Hopsin

Valoarea netă a lui Hopsin : Marcus Jamal Hopson, mai cunoscut sub numele său de scenă, Hopsin, este un rapper, producător de discuri, regizor și actor american care are o netă de 4 milioane de dolari. Cunoscut pentru că folosește internetul pentru atragerea o bază de fani, a lansat un cinci album de studio și a colaborat cu alți artiști, inclusiv Tech N9ne, BoB, Travis Barker, Paul Wall, Insane Clown Posse, Brotha Hung Lynch, Kid Cudi, B. -Real, Xzibit, futurist și multe altele. El a devenit cunoscut pentru aspectul său cu contact albe. A avut un succes minor cu single-urile „Sag My Pants”, „Ill Mind of Hopsin 5”, „Hop Is Back”, „Ill Mind of Hopsin 7”, „Crown Me”, „Fly” și „Ill Mind of Hopsin 8″.

Primii ani de viață: Marcus Hopson sa născut în Los Angeles, California, pe 18 iulie 1985 și a crescut în cartierul în mare parte hispanic din Panorama City, Los Angeles. A urmat liceul James Monroe, unde a făcut câteva clase de educație specială. Hopsin a devenit un pasionat de skateboard la vârsta de 12 ani și multe dintre videoclipurile sale muzicale de astăzi prezenta pe skateboarding. A început să rape la vârsta de 16 ani. În 2004, el și un grup de prieteni au fost arestați pentru vandalizarea proprietății școlii. Ceea ce a început ca o farsă de școală a făcut să fie reținuți pe cauțiune de 20.000 de dolari. În acel moment, Hopsin abandonase liceul și a fost trimis la închisoarea din Los Angeles, unde a petrecut un an.

Cariera:Hopson îl creditează pe Eminem drept rapperul care la făcut inițial interesat de muzica hip-hop. După eliberarea din închisoare în 2005, a început să urmeze o carieră în muzică. A cumpărat un microfon și a instalat FL Studio pe computerul său. Ruthless Records la semnat aproape imediat. Principalul single al lui Hopson de pe albumul său de debut a fost lansat pe 27 mai 20098. Din păcate, relația dintre etichetă și artist nu a avut niciodată succes și susține că nu a fost susținut în timpul producției primului album, „Gazing at the Moonlight”, și că nu a putut să audă pe niciunul dintre stăpâni înainte de a fi eliberat. „Gazing at the Moonlight” a fost lansat în sfârșitul octombrie 2009, dar cu puțină promovare. El și Ruthless s-au despărțit în 2009, iar un mai târziu, și-a fondat propria companie de discuri Funk Volume, alături de Damien Ritter. Swizz, Fratele mai mic al lui Ritter și fost coleg de clasă cu Hopsin, a fost primul artist care a semnat cu Funk Volume. La scurt timp după lansarea Funk Volume, atât Hopsin, cât și SwizZz au lansat un mixtape în colaborare intitulat „Haywire” în iunie 2009 pentru a promova casa de discuri.

În continuare, Hopsin a lansat primul său single, „Nocturnal Rainbows”, de pe următorul său al doilea album. În octombrie 2010, Hopsin a lansat un videoclip muzical pe YouTube pentru piesa „Sag My Pants”, al doilea single de pe următorul album. Videoclipul a devenit un succes pe YouTube și deține peste 54 de milioane de vizualizări cu 2021. Al doilea album al său, „Raw”, a fost lansat în toamna lui 2010. În primăvara lui 2011, Hopsin a plecat într-un turneu național. de două luni pentru a promova „Raw” cu turneul I Am Raw.

Hopsin a lansat al patrulea videoclip din seria sa de videoclipuri „Ill Mind of Hopsin”. Videoclipul a devenit o senzație virală, strângând peste 13 milioane de vizualizări. De atunci, a apărut în două jocuri video, a jucat pe MTV2 și a apărut pe coperta revistei XXL Magazine.

Hopsin a lansat albumul Knock Madness în 2013, care a ajuns pe locul 1 în topul american Heatseekers și pe locul 7 în topul rap american. A lansat albumul Pound Syndrome în 2015, care a ajuns pe locul 4 în topul american Rap. În ianuarie 2016, Hopsin a anunțat pe rețelele de socializare că labelul său Funk Volume a fost „oficial moartă” din cauza problemelor de afaceri recurente și a disputelor financiare cu partenerul său de afaceri și co-fondatorul casei de discuri, Damien Ritter. În martie a aceluiași an, Hopsin a lansat o piesă pentru Ritter și Funk Volume numită „Ill Mind of Hopsin 8”.

Hopsin a părăsit Funk Volume după lansarea piesei și a creat o nouă etichetă Undercover Prodigy. A continuat să lanseze mai multe single-uri cu noua casă de discuri, „Bout the Business”, „Die This Way”, „False Advertisement” și „Scrollin’. El a anunțat în februarie 2017 că lucrează la următorul său album de studio și a lansat două single-uri. A lansat single-ul principal al celui de-al cincilea album al său în 13 octombrie și a lansat albumul „No Shame” în noiembrie 2017. Albumul a debutat pe locul 42 în topul american Billboard 200. După lansarea piesei „No Shame”, Hopsin a lansat videoclipuri muzicale de pe albumul „lll Mind of Hopsin 9” și a lansat single-urile „Low-Key” și „Hell’s Carol” în decembrie 2018.

În ianuarie 2019, Hopsin a lansat o colaborare cu Dax intitulată „You Should’ve Known”. Mai târziu, Hopsin a lansat „The Old Us” și „Picasso” în acea primăvară. În iulie 2019 a fost lansată nouă sa melodie „I Don’t Want It”. În cântec, el anunțat că va lua o pauză de la muzică pentru a se ocupa de problemele din viața personală. El și-a anunțat revenirea din pauză prin YouTube pe 16 februarie 2020 și, de asemenea, a anunțat un album viitor. Pe 21 aprilie, a lansat un nou single numit „Covid Mansion”.

Carieră de actor: Hopsin și-a făcut și o carieră de actor și a apărut ca figura de fundal în filme și emisiuni TV „John Tucker Must Die”, „Even Stevens”, „Lizzie McGuire”, „Cold Case”, „ Malcolm în mijloc”. „ „Gilmore Girls” și multe altele. De asemenea, a apărut de mulți ani în „That’s So Raven”. Cu toate acestea, el a avut doar o parte de vorbire o singură dată pe acelor apariții. De asemenea, a făcut o apariție ca rapper în filmul din 2009 „Fame”. În 2015, a jucat în al doilea sezon al serialului dramă „Murder in the First”.

Viața personală: Are un fiu cu makeup artistul australian Alyce Madden, dar relația lor să înrăutățit când ea a fost însărcinată. Ea ia dat un ordin de restricție pentru al împiedica să se întâlnească cu fiul lor. Hopsin a suferit de criză de depresie și odată a ieșit dintr-un spectacol pentru a fi singur.

Articolul precedentZlatan Ibrahimovic
Articolul următorJimmie Walker

Related Articles

Ultimele articole