Kenya Moore

Valoarea netă a Kenya Moore: Kenya Moore este o actriță și model de televiziune de realitate americană, care are o valoare netă de 800.000 de dolari. Ea este probabil cel mai bine cunoscut pentru că este un membru al distribuției în reality show-ul The Real Housewives of Atlanta .

Viața timpurie: Kenya Moore sa născut în Detroit, Michigan, pe 24 ianuarie 1971. Părinții ei, Patricia Moore și Ronald Grant, erau doar adolescenți când sa născut. După ce mama ei natală a abandonat-o la vârsta de trei zile, a fost crescută de bunică tatălui ei, Doris Grant, și de mătușa ei. Kenya nu a vorbit niciodată cu mama sau cu tatal ei.

Moore a început să modeleze la vârsta de 15 ani și a fost coperta din ianuarie 1992 pentru revista Ebony Mana companyi Johnson Publishing Company din Chicago . De asemenea, a fost model pentru linia de cosmetice Ebony Fashion Fair. După ce a absolvit Liceul Tehnic Cass în 1989, Moore a urmat Universitatea de Stat Wayne, unde sa specializat în psihologie și sa specializat în comunicare. La începutul anilor ’90, ea a început să concureze la concursuri de frumusețe. În 1993, la vârsta de 22 de ani, Kenya a câștigat concursul Miss Michigan SUA. Apoi a concurat atât la concursul Miss USA, cât și la concursul Miss Univers. A fost a doua femeie afro-americană care a câștigat Miss SUA. Ea sa clasat pe locul cinci la Miss Univers, dar locul ei a fost umbrit de numarul de membri ai publicului care se ingrijeste cand a fost declarata.

Cariera de actorie: Kenya și-a transformat cariera de concurs într-o carieră de televiziune de succes, jucând invitată în emisiuni precum The Fresh Prince of Bel-Air, Martin, Sparks, Living Single, The Steve Harvey Show și The Parent ‘Hood. , printre altele. De asemenea, a apărut în roluri mici în multe filme: Waiting to Exhale din 1995, Deliver Us from Eva, Cloud 9, I Know Who Killed Me și multe altele. Moore a apărut și în videoclipuri muzicale pentru Jermaine Dupri, Nas, Shai și Tupa în anii 1990.

Producător și alte întreprinderi: Din 2007, Kenya produce și regizează și-a lansat propria companie, Moore Vision Media, în 2008. Până acum, compania ei a produs un lungmetraj, un thriller erotic intitulat The Confidant , din 2010. Kenya este creditat și ca producător/regizor al filmului Trapped; Nopțile haitiane . Ea a preluat producția și a finalizat filmul după ce proiectul și-a pierdut regizorul. Ea a apărut și în film.

Moore și-a publicat cartea, Game, Get Some! În 2007. De asemenea, a lansat un brand de produse de îngrijire a părului în 2014. Ea a lansat și un antrenament pe DVD numit Kenya Moore Booty Camp .

Dia Dipasupil/Getty Images

Carieră la televiziune în realitate: În mai 2012, Kenya Moore a confirmat că se va alătura distribuției The Real Housewives of Atlanta . Ea la înlocuit pe membrul distribuției pe termen lung, Sheree Whitfield. În The Real Housewives of Atlanta , Kenya a fost adesea în centrul dramei și controverselor. Colegii din distribuție nu știu niciodată să se aștepte de la ea și sunt adesea în dezacord cu ea pentru acțiunile și observațiile ei.

Pe lângă munca ei la The Real Housewives of Atlanta , Kenya a fost și o concurentă în 2015 din seria Celebrity Apprentice , unde a continuat să întâmpine probleme, în special cu membrul distribuției Real Housewives of Beverly Hills , Brandi Glanville.

Viața personală: Kenya sa căsătorie cu omul de afaceri și proprietarul restaurantului Marc Daly în iunie 2017. Ei au anunțat în aprilie 2018 că așteaptă primul lor copil, iar Moore a născut-o pe fiica Brooklyn Doris Daly pe 4 noiembrie 2018. Moore spune că fiica lor poartă locația în care la cunoscut pe soțul ei Marc, Brooklyn (evident), iar Doris este după răposată ei bunică. Kenya și Marc Daly s-au despărțit la începutul lui 2020. Ea a vorbit despre despărțire în episodul din 9 martie 2020 din Real Housewives , susținând că a găsit mesaje de „sexting” pe telefonul lui Marc de la fostul său.

Probleme financiare: De-a lungul anilor, au existat câteva zvonuri în jurul situației financiare a Keniei. Subiectul a fost discutat și chiar glumit pe RHOA. Principala dovadă a problemelor din Kenya a avut loc în iunie 2013, când a fost evacuată din conacul ei de 4000 de dolari pe lună din Roswell, Georgia. Se pare că Kenya nu a plătit chiria timp de câteva luni. Kenya a răspuns cu următoarea declarație: „Fostul meu proprietar Conya Dillon Weems este personajul unei persoane răzbunătoare, cu inima rece și rea”.

Articolul precedentMike Ditka
Articolul următorGemenii Winklevoss

Related Articles

Ultimele articole