Horoscop Gemeni – februarie 2010

Horoscop Gemeni – februarie 2010

 Se stie ca esti una din zodiile care apeleaza cu cel mai mare talent la minciunele pentru a-si atinge scopurile si e posibil ca luna aceasta sa-ti pui din nou in valoare calitatile de seducatoar, fara a avea intentii serioase. Flirtul si escapadele sentimentale sunt pe placul tau si nimeni nu se pricepe mai bine ca tine la abureli romantice. Faci declaratii horoscop-gemeni-februarie-2010pompoase, dar nici nu crezi in ele; dai tuturor impresia ca iubesti, dar abia daca te misca ceva prin inimioara, de aceea ai putea trece uneori ca aventurier care se cam joaca de-a iubirea. Dar e posibil ca roata sa se intoarca si sa te indragostesti si tu de cine nu trebuie, deci ai grija pana unde intinzi joaca! Intr-o zi cel pacalit poti fi chiar tu!

 Muncesti cu sarg, motivat de un proiect care evolueaza foarte bine, iar rezultatele excelente de pe parcurs iti dau curaj sa tintesti si mai departe. Totusi, lucrezi uneori impins de la spate de termene-limita si constrangeri, dar pentru ca esti o fire agila si iute, te vei adapta usor acestui ritm infernal de lucru. Tot ce incepi luna aceasta creste foarte repede, pentru ca te concentrezi serios si tragi tare, dornic de rezultate rapide. Totusi, uneori graba are efecte nedorite.

 Esti norocoasul lunii in chestiuni financiare, pentru ca te poti trezi in fata unui castig deosebit sau a unei sanse rare, pe care ar fi pacat sa o ratezi. Pune imediat mana pe aceasta sansa, pentru ca nu ti se ofera de doua ori. Ca e vorba de o afacere
 noua, neasteptata, sau de o tranzactie profitabila, termini luna cu un sentiment de satisfactie deplina. Cand calculezi banii de care dispui, ai motive sa zambesti, poate chiar sa iesi la cumparaturi… scumpe!

 Sanatatea e hiba cea mai mare a lunii, pentru ca boala da peste tine cand ti-e lumea mai draga. O criza de sciatica, o rana sau o durere acuta ce necesita ingrijire sunt doar cateva din surprizele neplacute care dau buzna pe nepusa masa. O problema de sanatate iti poate strica unele planuri…

Special pentru mame – Chiar daca cel mic e mai tot timpul agitat si ca nu sta locului nicio clipa, tu esti o mama incredibil de calma. Reusesti sa ramai linistita chiar si cand bebelusul ti se urca in cap! Esti constienta ca e doar inceputul unui lung sir de momente dificile in cresterea si educatia lui, ca atare ce rost are sa te enervezi? Cu multa rabdare si detasare, te concentrezi asupra rolului de mama responsabila, pe care il indeplinesti cu succes, castigand respectul tuturor. Vei reusi sa-l domolesti pe copilas cu mijloace numai de tine stiute.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole