Kwame Brown

Averea netă și salariul Kwame Brown: Kwame Brown este un jucător de baschet american care are o netă de 4 milioane de dolari. Brown este probabil cel mai cunoscut pentru contribuțiile ca jucători de rol la Los Angeles Lakers, jucând alături de Kobe Bryant, dar a mai jucat și în mai multe echipe NBA, inclusiv Detroit Pistons, Golden State Warriors și Philadelphia 76ers.

Între salariu și aprobări, Kwame a câștigat în jur de 100 de milioane de dolari în timpul carierei sale. Din păcate, mai târziu în carieră, a întâmpinat unele financiare. La un moment dat, chiar și-a dat în judecată consilierii săi financiari de la Merrill Lynch, susținând că i-au furat 17,4 milioane de dolari din conturile sale. Mai multe despre asta mai târziu în articol.

Primăria vieții/Cariera în liceu: Kwame Brown sa născut în Charleston, Carolina de Sud, pe 10 martie 1982. Pentru liceu, a urmat Academia Glynn din Georgia. Pe când era acolo, a stabilit recordul școlii pentru recuperări (1.235) și șuturi blocate (605).

Brown a fost adesea evaluat drept „cel mai bun jucător de liceu” din clasa sa, printre concurența acerbă venită de la cei mai remarcabili Tyson Chandler și Eddy Curry. Brown a câștigat „Jucătorul de liceu al anului” în ultimul an în Georgia. Brown și-a finalizat cariera de liceu la istoricul Glynn Academy (situat în Brunswick, Georgia). El a câștigat și alteții fiind cel mai important jucător distinct din toate timpurile din rebounder al școlii, câștigând 1.235 de recuperări totale, ca să nu mai vorbim de 605 de lovituri blocate în total. Brown a terminat, de asemenea, pe locul al doilea la categoria de scor all-time cu 1.539 de puncte.

Brown va fi selectat în 2001 pentru echipa McDonald’s All-American.

Cariera în NBA: fără muncă precedentă a lui Brown ca licean a contribuit probabil la ceea ce unii ar numi sau carieră „subperformanță” în NBA. Washington Wizards, sub proprietarul/iconicul hoopster Michael Jordan, l-au numit pe Brown prima lor alegere generală în Draft-ul NBA din 2001. Brown ia spus antrenorului actoricesc Wizards Doug Collins (care a antrenat-o pe Jordan mai devreme în cariera sa). și a menținută o relație puternică cu Jordan), „Dacă mă recrutați, nu veți regreta niciodată”. Browned ar fi primul jucător care va fi selectat pe primul loc imediat după cariera sa de liceu.

Brown, în primul său an, a experimentat o cantitate uriașă de hype – care a venit cu așteptări vertiginoase. Sezonul începătorilor lui Brown ar fi afectat de ceea ce unii ar putea considera o lipsă de maturitate, ca să nu mai vorbim de o lipsă gravă de producție pe teren. În timpul sezonului de începători al lui Brown, el a reușit să reușească doar o medie de 4,5 puncte și 3,5 recuperări pe meci.

Nu un secret pentru nimeni că Brown va fi mutat în timpul anului săi în ligă, deoarece multe echipe au luptat să-i găsească un loc pe teren și pe listele lor. Brown a jucat pentru echipe precum Washington Wizards, LA Lakers, Memphis Grizzlies, Detroit Pistons, Charlotte Bobcats, Golden State Warriors, precum și Philadelphia 76ers.

Al treilea an a fost poate cel mai bun al lui Brown. El a înregistrat maxime în carieră atât la puncte (10,9) cât și la recuperări (7,4). Pentru cariera sa, Brown a înregistrat o medie de 6,6 puncte și 5,5 recuperări. După ce a fost renunțat de 76ers în noiembrie 2013, a devenit agent liber.

Getty Images

Carieră post-NBA: Brown, ce a părăsit NBA timp de trei ani, va continua să semneze cu după conducerea jucătorilor Interperformances (22 august 2016) ca încercare de a reveni la jocul pe care la iubit și la care a excelat în anii. anteriori.

Brown ar fi numit a cincea alegere generală pentru draftul inaugural al legii de baschet BIG3 în 2017. Brown a jucat în echipa 3 Headed Monsters, o echipă care a ajuns în finala ligii alternative. Monstrii au ajuns să piardă în fața Trilogy cu un scor final de 51–46.

Probleme juridice/financiare: Brown sa confruntat cu o cantitate semnificativă de probleme juridice și financiare, care include o arestare în 2007 pentru interferență cu o anchetă. Brown a mai fost acuzat pentru că ar fi aruncat o prăjitură într-un bărbat din Hermosa Beach în același an. În acest caz, însă, acuzățiile vor fi în cele din următorul denunț.

În timpul carierei sale, Kwame Brown a câștigat 64 de milioane de dolari în salariu înainte de impozite și taxe. Între aprobări și salariu (și după taxe) Brown a câștigat încă 35 de milioane de dolari.

Din păcate, așa cum a fost dezvăluit într-un proces din 2018, Kwame a susținut că consilierii săi financiari de la Merrill Lynch i-au furat 17,4 milioane de dolari din portofoliul său de investiții. Brown susține că semnătura sa a fost falsificată în diferite forme, ceea ce a permis consilierilor să facă investiții și tranzacții cu acțiuni pentru care nu și-a dat acordul.

Brown a fost arestat pe 31 martie 2019 de poliția de stat din Georgia. El a fost acuzat de deținere penală de produse comestibile de marijuana, precum și de deținere contravențională a mai puțin de o uncie de marijuana.

Related Articles

Ultimele articole