Horoscop – ZODIA PESTILOR IN 2009

ZODIA PESTILOR IN 2009
 


Cuvintele-cheie ale anului: Nerăbdare, agitatie, impulsivitate, conflict, răzbunare, entuziasm, pasiune, zel, exagerare, iesiri temperamentale, efervescenta, viteza, activitate, energie.pesti

Sfatul astrologului pentru 2009: ambitionează-te, luptă, nu te lăsa, fii dinamic, plin de viată, fă sport, mobilizează-te, implică-te, pune pasiune în ce faci, nu te enerva, nu te agita mai mult decât e cazul, concentrează-ti energia spre un sens important, fii activ, iesi în fată, fii lider, fii primul, deschide căi, fii pe fază!

Momente-cheie: luna februarie si vara anului 2009.
Perioade bune: 3 ianuarie -3 februarie, 14 martie-24 aprilie, 25 august -16 octombrie
Perioade grele: 4 februarie-14 martie,11 iulie -25 august

Aspecte planetare marcante în 2009, doar pentru o anumită parte a nativilor:
Încercati de:
•conjunctia cu Uranus (doar cei din ultimul decan al zodiei) | Cum te influenteaza Uranus?
•opozitia cu Saturn (doar cei din ultimul decan al zodiei, pana pe 29.10.2009, cât timp Saturn se mai află în Fecioară) | Cum te influenteaza Saturn?
Sprijiniti de:
•sextilul cu Pluto (doar cei din primul decan al zodiei) | Cum te influenteaza Pluto?

2009 – ANUL ACTIUNII SI AL PROVOCĂRII

Este o perioadă de mari oscilatii în viata ta, cu schimbări bruste, cu reveniri ciclice ale unor situatii din trecut, care se cer rezolvate, cu stări emotionale capricioase, ca atare tot anul ti se va părea că mergi pe un teren minat. Fiecare zi aduce ceva nou, dar ciudat…pesti1
 Dragostea pare să fie punctul de atractie al anului, deoarece ai sansa de a iubi din nou, cu pasiune, zăpăcit de emotii profunde, de vise frumoase, dar si de o oarecare stare de nesigurantă, pentru că dragostea este învăluită în mister, nu este la vedere, nu este cunoscută de toti. Poate e anul în care iubesti în secret sau nu stii să-ti transpui în cuvinte sentimentele, ceea ce va îngreuna legarea unei relatii. Un adulter se potriveste perfect acestei atmosfere sau îl bănuiesti pe partener că ar ascunde ceva, că are o viată paralelă, că fuge de tine. Astepti mult de la iubire, dar nu cumva ai pretentii imposibil de realizat? Poti iubi mai mult la nivel fantastic, feti frumosi si printi din poveste, si esti foarte dezamăgit că nu găsesti asa ceva si în viata reală. Ar fi bine să te trezesti!
 Esti în formă bună, nu dai impresia că te-ar preocupa vreo problemă de sănătate. Faci o schimbare în stilul tău de viată, ce va avea repercusiuni de durată si asupra sănătătii. Micile probleme care apar, trec repede.
Nu este cea mai bună perioadă în privinta banilor. Duci în spate urmările negative ale unor greseli mai vechi sau risti să le faci chiar acum, din cauza unor excese prost gândite. Poti face investitii periculoase, care pot avea efecte pe termen lung, de aceea ar fi bine să rezisti ispitei de a cheltui sume prea mari. Chiar dacă salariul ar putea cunoaste o ameliorare, chiar dacă sunt si momente de progres în plan financiar, planează totusi fantoma unei crize peste contul tău, deci ai grijă cum îti administrezi resursele! N-ar fi rău să faci si ceva economii pentru mai târziu!
Esti gata să te retragi din miezul actiunii, de parcă iei singur decizia să nu mai asezi cariera pe primul plan. Vor fi momente în care vei părea complet absent de la serviciu, nu stii să te pui într-o lumină bună, de parcă ai fugi de lume si nu ai avea încredere în fortele tale. Se stie că ai momente ciudate de depresie, iar de data aceasta se aplică asupra pozitiei tale socio-profesionale. Nu este nici momentul tău de glorie, nici perioada ta de ascensiune, ci doar o zonă de repaus, de tăcere, de absenteism de pe scena profesională, ori pentru a acumula cunostinte noi, ori pentru a-ti reorganiza modul de lucru. Parcă stai la rând, cuminte, în asteptarea clipei când vei reintra singur în scenă! Curând!
 

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole