Horoscop – ZODIA VARSATORULUI IN 2009

Horoscop – ZODIA VARSATORULUI IN 2009
 


Cuvintele-cheie ale anului: Împlinire, reusită, sansă, evolutie pozitiva, beneficii, vesti bune, încredere, optimism, împlinirea dorintelor, certitudini, iubire, afectivitate, emotivitate, mărturii de dragoste.varsator

Sfatul astrologului pentru 2009: iubeste sincer, deschide-ti sufletul, acceptă gesturile de afectiune ale celor din jur, creează, inspiră-te, lasă imaginatia să zboare, leaga-te sufleteste de ceea ce iti ofera bucurie, traieste fiecare moment cu entuziasm!

Momente-cheie: lunile februarie si octombrie 2009.
Perioade bune: 4 februarie -14 martie, 11 iulie – 25 august
Perioade grele: 31 mai -11 iulie, 16 octombrie – 31 decembrie

Aspecte planetare marcante în 2009, doar pentru o anumită parte a nativilor:
Încercati de:
•Nimic marcant
Sprijiniti de:
•conjunctia cu Jupiter (toti nativii zodiei, pe rând, pe parcursul anului, cât timp Jupiter traversează zodia Vărsătorului) | Cum te influenteaza Jupiter?
•conjunctia cu Nodul Nord (doar cei din prima jumătate a zodiei, pana pe 27.07.2009, cât timp Nodul Nord se mai află în Vărsător) | Cum te influenteaza Nodul Nord?
•conjunctia cu Neptun (doar cei din ultimul decan al zodiei) | Cum te influenteaza Neptun?
•trigonul cu Saturn (doar cei din primul decan al zodiei, dupa 30.10.2009, după ce Saturn intră în Balanta) | Cum te influenteaza Saturn?


2009 – ANUL ÎNNOIRII SI AL REDEFINIRII DE SINE

Ooo, dar începe un an de vârf pentru tine, ca si cum vei fi actor principal într-un film de actiune, cu episoade romantice de amor, cu succes de box office si cu un premiu Oscar la final! Pregăteste-te de marea lovitură!varsator1
 Probabil acesta este domeniul cel mai norocos al anului, când vei simti că întineresti datorită iubirii. Viata ta devine mai trepidantă, mai incitantă, doar pentru că inima ta începe să bată mai tare. Posibil să iubesti o persoană mult mai tânără sau, dacă nu e vorba de un partener cu spirit tineresc, atunci modul de a iubi te duce cu gândul la adolescentă, când iubeai cu aceeasi intensitate ca si acum. Nu contează vârsta pe care o ai, sentimentele pot fi la fel de frumoase! Esti romantic, dornic de tandrete, de poezie, de visare si ti se pare că toată viata e mai dulce si mai blândă doar pentru că te-ai îndrăgostit. Există si multă iluzie aici, ti se pare că omul pe care îl iubesti este perfect, este totul pentru tine, dar sunt si multe aspecte pe care nu le stii despre el, iar când le vei afla – într-un moment de luciditate – ai putea suferi si deceptii, de aceea e bine să-ti păstrezi capul de umeri, ca un om matur care esti…
 Sănătatea depinde de alte aspecte, de exemplu de stabilitatea financiară – pentru că dacă nu ai bani, stresul face ravagii prin organism – de alimentatie – pentru că o alimentatie gresită lasă urme – si de starea de bine pe care o trăiesti. Când totul este ok, si sănătatea zâmbeste, când treci prin momente critice, si sănătatea scârtâie, deci pentru o stare confortabilă în corp, trebuie să duci o viată echilibrată.
E planul cel mai fluctuant al anului, dar nu si cel mai dificil. Desi ai toate calitătile să faci bani, să te îmbogătesti, să găsesti solutii ingenioase pentru a-ti câstiga pâinea, ai uneori tendinte spre pesimism si negativism, care te-ar putea face să ratezi câteva ocazii bune de câstig. Si excesele fac parte din menu, ca atare ai grijă pe ce dai banii! Se poate vorbi de o sursă suplimentară de venit, poate în directă legătură cu străinătatea, dar vrei să o păstrezi într-o oarecare taină, pentru că este sursa ta secretă si nu vrei să afle sotul de ea… Visezi mult, dar visele tale costă mult si deocamdată tot ce poti face este să pregătesti terenul, deoarece va veni si vremea să le materializezi cu ajutorul banilor. Vor exista si câteva momente fragile în buget, ceea ce te va obliga să faci si sacrificii, să recurgi la economii si la renuntări, dar de fiecare dată balanta revine la normal cu brio.
Nu mai esti în lumina reflectoarelor, asa cum îti place de obicei, chiar dacă e anul în care personalitatea ta va străluci, pur si simplu. Chiar dacă esti gata să faci schimbări, chiar dacă descoperi că ai si alte talente decât credeai, nu înseamnă că planul profesional va fi la fel de favorizat. Stai putin pe margine, retras, într-un oarecare con de umbră, si ai impresia că eforturile tale nu au ecou, fiind, parcă, urmărite de ghinion, dar nu e altceva decât o perioadă de stagnare, în care îti aduni fortele si cauti directii noi, pe care vei porni în fortă în curând. Ai curaj si ambitie să schimbi ceva, dar urmările acestor initiative se vor arăta în timp îndelungat. Practic, cariera ta începe să se schimbe major, pe parcursul mai multor ani, dar acum esti abia pe prima sută de metri.
 

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole