K Michelle

Valoarea netă a K Michelle: K Michelle este un rapper american, artist de înregistrări R&B, pianist, chitarist, compozitor și personalitate de televiziune reality care are o avere netă de 2,5 milioane de dolari. Ea a devenit faimoasă la VH1 Love & Hip Hop: Atlanta. K Michelle a mai apărut în „Love & Hip Hop: New York”, „K. Michelle: My Life” și „Love & Hip Hop: Hollywood”.

Prima viață: K. Michelle sa născut Kimberly Michelle Pate în 1982 în Memphis, Tennessee. Ea a absolvit Overton High School în 2000 și a înscris la Florida A&M University, unde a fost membră a sorority Delta Sigma Theta și parte a Homecoming Court în anul de primul ei. A absolvit Florida A&M și intenția să meargă la facultatea de drept. De fapt, a fost acceptată în mai multe facultăți de drept, dar a decis să urmeze o carieră în muzică.

Carieră: K. Michelle a semnat un contract cu Jive Records în 2009. Ea a lansat primul ei single, „Fakin’ It”, care a prezentat-o ​​​​pe Missy Elliot. Ea a lansat trei single-uri, care trebuiau să facă parte din albumul ei de debut pe care plănuia să-l numească „Pain Medicine”. Jive Records a încetat activitatea în 2011 și planurile pentru acel album au fost abandonate.

În anul următor, Michelle sa alăturat distribuției „Love & Hip Hop: Atlanta”. Primul sezon din 2012 a descris revenirea ei în industria muzicală după mai multe eșecuri. Ea a fost vedeta de izbucnire a spectacolului. Ea a semnat un contract cu mai multe albume cu Atlantic Records după primul sezon. Al doilea sezon din „Love & Hip Hop: Atlanta” a acoperit înregistrarea albumului de debut al lui Michelle „Rebellious Soul”. Albumul ei a fost lansat pe 13 august 2013 și a debutat pe locul doi în Billboard 200 din SUA și pe primul loc în topurile albumelor R&B/Hip-Hop din SUA.

În timpul reuniunii speciale „Love & Hip Hop: Atlanta’s”, K. Michelle a dezvăluit că părăsește spectacolul pentru a se alătura distribuției „Love & Hip Hop: New York”.

Getty Images

Pe 3 noiembrie 2014, a debutat serialul spin-off al lui Michelle „K Michelle: My Life”. Pe 6 februarie 2017, K. Michelle: My Life a fost anulat după trei sezoane.

În septembrie 2014, Michelle a lansat „Love ‘Em All” ca primul single de pe al doilea album al ei, „Anybody Wanna Buy a Heart?” care a fost lansat în decembrie 2014. În ianuarie 2016, K. Michelle a lansat single-ul „Not a Little Bit”. Piesa se află pe al treilea album la ei de studio „More Issues Than Vogue”. Albumul a fost lansat la sfârșitul lunii martie. În același an, ea sa alăturat distribuției „Love & Hip Hop: Atlanta”.

K. Michelle sa alăturat distribuției „Love & Hip Hop: Hollywood” în sezonul cinci în 2018. Ea este singura persoană din istoria francizei care a apărut în trei încarnări ale lui Love & Hip Hop ca membru principal al distribuției. Singurul pe care K. Michelle nu a apărut acest „Love and Hip Hop: Miami”.

K. Michelle a lansat cinci album de studio: „Rebellious Soul” din 2013, „Anybody Wanna Buy a Heart?” din 2014, „More Issues Than Vogue” din 2016, „Kimberly: The People I Used to Know” din 2017 și „All Monsters” din 2020. Sunt oameni.” În plus, ea a lansat cinci mixtape-uri: „Ce este 901?” în septembrie 2010, „For Colored Girls/Pre-Pain Medicine” în decembrie 2010, „Signed, Sealed & Delivered” în iunie 2011, „0 Fucks Given” în iulie 2012, „Still No Fucks Given” în februarie 2014 și „ Not 1 Fuck Given”, în ianuarie 2020.

K. Michelle a fost în șapte turnee – două ca act de deschidere și cinci ale ei. Ea a deschis pentru R. Kelly în turneul său Ladies Make Some Noise din 2009 și pentru Robin Thicke în turneul Blurred Lines din 2014. K. Michelle a deținut cinci turnee proprii: Turneul Rebellious Soul în 2013, Turneul My Twisted Mine în 2015, Turneul Hello Kimberly în 2016, Turneul The People I Used to Know în 2018 și Turneul OSD în 2019.

Alte afaceri comerciale:  În 2017, K. Michelle a deschis un restaurant de lux în Atlanta numit Puff and Petals. Restaurantul ei are o serie de reguli ale casei care trebuie respectate, inclusiv dreptul de a refuza serviciul oricui este considerat a fi „riff-raff”, o limită de 90 de minute la mese, gratuită obligatorie de 18%, maximum patru verificări separate, și nu sunt permise copii după ora 20.00.

În prezent, există două locații Puff and Petals în Atlanta. Michelle plănuiește să deschidă o treia locație în viitorul apropiat.

Viața personală:  K. Michelle a avut o relație din nou, din nou, cu fostul jucător de baschet de la Universitatea din Tennessee, Bobby Maze.

La începutul carierei sale muzicale, K. Michelle a avut o relație cu un bărbat care a lucrat la Jive Records, poreclit Memphitz. El obișnuia să o abuzeze fizic.

Cea mai mare și pe care a făcut-o vreodată este Rolls Royce-ul ei. Ea a plătit cash pentru mașina de lux.

Ea fondatorul că Kimora Lee Sims, Shonda Rhimes, Diddy și Coolhaus Natasha Case sunt mentorii ei de afaceri.

Ea sa întâlnit anterior cu gardianul NBA JR Smith.

K. Michelle are 5’5″.

Este prima afro-americană care a încheiat un acord de aprobare cu marca de whisky Jack Daniels.

Ea are o soră pe nume Shalah Pate.

Avea implanturi la fond cu silicon. Mai târziu le-a scos.

K. Michelle a născut un fiu, Chase Bowman, în toamna anului 2004. Tatăl bebelușului a ajuns să se căsătorească cu una dintre surorile ei din Florida A&M University Delta Sigma Theta.

Ea și-a cumpărat fiul ei un Mercedes-Benz pentru a 16-a aniversare.

K. Michelle a început să se întâlnească cu medicul dentist, Dr. Kastan Sims, în 2015. S-au cunoscut pentru prima dată când erau la liceu. În februarie 2020, K. Michelle a dezvăluit că, deși sunt încă împreună, ea și Sims au avut probleme. Ea a spus: „Vreau să spun, trecem prin probleme, știi. Cred că lucrurile ar putea fi mai bune. Întotdeauna credem că iarba este mai verde și pe ceaaltă parte, așa că încercăm să trec peste asta și să mă asigur că” face ceea ce trebuie.”

În februarie 2020, K. Michelle a dezvăluit că speră să adauge fete gemene în familia ei prin surogat în viitorul apropiat.

În iunie 2020, K. Michelle a reaprins o veche ceartă cu Tamar Braxton acuzând-o că sa culcat cu tatăl producătorului de discuri Jermaine Dupri, Michael Mauldin. Michelle sa dus pe Instagram Live pentru ai arunca ceva umbra lui Braxton, spunând: „Nu pot vorbi despre nimeni când te culca cu un bărbat căsătorit. Te culcai cu tatăl lui Jermaine Dupri. Cum te culci cu Jermaine. Tatăl lui Dupri? Și lasă-te bătut de mama lui Jermaine Dupri într-un lift. Dar vrei să vorbești cu mine? Vrei să vorbești despre mine? Nu-mi f*ck bărbații căsătoriți. Hmm… dar ești atât de sfânt. „

Articolul precedent36 de jocuri de strategie pentru PC
Articolul următorEmily Robison

Related Articles

Ultimele articole