Horoscop – ZODIA SAGETATORULUI IN 2009

Horoscop – ZODIA SAGETATORULUI IN 2009

 
Cuvintele-cheie ale anului: Rezultate durabile, stabilitate, încredere, perspective bune, cresterea veniturilor, afaceri profitabile, reusită, perseverenta, ambitie, fidelitate, încurajare, stimulente.sagetator

Sfatul astrologului pentru 2009: ai răbdare, construieste lent, arată ce stii, ai încredere în tine, fii calm, chibzuit, cumpătat, blând, investeste în viitor, nu grăbi lucrurile, acumulează în timp, colaborează, clădeste ceva chiar cu mâinile tale!

Momente-cheie: ultima parte a anului 2009.
Perioade bune: 22 aprilie -31 mai, 16 octombrie – 31 decembrie
Perioade grele: 14 martie-22 aprilie, 11 iulie -25 august

Aspecte planetare marcante în 2009, doar pentru o anumită parte a nativilor:
Încercati de:
•careul cu Uranus (doar cei din ultimul decan al zodiei) | Cum te influenteaza Uranus?
•careul cu Saturn (doar cei din ultimul decan al zodiei, pana pe 29.10.2009, cât timp Saturn se mai află în Fecioara) | Cum te influenteaza Saturn?
Sprijiniti de:
•sextilul cu Jupiter (toti nativii zodiei, pe rând, pe parcursul anului, cât timp Jupiter traversează zodia Vărsătorului) | Cum te influenteaza Jupiter?
•sextilul cu Neptun (doar cei din ultimul decan al zodiei) | Cum te influenteaza Neptun?
•sextilul cu Saturn (doar cei din primul decan al zodiei, dupa 30.10.2009, după ce Saturn va intra în Balantă) | Cum te influenteaza Saturn?2009 – ANUL SUCCESULUI PRIN RĂBDARE SI PERSEVERENTĂ

Prea putine sunt planurile marcate de schimbare pe parcursul lui 2009, ca si cum, dintre atâtea directii pe care erai obisnuit să evoluezi, dintr-odată te concentrezi prioritar doar asupra acelor puncte care te „dor” cel mai mult.
 Nu stii ce să faci când vine vorba de viata sentimentală: să te căsătoresti sau să mai profiti încă de libertate? Parcă nu te simti suficient de matur ca să-ti asumi deja responsabilităti conjugale, dar, pentru că îti doresti o familie, e posibil să te gândesti si la întemeierea uneia. sagetator1Chiar de-ar fi doar să locuiesti cu cel drag, fără căsătorie, doar ca să vezi cum vă descurcati împreună, tot viată de cuplu se numeste. Nu toată lumea va aprecia concubinajul, e drept, dar, pentru un om care tine atât de mult la libertatea sa, pare să fie, momentan, cea mai înteleaptă alegere. Dacă ar fi să te căsătoresti, o faci doar pentru că ai deja o vârstă sau ai niste interese de urmărit, si numai căsnicia ti le poate asigura. Poti iubi mult si anul acesta, te vei îndrăgosti de mai multe ori, desi par să fie doar jocuri sentimentale, nu relatii serioase, dar nu găsesti încă omul care să-ti inspire încredere pe termen lung. Nici tu nu te implici suficient de mult, ca un copil care încă se distrează cu amorul…
 Sănătatea este oscilantă, apar multe schimbări pe parcursul anului, dar cele mai vizate sunt femeile, care pot da semne de boală mai des decât bărbatii. Bolile pur feminine sunt în prim plan, dar nu trebuie să cauti solutii medicamentoase la tot ce te doare. O schimbare de stil de viată sau de alimentatie ar avea efecte mai bune decât orice tratament!
Ce se întâmplă prin contul tău? E mare vânzoleală, de parcă acum au picat pe umerii tăi cele mai mari cheltuieli. Acum se vede pe ce ai dat banii anul trecut, în ce ai investit cu cap si unde ai gresit, pentru că nu ai făcut tot timpul cele mai bune alegeri financiare. Ai si riscat mult, iar acum a venit vremea să restabilesti echilibrul! Banii vor veni, dar seria investitiilor nu s-a încheiat, pentru că mai ai încă planuri mari de atins cu ajutorul banilor. Nu cumva esti cam cheltuitor si risti prea mult? Chiar dacă marile decizii financiare sunt ocrotite de un dram de noroc, excesele pot lăsa urme! Ai si pierderi, ai si profituri, dar instabilitatea financiară te va face adeseori să te simti ca si cum ai călca pe ouă… Banii vin, dar extrem de lent si cu multă muncă!
Tu iei cariera cel mai în serios, pentru că aici ai parte de unele din cele mai dificile probe. Trebuie să îti asumi responsabilităti grele, să schimbi cumva macazul, să cauti altă cale de împlinire socio-profesională, renuntând la ceva din ceea ce ai construit până acum. Te reorientezi profesional către o altă ocupatie sau alt domeniu de activitate, dar trecerea la drumul cel nou va fi totusi lentă. Ceva nu va mai fi la fel de acum încolo, în felul în care te percepe lumea din punct de vedere profesional, dar schimbarea este înspre bine! Nu te teme să abandonezi un loc care nu-ti mai aduce satisfactie, nu fugi de responsabilităti noi, fie că acestea sunt superioare sau inferioare ca rang fată de ceea ce ai făcut anterior. O retrogradare sau o demitere nu sunt excluse, vei simti că ai făcut un pas înapoi în loc să avansezi, dar se va dovedi a fi un pas întelept, pentru că în acest răstimp te poti ocupa pe îndelete de reconstructia ta profesională ce îsi va arăta urmările benefice în viitor. Înveti ceva nou, te duci la scoală ca să te perfectionezi, schimbi locul de muncă, orice numai în sensul redefinirii carierei tale ce îti va aduce împlinirea. Se poate vorbi chiar de punctul de maturizare deplină în plan profesional, când poti spune, după ani de efort si căutări, că ti-ai găsit locul.
 

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole