Jack Harlow

Care este valoarea netă a lui Jack Harlow?

Jack Harlow este un rapper și compozitor american care are o netă de 5 milioane de dolari. Jack Harlow a ajuns la faimă în 2020 cu single-ul său „Whats Poppin”. În același timp, a lansat albumul său de studio de debut, „Thats What They All Say”, care a debutat pe locul cinci în Billboard 200. Harlow a avut primul său top în top în 2021, când a colaborat cu Lil Nas X la piesa „ Industry Baby”.

Tinereţe

Jack Harlow sa născut ca Jackman Harlow pe 13 martie 1998 în Louisville, Kentucky, din fiul lui Brian și Maggie. A fost crescut la o fermă de cai și are un frate mai mic pe nume Clayborn. Harlow este de origine irlandeză și franceză. La vârsta de 12 ani, a început să rapeze și a folosit un microfon și un laptop împreună cu prietenul său Copeland pentru a înregistra beat-uri. Împreună, băieții au realizat un CD numit „Rippin’ and Rappin’”, pe care l-au vândut în copii la Highland Middle School. În clasa a șaptea, Harlow a realizat primul său mixtape, intitulat „Extra Credit”. De asemenea, a format cu prietenii săi un grup numit Moose Gang. Pe toate liceile, Harlow a susținut spectacole sold-out la mai multe locații dinville, inclusiv Mercury Ballroom și Haymarket Whisky Bar.

Începuturile carierei

Harlow a lansat primul său EP comercial, „The Handsome Harlow”, în noiembrie 2015. În anul următor, după absolvirea liceului Atherton, a lansat un mixtape numit „18”; a fost primul album de pe labelul său Private Garden. În 2017, Harlow a lansat single-urile „Routine” și „Dark Knight”, acesta din urmă fiind single-ul principal al mixtape-ului său „Gazebo”.

În 2018, Harlow sa mutat în Atlanta și-a luat un loc de muncă la cantina Universității de Stat din Georgia pentru a obține venituri suplimentare. La scurt timp după aceasta, a fost prezentat DJ Drama, o casă de discuri Generation Now a semnat ulterior. Harlow a continuat să lanseze mixtape-ul său de debut, intitulat „Loose”. În 2019, a lansat single-ul „Thru the Night” și mixtape-ul „Confetti”.

Descoperiri comerciale

Harlow a avut un succes comercial în ianuarie 2020, când a lansat „Whats Poppin”, single-ul principal din EP-ul său „Sweet Action”. Distribuită pe scară largă pe TikTok, cântecul a ajuns pe locul doi în Billboard Hot 100 când a fost relansat ca remix în iunie, în timp ce videoclipul său a strâns peste 100 de milioane de vizualizări. Mai mult, „Whats Poppin” a fost nominalizat la premiul Grammy pentru cea mai bună interpretare rap. Harlow și-a continuat succesul cu single-ul „Moana”, cu G-Eazy, și „Tyler Herro”.

În decembrie 2020, Harlow a lansat albumul său de studio de debut, „Thats What They All Say”. Include apariții în invitații ale mai multor artiști colegi, inclusiv Big Sean, Lil Wayne, Lil Baby, DaBaby și Adam Levine. „Thats What They All Say” a fost un succes semnificativ, ajungând pe locul cinci în Billboard 200 și pe locul doi în topul albumelor R&B/Hip-Hop.

Getty

Colaborări muzicale

Dincolo de propria sa muzică, Harlow a găsit un mare succes în colaborările sale cu alți artiști. În 2018, a apărut alături de Sixteen și Lil James pe piesa lui Skeme „G Sumn”. Câțiva ani mai târziu, a fost prezentat alături de Post Malone și DaBaby pe hit-ul lui Saweetie, „Tap In (Remix)” și a fost, de asemenea, prezentat alături de Lil Wayne și Quavo în „Pussy Talk (Remix)” de Fetele din oraș. Harlow a avut cel mai mare hit până acum în iulie 2021, când a fost prezentat pe single-ul Lil Nas X „Industry Baby” și a fost, de asemenea, în videoclipul muzical. Cântecul a ajuns pe primul loc în Billboard Hot 100, oferindu-i lui Harlow primul hit de top.

Stil și influențe

Muzica lui Harlow a fost remarcată pentru combinația sa de seriozitate emoțională și simțul distracției, precum și pentru temele sale recurente ale sexualității, consumului de droguri și petrecerilor. În plus, criticii au subliniat modul în care versurile sale se confruntă cu propriul său privilegiu alb, în ​​​​timp ce Harlow însuși și-a recunoscut propriile limitări în dezvoltarea cu adevărat a experienței rasismului.

În ceea ce privește influența muzicală, Harlow a citat o mulțime de artiști din diverse genuri ca inspirație pentru munca sa. Aceștia includ rapperii Drake, Eminem și Lil Wayne, precum și Johnny Cash, Jesse McCartney, Willie Nelson și Hall and Oates. Harlow a citat, de asemenea, filmul ca o influență semnificativă asupra muzicii sale, deoarece propunem să transforme melodiile sale în lucrări care să apere scurtmetraje. Printre regizorii săi preferați se numără Alfred Hitchcock și Martin Scorsese.

Activism și caritate

Harlow este implicat într-o serie de cauze caritabile și legat de activism. În 2020, a participat la o miting Black Lives Matter pentru a protesta împotriva uciderii către poliție a Breonnei Taylor, care a avut loc în orașul său natal, Louisville. În anul următor, Harlow a donat numeroase grupuri din Louisville, inclusiv Academia pentru Femei și Familii, Metro United Way și de Excelență Grace M. James. De asemenea, a colaborat cu KFC și compania mamă Yum! Brands va dona un sfert de milion de dolari Crucii Roșii Americane, pentru a ajuta pe cei afectați de o tornadă mortală în Kentucky de Vest.

Related Articles

Ultimele articole