Fanteziile sexuale ale femeilor – afla ce o face fericita pe o femeie – femeia si dorintele sexuale

Fanteziile sexuale ale femeilor – afla ce o face fericita pe o femeie – femeia si dorintele sexuale

Cand sunt potrivite fanteziile sexuale? Chiar daca nu e momentul oportun pentru o fantezie sexuala, femeile viseaza in timpul tuturor activitatilor. Femeile au fantezii la servici, la cumparaturi, in timp ce conduc, chiar si vorbind la telefon si in timpul relatiilor sexuale, etc. Cu toate ca poate fi putin periculos sa o faci in anumite circumstante de servici sau in timpul conducerii, pentru ca fanteziile si orgasmele potentiale va pot distrage atentia, femeile nu se pot abtine. Cateodata, femeile cred ca il inseala pe partener daca au fantezii in timpul relatiei sexuale, mai ales daca fanteziile lor includ pe altcineva.fantezie

Sa privim lucrurile asa cum sunt, majoritatea partenerilor nostri sunt adesea plictisitori si in plus, competenta lor sexuala solicita un mic ajutor. Majoritatea femeilor nu au fantezii cu partenerii lor actuali si acesta nu este decat un lucru normal si nu o forma de adulter. Dupa cum am mentionat mai sus, nu puteti controla ceea ce va excita. Daca simtiti nevoia sa va imaginati ca partenerul vostru este un marinar sau o alta femeie pentru a atinge orgasmul, sunteti normala si nu sunteti singura. Daca nu va veti acorda suficienta libertate, va veti renega propria placere sexuala. Exista scenarii comune care fac parte din fanteziile femeilor:

Pierderea controlului. Acest tip de fantezie le permite femeilor sa fie sexuale fara a fi responsabile pentru actiunile lor. Daca sunteti fortata, nu mai detineti controlul asupra lucrurilor pe care ajungeti sa le faceti. Daca nu detineti control, ramaneti „o fata cuminte” chiar si in partile cele mai indraznete ale relatiilor sexuale. Aceste fantezii le permit femeilor sa fie sexualmente deschise si sa exploreze diferitele aspecte ale propriei sexualitati, lucruri pe care o buna parte dintre femei nu pot sa le faca in viata reala. Fantezia de a fi fortata este o modalitate de a exprima dorinta de a fi sexuala si nu o dorinta subconstienta de a fi fortata.

Relatia sexuala fata-fata. Cu toate ca este adesea asociata homosexualitatii, natura acestei relatii este de un alt fel. Homosexualitatea feminina este o orientare sexuala, si nu relatia fizica dintre doua femei. Daca aveti fantezii cu alte femei nu inseamna ca sunteti homosexuala. Femeile sunt adesea vazute ca fiind delicate, gentile, iubitoare si romantice, adica altfel decat sunt vazuti barbatii. Se poate ca o femeie sa-si doreasca acest lucru in viata ei sexuala. Ea poate crede ca, dat fiind ca o femeie are aceeasi anatomie, ea va fi o amanta mai buna si mai adaptata nevoilor sale. Chiar daca o femeie nu este atrasa sexual de o alta femeie, ea poate fi atrasa de calitatile sale „feminine”. Intimitatea fizica dintre doua femei este, intr-o anumita masura, socialmente acceptabila.

Relatii sexuale cu un Necunoscut. Daca aveti relatii sexuale cu un necunoscut pe care nu-l veti mai revedea vreodata, va puteti permite deschiderea dorita fara ca sa fiti etichetata. Sexul cu un necunoscut le permite femeilor sa fie sexuale atunci cand circumstantele vietii reale o pot impiedica. Daca partenerul vostru sexual este un necunoscut, nu trebuie sa va faceti griji pentru ce va urma. Sa ai relatii sexuale cu un necunoscut, o persoana pe care tocmai ati intalnit-o, e o aventura fara viitor.

Experiente trecute sau fosti parteneri. Daca aceasta a functionat in trecut, e posibil sa mearga din nou, sau cel putin in creierele noastre. Amintirea unei experiente speciale sau neobisnuite poate fi foarte excitanta. Puteti avea fantezii cu un lucru pe care l-ati facut sau pe care a-ti dorit sa-l faceti intr-o situatie precedenta. Se poate ca un fost partener sa fi fost mai bun in relatiile sexuale decat partenerul actual. Amintirea „zilelor salbatice” poate condimenta monotonia vietii sexule.

Vizualul. Femeile sunt, si ele, vizuale. Ele pot fi excitate de o imagine vizuala ce reprezinta un barbat sau o femeie, pe care o intalnesc sau o vad. O femeie poate vedea o persoana si o poate gasi atragatoare sau poate sa-si imagineze ca intretine relatii sexuale cu ea. Este un mijloc sigur de a explora relatiile sexuale cu parteneri multipli.

Fetele rele. Fetele rele intretin relatii sexuale, relatii sexuale extrem de furtunoase. Femeile care sunt „fete bune” in viata reala pot prefera sa-si imagineze ca sunt fiinte foarte deschise din punct de vedere sexual. Ele isi pot imagina ca sunt prostituate, stripteuse sau orice alt tip de femeie a carei sexualitate deschisa ii face parte din fiinta. O femeie poate sa-si aleaga un model de comportament sau de vestimentatie. Ea poate aparea dezgolita sau imbracata provocator in public. Manierismul sau poate fi vulgar si sexual.fantezie2

Relatii sexuale romantice. Femeile viseaza adesea sa fie seduse si plimbate cu calul, sau alte lucruri de acest gen. Aceste fantezii pot sa se lipseasca de penetrare sau de relatii buco-genitale, insa nu sunt mai putin excitante. Editorii castiga milioane de dolari vanzand istorii romantice pline de scene sexuale sau romantice. Romanele romantice sunt pentru femei ceea ce Playboy-ul e pentru barbati, o stimulare sexuala. Fanteziile romantice sunt o forma traditionala de fantezii care sunt sigure atata timp cat femeia nu le confunda cu realitatea.

A fi dominatoare. Femeile sunt marile monitoare care controleaza totul. Ele se pot folosi de alti barbati sau femei pentru propriile placeri, cel putin in fanteziile lor. Ele sunt eroinele propriilor fantezii. Aceste fantezii le permit femeilor sa exploreze rolul de dominatoare in timpul relatiilor sexuale. Ele obtin ceea ce doresc folosind toate modalitatile posibile.

A fi supusa. Persoana care exercita mai mult control intr-o relatie de tipul Stapan-Sclav este de obicei sclavul, dat fiind ca sclavii controleaza lucrurile care se intampla. O femeie care se vrea supusa sau sclava creeaza un scenariu in care ea nu detine controlul asupra celor ce se petrec, insa nevoile ei sunt satisfacute. In fantezie, stapanul face ceea ce doreste sclavul. Este o alta forma a „Pierderii controlului”.

Palmuirea fundului. Exista o subtila frontiera intre durere si placere, iar hormonii eliberati in timpul impreunarii sexuale pot subtia considerabil aceasta frontiera. Durerea primita in timpul fanteziilor se incadreaza intre o usoara palma la fund si torturi sau mutilari severe. Cateodata durerea e pedeapsa pentru a fi sexuala, pentru o rea purtare. Femeile care viseaza sa primeasca palme sau de a fi pedepsite sunt de obicei cele care nu au fost pedepsite in copilarie, contrar parerii generale.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole