Horoscop Berbec – februarie 2010

Horoscop Berbec – februarie 2010

Ratiunea a pus stapanire pe tine, in dezavantajul emotiilor. Privesti cu oarecare suspiciune gesturile de apropiere din partea sexului opus si nu dai dovada de prea multa incredere in angajamentele partenerului. Poate e vorba de un pic de gelozie, sau doar de uhoroscop-berbec-februarie-2010n dram de egoism, pentru ca vrei mai multa atentie de la celalalt. Ceea ce are de oferit nu te satisface, ca atare raspunsul tau e ceva mai rece si distant. Uneori lasi impresia ca nu-l mai iubesti pe cel de langa tine si raceala cu care il tratezi il poate face pe acesta sa se comporte ciudat, mai nesigur pe el. Ar avea nevoie doar de putina caldura din partea ta, dar luna aceasta… nu prea ai ce oferi.

 Situatia profesionala este oarecum incerta, parca ai merge pe coji de oua si ti-e teama de orice. Probabil umbla niste zvonuri care nu iti inspira prea multa incredere, de aceea faci tot posibilul sa lucrezi ireprosabil, ca nu cumva sa deranjezi pe cineva. Lucrezi sub tensiune, iar emotiile acumulate nasc o stare generala de stres pe care ti-e greu sa o tii sub control. Te duci la serviciu cu un sentiment neplacut, cu teama sau trac, pentru ca atmosfera de acolo e cam apasatoare. Parca urmeaza ceva sa se intample si toata lumea sta ca pe ghimpi.

 Banii sunt bine administrati, reusesti sa-i imparti in asa fel incat sa nu lasi nicio factura neachitata si nicio datorie lunara in asteptare. Caracteristica principala a banilor acestei luni este gestionarea, buna impartire a fondurilor, pentru ca ori vin bani din mai multe directii pentru a crea o suma mai mare, ori ceea ce ai trebuie manipulat in asa fel incat sa pastrezi o stare de echilibru stabil. Iei o decizie importanta cu privire la bugetul propriu, dar exista si sansa de a mai gasi o sursa de venit din alta directie decat cea oficiala.

 In planul sanatatii, nu apare nimic nou, te multumesti cu o stare de bine confortabil, dar nu se poate vorbi de schimbari fata de lunile anterioare. Te-ai obisnuit deja cu eventualele afectiuni pe care le ai deja, dar nu pare sa fie vorba de nimic grav, ci chestiuni de rutina, pe care trebuie doar sa le tii sub control.

Special pentru mame – Esti o mama vesela, plina de viata, pentru ca te simti bine in rolul care ti se potriveste de minune. Ai o atitudine tinereasca si gasesti aceeasi bucurie in manuirea jucariilor, ca si cel mic, si nu vrei sa te gandesti la niciun fel de probleme. Daca mai ai si alti copii, reusesti sa te imparti foarte bine intre ei, implicandu-i pe toti in aceleasi jocuri. In cazul unor probleme mai vechi legate de cel mic – o problema de sanatate sau o oarecare intarziere de crestere – luna aceasta totul se remediaza si hopul va fi depasit.


Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole