Horoscop – ZODIA CAPRICORNULUI IN 2009

Horoscop – ZODIA CAPRICORNULUI IN 2009

 
Cuvintele-cheie ale anului: Griji, amenintări, temeri, lipsuri materiale, necazuri, strâmtorare, criza, greutăti, privatiuni, limitări, constrângeri, esec, pierderi.capricorn

Sfatul astrologului pentru 2009: fii întelegător, oferă compasiune si ajutor celor care au nevoie, sustine si împinge de la spate pe altii mai slabi, fii milos, generos, nu te lăsa coplesit de griji, nu dispera când ai probleme, nu te lăsa pradă pesimismului si gândurilor negative, fii alături la greu, cere ajutor când ai nevoie, nu cheltui mai mult decât poti, nu face alte datorii, fii cumpătat si multumeste-te cu putin!

Momente-cheie: luna mai 2009.
Perioade bune: 1 ianuarie – 4 februarie, 31 mai – 1 iulie
Perioade grele: 22 aprilie – 31 mai, 25 august -16 octombrie

Aspecte planetare marcante în 2009, doar pentru o anumită parte a nativilor:
Încercati de:
•conjunctia cu Pluto (doar cei din primul decan al zodiei)
Sprijiniti de:
•trigonul cu Saturn (doar cei din a doua jumătate a zodiei, pana pe 29.10.2009, cât timp Saturn se mai află în Fecioara) | Cum te influenteaza Saturn?
•conjunctia cu Nodul Nord (doar cei din ultimul decan al zodiei, dupa 27.07.2009, după ce Nodul Nord va intra în Capricorn) | Cum te influenteaza Nodul Nord?
•sextilul cu Uranus (doar cei din ultimul decan al zodiei | Cum te influenteaza Uranus?2009 – ANUL PRUDENTEI SI AL CHIBZUINTEI

Începi anul în fortă, cu schimbări si initiative dintre cele mai profunde, pentru că anul acesta – dacă nu ai făcut-o deja anul trecut – esti pregătit să înfrunti orice provocare a vietii. Vrei noutate, vrei să fii altfel si, înainte de a schimba toată lumea, începi cu tine!
 Viata sentimentală este animată, esti gata să te implici în relatii noi, să aduci un suflu nou în relatia existentă si esti multumit de schimbul de energii dintre sexe. Stii că de tine depinde ca totul să meargă mai bine în cuplu, de aceea vei lua decizii importante pricapricorn1n care să readuci buna întelegere sau să schimbi ceva în felul de a relationa. Se poate vorbi si de suferinte în iubire, si de gelozii, si de momente în care relatia nu va fi stabilă, dar dacă pui accent pe fidelitate, totul va merge ca la carte. Poti începe asadar o relatie nouă, bazată pe senzualitate, tandrete si vorbe dulci, una dintre cele mai romantice pe care ai trăit-o vreodată. Îti poti pierde capul din cauza iubirii si, datorită fluturilor din stomac, visezi frumos!
 Stai excelent cu sănătatea, se simte o ameliorare a stării tale fizice si psihice. Ai mai multă energie, mai multă vigoare, fiind în formă maximă. Dacă ai avea o viată permanent activă si un tonus pozitiv, nici o problemă nu ti-ar da ocol, dar si tu trebuie să fii cumpătat si să nu faci excese cu organismul tău. O viată echilibrată asigură si o sănătate de fier! Îti trebuie mult aer curat si, mai ales, o alimentatie usoară!
Planul financiar este si el foarte animat, vin bani multi, faci investitii de zile mari, si tot ceea ce îti cumperi îti inspiră o imensă bucurie. Ti-ai putea cumpăra obiecte electro-casnice noi, aparatură electronică de ultimă generatie, poate o masină, poate un computer performant, ca atare tehnica te atrage mai mult ca oricând si ai si banii necesari să-ti permiti aceste cumpărături. Totusi, încearcă să fii realist în privinta bugetului personal si să nu te aventurezi în directii utopice, cu gândul că vei pune banii la loc într-o zi. Bazează-te doar pe ceea ce ai sigur în mână, altfel te-ai putea arunca în împrumuturi greu de controlat… Unele modificări bruste pot viza salariul tău de zi cu zi. Acordă toată atentia planului material, pentru că e momentul să acumulezi bunuri noi, dar si perioada în care trebuie să-ti modifici modul de a-ti administra veniturile.
Te-ai gândit să-ti cauti de lucru în străinătate? Dacă nu, ar fi bine să te gândesti acum, din timp, ca să nu fii luat prin surprindere de vreo ocazie bună si să nu poti profita de ea la momentul respectiv. Pot apărea schimbări neasteptate în privinta locului de muncă, a mediului de lucru, a proiectelor la care lucrezi, si poate a venit si vremea unei reprofilări, prin înscrierea la un curs de specializare, poate complet diferit decât ai învătat înainte. Ai gânduri mari pentru cariera ta, dar sunt si costisitoare, si de durată, de aceea nu trebuie să visezi ceva ce nu poti atinge. Ai putea avea succes deplin în domenii artistice, dar favorizate sunt si domeniile foarte moderne ale timpurilor actuale. Modificările de directie în carieră pot avea la origine si renuntări, demisii, plecări inopinate, în urma unor emotii negative. Cariera ta se extinde prin informatii si studii noi, aprofundate, deci nu fugi de scoală, indiferent de vârsta pe care o ai!
 

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole