Holly Madison

Care este valoarea netă a lui Holly Madison?

Holly Madison este un model american Playboy, showgirl și vedetă de reality TV, care are o netă de 16 milioane de dolari. Holly Madison este probabil cel mai cunoscut pentru asocierea ei cu Hugh Hefner și revista Playboy , nu a fost niciodată un Playboy Playmate. Cu toate acestea, ea a pozat nud pentru revista de mai multe ori. După ce a trăit în conacul Playboy de câțiva ani, ea a lansat o serie de cărți care detaliază ce se întâmplă cu adevărat în interior. Madison este, de asemenea, o vedetă de reality TV de succes.

Tinereţe

Holly Madison sa născut Holly Cullen pe 23 decembrie 1979. Deși sa născut în Astoria, Oregon, la vârsta de doi ani sa mutat cu familia în micul oraș Craig de pe Insula Prințului Wales din Alaska. Când a ajuns la gimnaziu, sa mutat înapoi în Oregon cu familia și a mers la liceu în orașul St. Helens.

După absolvire, a urmat doi ani la Universitatea din Portland și a studiat teatru și psihologie. După aceasta, sa mutat la Los Angeles și a urmat Universitatea Loyola Marymount. Costurile de școlarizare au început să crească până în acest moment, așa că Madison a devenit un model pentru loțiunea de bronzare Hawaiian Tropic și-a luat o slujbă ca chelneriță la Hooters.

Carieră

Pe măsură ce cariera ei de model și chelneriță sa dezvoltat, Madison a fost în cele din urmă invitată la Playboy Mansion când avea 21 de ani. În anul următor, a devenit mai aproape de Hugh Hefner și a vizitat mai des. Problemele ei financiare au continuat să devină o problemă și, la un moment dat, datoria ei cu cardul de credit a fost atât de mare dacă a fost pragul să rămână fără adăpost. La vârsta de 22 de ani, ea ia cerut oficial lui Hugh Hefner permisiunea unui loc în conacul Playboy, iar acesta a acceptat.

Ceea ce a urmat a fost un pic cam amestecat. Pe de o parte, Hugh Hefner controla acum practic fiecare aspect al vieții lui Holly. Nu avea voie să câștige venituri în afara conacului și, la fel ca orice altă fată care locuia acolo, Madison era supusă unei interzice stricte de la 21:00 în fiecare noapte. De asemenea, Hefner i-ar fi controlat finanțele. În plus, Holly a declarat că, după ce sa mutat, sa simțit presată să facă o operație estetică pentru a avea succes în industria divertismentului. În 2001, a suferit o intervenție chirurgicală de mărire a sanilor, iar în 2003 a primit o rinoplastie.

Pe de altă parte, locuirea în Playboy Mansion și legătura cu Hugh Hefner i-au oferit lui Madison noi oportunități. După ce un număr de fete au părăsit conac, Holly a devenit nouă „fată numărul unu” a lui Hefner în 2002, acționând în esență ca prietena și cel mai apropiat partener al conacului. În 2003, ea a început să apară în The Girls Next Door , un serial de televiziune reality care le-a oferit spectatorilor sau privirea interioară asupra conacului Playboy. Spectacolul a prezentat-o ​​​​foarte mult pe Holly Madison, explorând-o personalitatea și povestea ei de viață. Acest lucru a ajutat-o ​​​​să o ridice la o faimă considerabilă.

Getty

Madison a devenit, de asemenea, un model obișnuit în Playboy , pozând nud pentru prima dată alături de co-starurile și The Girls Next Door într-un număr din 2005. În plus, Madison a lucrat la calendarele The Girls Next Door , lucrând ca stagiar la studioul lui Playboy și devenind la un moment dat editor foto junior.

colegii Playboy, Kendra Wilkinson și Bridget Marquardt. Ea a jucat în „The Girls Next Door” timp de cinci sezoane.

Mai în 2008, Madison și-a exprimat public dorința de a se căsători cu Hugh Hefner și de a avea copiii lui. Speranțele ei au fost năruite când Hefner a dezvăluit că nu avea de gând să se căsătorească, iar relația lor să înrăutățit ulterior. Destul de curând, Madison și-a încheiat dragostea cu Hugh, afirmând mai târziu că întreaga relație a fost cauzată de ceea ce ea a descris drept sindromul Stockholm.

După despărțire, Holly a încheiat lucrurile cu The Girls Next Door . Până la sfârșitul celui de-al șaselea sezon, ea nu mai locuiește în Playboy Mansion. În 2008, a revenit la televiziune din nou, concurând în Dancing with the Stars alături de dansatorul profesionist Dmitry Chaplin. După ce a suferit o accidentare, Holly a fost votată în afara emisiunii. În 2009, ea și-a rezervat un rol principal în spectacolul burlesc Peepshow . Deși spectacolul a fost inițiat pentru o durată de 3 luni la Planet Hollywood din Las Vegas, a fost extins programul popularității sale. Ea a concertat în Las Vegas timp de patru ani, înainte ca sarcina să o oblige să se retragă în 2012.

Noua ei viata din Las Vegas a dat naștere unui alt reality show numit Holly’s World . După cum sugerează și titlul, sa centrat în jurul vieții lui Madison și a experiențelor ei cântând la Planet Hollywood. Ea acționat și ca co-producător pentru spectacol.

Getty

Cărți

În 2015, Madison a publicat Down the Rabbit Hole: Curious Adventures and Cautionary Tales of a Former Playboy Bunny . Memorii au oferite în timp despre experiențe și în timp ce locuia la Playboy Mansion și a devenit rapid un Bestseller al New York Times . În 2016, ea a continuat cu un alt memoriu intitulat The Vegas Diaries: Romance, Rolling the Dice, and the Road to Reinvention . Această carte a devenit și un bestseller.

Relații

După ce relația ei cu Hugh Hefner sa încheiat, Madison a susținut că „nu se mai întâlnește niciodată cu nimeni”. Cu toate acestea, ea a început să se întâlnească cu un bărbat pe nume Pasquale Rotella în 2011, iar în 2013 s-au căsătorit și au primit primul lor copil pe lume. În 2016, au avut un al doilea copil. În 2019, și-au finalizat divorțul.

Asigurare de san

În 2011, Holly a făcut titluri când a încheiat o poliță de asigurare pentru sânii și ați făcut cosmetice pentru 1 milion de dolari.

Imobiliare

În 2013, Madison și soțul ei au cumpărat o proprietate în Las Vegas pentru 3,475 milioane de dolari. Conacul de 10.500 de metri pătrați se află pe 2,72 acri de teren chiar la vestul centrului orașului Las Vegas. Zona în aer liber are mai mult de o zonă.

În 2015, Holly Madison a cumpărat o proprietate în Los Angeles pentru 7,1 milioane de dolari. Construită în 1926, casa extinsă de 8.500 de metri pătrați se află pe un teren decorat cu fântâni și terase. Grădini luxuriante, amenajate înconjoară proprietatea și există, de asemenea, o zonă, un centru spa și un grătar încorporat. Când Holly a listat proprietatea în 2017, aceasta sa dovedit a fi extrem de populară. Un război de licitații a dus la creșterea prețului listat de 8,1 milioane de dolari, iar Madison la vândut în cele din urmă pentru 8,225 milioane de dolari.

Articolul precedentUrijah Faber
Articolul următor9 tehnologii care ar putea schimba lumea

Related Articles

Ultimele articole