Horoscop Taur – februarie 2010

Horoscop Taur – februarie 2010

Toate sunt calme in relatia ta de suflet, deci pare sa fie luna in care eventualele probleme
 mai vechi revin la normal sau, daca totul era bine si inaintehoroscop-taur-februarie-2010, te bucuri de liniste si calm, pe un nivel satisfacator. Joci
 rolul central in buna functionare a activitatilor de cuplu, pentru ca tu depui eforturile cele mai serioase pentru a mentine echilibrul intre voi. Cat timp privesti totul cumpatat, cu maturitate si intelepciune, relatia dintre voi va evolua bine, dar nu te astepta totusi la evenimente deosebite. Este, totusi, o luna cu evenimente modeste, dar iti convine de minune linistea instalata.

 In cariera
 poate avea loc unul din cele mai importante evenimente ale anului in curs. Poate ai ajuns, finalmente, la un rezultat pentru care ai muncit mult, sau o promisiune facuta mai demult abia acum prinde contur cu adevarat, deci pare sa fie luna in care vezi mai concret urmarile asteptarilor tale anterioare. Rabdarea ti-a fost pusa din greu la incercare, nu a fost usor sa ajungi aici, dar iata ca ai atins apogeul mult dorit, chiar daca a durat. Asteapta-te la raspunsuri capitale, la decizii majore sau la implinirea unui scop pentru care ai facut tot ce ti-a stat in putinta. Orice activitate de durata ajunge acum intr-un punct cheie: ori inceputul, ori statia finala.


 Trebuie sa faci o schimbare de optica in privinta banilor, pentru ca nu mai poti merge pe acelasi drum ca inainte. Poate se modifica ceva in sumele pe care le primesti sau trebuie sa gasesti si o sursa noua de venit, deci ceva nu mai merge ca inainte. Esti un pic nesigur pe banii tai, nu stii pe ce te vei baza de acum inainte, dar daca tot e o perioada atat de neclara, ar fi bine sa amani si marile decizii financiare, pentru ca nu ai deocamdata nicio garantie a viitorului. Mergi inainte in virtutea inertiei, dar cu multa teama in suflet. Esti doar intr-o zona neclara, va trece si asta!

 Ai grija la afectiunile legate de iesirile pe afara, pentru ca ai putea prinde vreo boala din cauza unei calatorii in care nu ai luat masurile de precautie firesti. Nu te lasa furat de razele de soare de dinaintea primaverii ca sa te arunci deja in hainele de vara, pentru ca asa racesti! Imbraca-te bine!

Special pentru mame – Atmosfera din familie este foarte relaxata, pentru ca toti participa cu placere la cresterea celui mic iar tu nu te simti nicio clipa depasita de sarcini. Te poti baza oricand pe ajutorul partenerului, iar bunicii celui mic sunt oricand bucurosi sa apelezi la ei, la nevoie. Poate fi luna unui eveniment fericit care va uni toata familia in jurul bebelusului, cum ar fi botezul sau aniversarea lui, dar atata lume, adunata brusc in preajma, il va obosi. Sa nu te mire ca cel mic e mai dificil tocmai acum!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole