Bară oblică

Care este valoarea netă a lui Slash ?

Slash este un muzician și compozitor britanic-american, care are o netă de 90 de milioane de dolari. Slash este cel mai bine cunoscut pentru că este chitaristul principal al trupei Guns N’ Roses. Slash a co-fondat și Velvet Revolver împreună cu foști colegi de trupă și alte vedete rock. Când Guns N’ Roses face turnee, Slash are capacitatea de a câștiga zeci de milioane de dolari într-un singur an. De exemplu, atât Slash, cât și Axl Rose au câștigat 40 de milioane de dolari din turneul lor din 2017 „Not in our Lifetimes”.

Tinereţe

Slash sa născut Saul Hudson în Hampstead, Londra, pe 23 iulie 1965. A fost expus muzicii la o vârstă fragedă. Mama lui, Ola J. Hudson, a conceput costume pentru David Bowie , Ringo Starr și Janis Joplin. Tatăl său Anthony Hudson este un artist care a creat coperți de album pentru muzicieni precum Neil Youngși Joni Mitchell. Sa mutat din Anglia la Los Angeles la o vârstă fragedă pentru cariera părinților săi și a luat lecții de muzică în copilărie. După despărțirea părinților săi în 1974, Slash a devenit un „copil cu probleme”. A ales să locuiască cu mama sa, dar a fost adesea trimis să locuiască cu bunică când mama sa trebuia să călătorească. Porecla lui, Slash, a fost dată de actorul Seymour Cassel când și-a vizitat mama pe un platou. Slash a urmat liceul Beverly Hills, unde a fost coleg de clasă cu Lenny Kravitz.

Pistoale și trandafiri

Slash sa alăturat primei sale trupe în 1981, Tidus Sloan. În 1983 a format o trupă tribut Motorhead, care sa despărțit în 1984. Slash sa alăturat curând unei alte trupe numită Black Sheep, care a cântat cu o trupă populară Hollywood Rose.

În 1984, Slash la cunoscut pe Axl Rose și cei doi s-au împrietenit rapid. Câteva luni mai târziu, Slash și Axl Rose au făcut echipă cu Duff McKagan și Izzy Stradlin pentru a forma trupa Guns N’ Roses, cu Slash acționând ca chitaristul lor principal.

Între 1985 și 86 trupa a avut mai multe hituri, iar albumul lor „Appetite for Destruction” sa vândut în peste 28 de milioane de exemplare. Albumul a fost cel mai bine vândut album de debut din toate timpurile în Statele Unite. În această perioadă, trupa a scris cele mai multe hituri celebre, inclusiv „Welcome to the Jungle” și „Paradise City”. În 1988, Guns N’ Roses a avut primul hit numărul 1, „Sweet Child of Mine”. Ca urmare a naturii lor rebele și zgomotoase, trupa a primit supranumele „Cea mai periculoasă trupă din lume”. În 1988, trupa a lansat „G’N’R Lies”, care a vândut peste cinci milioane de exemplare în SUA.

Pe măsură ce succes G&R a crescut, au crescut și tensiunile personale dintre membrii trupei. Axl Rose a amenințat că va părăsi trupa în timpul unui spectacol în care au fost actul de deschidere pentru Rolling Stones în 1989, invocând consumul de heroină în rândul membrilor trupei. Slash a promis că va curața. În mai 191, trupa sa angajat într-un turneu Use Illusion de doi ani și jumătate, în acest timp lansând cele două albume mult așteptate cu același nume, care au debutat ambele pe locul 1 în topurile Billboard. Slash a jucat ultimul său show live cu G&R în iulie 1993.

Cariera solo

După ce a părăsit trupa în 1996, Slash a început să se concentreze pe cariera sa solo, precum și pe munca de studio pentru mulți artiști de succes, printre care Michael Jackson și Quentin Tarantino.coloana sonoră a lui Jackie Brown. În 2004, după ce s-au reunit cu Stradlin, McKagan și Matt Sorum, super-grupul Velvet Revolver a lansat primul lor album „Contraband”. Slash a lansat sfârșitul său album solo cu numărul 0 în 201. Slash a continuat să colaboreze, să contribuie și să se joace cu alți artiști în studio și pe piese. El este considerat unul dintre cei mai buni chitarişti din toate timpurile şi a fost lăudat de critici, fani şi colegii muzicieni de-a lungul carierei sale. În 2016, Guns N’ Roses s-au reunit în timpul concertului secret al trupei la Troubadour din Los Angeles. G&R a pornit apoi într-un ambiții turneu mondial de reuniuni de trei ani și jumătate, care se întinde din aprilie 2016 până în noiembrie 2019.

alte interese

În afara carierei sale muzicale de succes, Slash este un pasionat de film și a avut mici roluri în mai multe filme și seriale TV. De asemenea, a apărut ca el însuși în multe proiecte, inclusiv „Private Parts” în 1997, „The Drew Carey Show”, „MADtv” și „Bruno” din 2009 al lui Sacha Baron Cohen. Slash și-a înființat propria companie de producție de filme de groază în 2010, Slasher Films. Primul său film, „Nothing Left to Fear” a fost lansat în octombrie 2013. Autobiografia lui Slash, intitulată după el, a fost publicată în octombrie 2007. Slash este, de asemenea, un pasionat de pinball, colecționar și un artist pasionat, care creează logo-urile și lucrările de artă pentru mai multe dintre ele. trupele lui înainte ca faima lui Guns N’ Roses să bată. Nu este deloc surprinzător faptul că colecționează și chitare – deține peste 100,

(Fotografia de Jesse Grant/Getty Images pentru NAMM)

Viata personala

Slash a fost căsătorie cu modelul Renee Suran în perioada 1992-1997. Sa căsătorit cu Perla Ferrar în octombrie 2001 în Hawaii. Au doi fii, London Emilio (n. 2002) și Cash Anthony (n. 2004.) Slash și Perl s-au despărțit în august 2010 și s-au împăcat ulterior, dar el a cerut din nou divorțul în decembrie 2014.

Slash este un cetățean dublu al Regatului Unit și al SUA. A locuit în Los Angeles din 1971, dar nu și-a câștigat cetățenia până în 1996. Se află britanic și a declarat că sa simțit întotdeauna mai confortabil în Anglia.

El a fost diagnosticat în 2001, la vârsta de 35 de ani, cu cardiomiopatie, o formă de insuficiență cardiacă cauzată de ani de abuz de alcool și droguri. El este treaz din 2005. Mama lui Slash a murit în 2009 de cancer pulmonar și, ulterior, el sa lăsat de fumat.

De mulți ani, Slash a contribuit la programul de bunăstare a mediului. El face parte din consiliul de administrație al Asociației Grădinii Zoologice din Greater Los Angeles. El este, de asemenea, membru onorific al consiliului de administrație al Little Kids Rock, o organizație națională nonprofit care lucrează pentru a restabili programele de educație muzicală în școlile publice.

Câștiguri

Slash și Axl Rose au câștigat 40 de milioane de dolari pe bucată turneului lor de a reveni „Not in this Lifetime”. Acest număr a fost confirmat de un dosar în instanță făcut de fosta soție a lui Slash, Perla, ca parte a bătăliei lor pentru divorț. Pe 31 august 2018, avocatul lui Perla a depus un document în care susținea că veniturile lui Slash în 2017 au fost de 45 de milioane de dolari, dintre care o mare parte provenind din turneul „Not in this Lifetime”.

Imobiliare

În 2009, Slash a cheltuit 7,3 milioane de dolari pentru o casă în cartierul exclusivist și închis numit Mulholland Estates, pe dealurile din Sherman Oaks. El a listat casa pentru 10,5 milioane de dolari la începutul lui 2016. El a vândut casa în decembrie 2017 rapperului Big Sean pentru 8,7 milioane de dolari.

Articolul precedent187 Mesaje De Anul Nou
Articolul următorLara Logan

Related Articles

Ultimele articole