Horoscop Rac – februarie 2010

Horoscop Rac – februarie 2010

Cine e cel mai romantic din lume? Tu, desigur, si te lasi purtat pe valurile visarii pana departe… poate prea departe. De la un semn de simpatie din partea cuiva, tu deja construiesti povesti cu printi si printese, in care totul e frumos si roz. Ar fi bhoroscop-rac-februarie-2010ine sa pastrezi contactul cu realitatea, chiar daca februarie e o luna a indragostitilor, pentru ca o fi ea, dragostea, frumoasa, dar nu trebuie sa o idealizezi. Daca astepti prea mult si nu ti se ofera, aluneci rapid in extrema cealalta. Bazeaza-te numai pe angajamente ferme insotite de dovezi de iubire, pentru ca soapte de amor poate spune oricine. Dar tu le crezi si visezi atat de frumos!

 La serviciu, atmosfera se cam intuneca, ori din cauza unui sef despotic ce pune biciul pe toti, ori din cauza unor vesti venite de sus care va fac pe toti sa va temeti pentru ziua de maine. Exista un moment critic major in cariera, luna aceasta, si il poti depasi cu doar daca nu apelezi la tertipuri incorecte, influentat de altii care o vor face, si daca iti pastrezi tonusul pozitiv in ciuda emotiilor care vor da navala. Alunecand spre depresie sau rautate, nu rezolvi nimic, deci inarmeaza-te cu putere!

 Banii sunt totusi pe teren sigur, nu se anunta nicio modificare in plus
 sau in minus, duci la capat toate datoriile lunare cu mult calm si cumpatare, fara a declansa vreun dezechilibru. Poate chiar faci un efort sa scapi de o datorie mai veche pe care ai tot amanat-o, dar acum a venit vremea scadentei finale. Mergi la banca si achit-o, pentru ca te vei simti foarte bine dupa ce vei scapa de ea…

 Energia negativa acumulata la serviciu isi lasa amprenta asupra sanatatii tale, deci sa nu te mire ca tot acel stres te va imobiliza la pat. Boala neasteptata te obliga sa fii mai atenta cu organismul
 tau, deci ai putea fi obligat de medic
 sa stai in pat, sa te ingrijesti mai mult sau, in situatii mai dificile, chiar sa te internezi. Ai nevoie de un tratament atent supravegheat.

Special pentru mame – Nu pot fi toate perfecte in fiecare luna, dar nu trebuie sa intri in panica atunci cand cel mic are si unele probleme. Din toate ai ceva de invatat si iti vor fi de folos in primi ani de viata ai copilasului. Nu aveai de unde sa le stii si degeaba te-au avertizat alte mame ca vei trece prin ele, deoarece, pana nu te confrunti personal cu ele, nu le poti cunoaste gravitatea sau importanta. Ajunge sa ceri sfaturi de la altii sau sa te gandesti cum ai actionat data trecuta, la ceilalti copilasi ai tai, si totul va fi rezolvat cu brio.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole