Harvey Levin

Care este valoarea netă și salariul lui Harvey Levin?

Harvey Levin este un producător de televiziune american, avocat, analist juridic și reporter celebru, care are o netă de 20 de milioane de dolari. El este cel mai cunoscut ca fondator și editor-managing al TMZ.com, un site de bârfă de celebrități. Harvey nu deține TMZ. Site-ul a fost lansat ca un joint venture între AOL și Telepictures Productions, o divizie a Warner Bros. Pentru cea mai mare parte a istoriei site-ului, a fost o subsidiară a WarnerMedia. În septembrie 2021, WarnerMedia a vândut TMZ către Fox Entertainment într-o afacere evaluată la aproximativ 50 de milioane de dolari.

Salariu

Între TMZ și People’s Court, Harvey câștigă cel puțin 5 milioane de dolari pe an în salariu de bază și alte venituri.

Tinereţe

Harvey Robert Levin sa născut în Los Angeles, California, pe 2 septembrie 1950. Familia lui este evreiască. A absolvit în 1972 Grover Cleveland High School din Reseda, Los Angeles. Apoi și-a continuat educația prin absolvirea licenței în științe politice la Universitatea din California, Santa Barbara, și a absolvit apoi Facultatea de Drept de la Universitatea din Chicago cu un JD în 1975.

Cariera juridică timpurie

Levin a practicat ca avocat autorizat în statul California din decembrie 1975 până în ianuarie 1996. . După ce a intrat în vizorul publicului, a început să contribuie cu consiliere juridică la o emisiune radio, de unde și-a câștigat porecla „Doctor Law”. De asemenea, a început să scrie rubrici pentru Los Angeles Times, lucru pe care a continuat să facă timp de șapte ani.

În plus, a predat drept la Facultatea de Drept de la Universitatea din Miami la mijlocul anilor 1970 și a predat și la Whittier College School of Law din Costa Mesa, California.

Cariera de divertisment

Levin și-a lărgit acoperirea când sa mutat la televiziune în 1982 și la început să acopere probleme legale pentru KNBC-TV. Apoi sa mutat la KCBS-TV, unde a făcut reportaje de investigații și analize juridice timp de zece ani. Un caz notabil care la acoperit în această activitate a fost cazul crimei OJ Simpson. În 1997, Levin a devenit co-producător executiv și ancoră legală în emisie pentru reality show-ul „The People’s Court” bazat pe arbitraj, produs de Warner Bros. Pornind de la timpul său pe „The People’s Court”, a lansat cartea. „Tribunalul Poporului: Cum să-i spui judecătorului” în 1985, în care trece în revistă și comentează cazurile din emisiune. În iunie 2020, este încă prezentator al emisiunii și a câștigat un premiu Daytime Emmy pentru cel mai bun program juridic/courtroom pentru „The People’s Court” în 2015.

(Fotografia de Frederick M. Brown/Getty Images)

Alte spectacole pe care le-a creat includ „Celebrity Justice”, care a rulat din 2002 până în 2005; „Famous in 12” (2014), care a difuzat doar 5 episoade înainte de a fi anulat; și „Rock & A Hard Place” în 2008. De asemenea, a produs „Beyond Twisted” (2009), care a rulat doar un sezon. Din 2016, Levin este gazda emisiunii săptămânale „OBJECTified”, care este preînregistrată și difuzată pe Fox News Channel.

TMZ

În 2005, site-ul celebru de bârfe TMZ a fost lansat de AOL și Telepictures Productions. Levin a servit ca fondator și editor director. Una dintre primele povești importante pe care site-ul le-a spart a fost despre arestarea lui Mel Gibson pentru DUI și dezvăluirea antisemite. Alte povești importante pe care TMZ le-a acoperit include atacul lui Chris Brown asupra Rihannei și moartea lui Heath Ledger, Brittany Murphy, Kobe Bryant și Michael Jackson. Site-ul a devenit unul dintre cele mai mari 500 de site-uri web din lume, cu o emisiune de televiziune sindicalizată la nivel național, autobuz de turism și multe altele. A găzduit serialul „TMZ” la TV din 2007 și a apărut în peste 1.400 de episod. A fost, de asemenea, producătorul executiv al „TMZ” din 2007 până în 2010.

Ca actor, Levin a apărut în filmele „Volcano” (1997) și „Sharknado 3: Oh Hell No!” (2015) și în episoadele din serialele TV „JAG”, „The Sopranos”, „Family Guy” și „Empire”.

Viata personala

În aprilie 2010, în timp ce a apărut ca un vorbitor al evenimentului pentru Asociația Națională a Jurnaliştilor Lesbiene și Gay, Levin a confirmat public că sa identificat drept gay. El a avut o relație de lungă durată cu Andy Mauer, un chiropractician din California de Sud. Împreună, dețin mai multe proprietăți, iar comunitatea datează încă de la sfârșitul anilor 1990. Lista A apărut de mai multe ori pe lista „Power 50” a revistei Out drept una dintre cele mai proeminente și influente voci LGBTQ din America – nr. 15 în 2012, nr. 25 în 2013, nr. 34 în 2014, nr. 48 în 2015 și nr. 40 în 2016.

Imobiliare

În 1998, Harvey a plătit 950.000 de dolari pentru o casă în Los Angeles. El a scos casa la vânzare în martie 2013 pentru 5,3 milioane de dolari, acceptând în cele din urmă 3,6 milioane de dolari în august 2015.

În 2003, Harvey a plătit 2,2 milioane de dolari pentru un apartament de 1.800 de metri pătrați cu vedere la ocean în Marina Del Rey, California, care astăzi s-ar vinde probabil cu 4-5 milioane de dolari.

Articolul precedentSean Paul
Articolul următorBarry Gibb

Related Articles

Ultimele articole