Relatie – sex – dragoste

Relatie – sex – dragoste

Compromis – un cuvant ce ne urmareste in fiecare relatie pe care o avem. Este adevarat ca in orice cuplu sunt necesare concesiile, insa cand vine vorba de a oferi sex doar pentru ca el sa ramana langa tine, nu se mai poate discuta de compromis, ci de lipsa stimei de sine.

Sunt foarte multe femei care accepta sa isi ofere atata trupul cat si sufletul pentru o minciuna, pentru un barbat care le foloseste pentru propriile placeri.

Fie ca e vorba de o relatie noua ori de una “veche”, nu te lasa manipulata, folosita si santajata. Un barbat care te vrea doar in patul lui, nu te va dori niciodata in inima sa. Nu il lasa sa te trateze frumos numai inaintea unei partide, iar apoi sa te arunce la gunoi.

Tu meriti o viata frumoasa si o relatie fericita si implinita. Nu te multumi cu resturi si cu bucati de “fericire”. Lupta din rasputeri pentru a iesi din acest cerc vicios si scapa de barbatul care nu te merita si de sexul fara dragoste. Scapa de lipsa sarutarilor, mangaielilor si a cuvintelor de dragoste.

Ai sa te trezesti ca intr-o zi nu ai sa ai chef sa ii rezolvi poftele si te va parasi fara nicio explicatie. Oricum la un moment dat ai sa te saturi de certuri si discutii care se invart in jurul aceluiasi subiect obositor si stresant.

Cauta un barbat care sa te iubeasca in intregime, sa te admire pentru ce esti, sa te sustina din toate punctele de vedere, sa fie mereu acolo, numai pentru tine… un barbat care sa te merite si sa te iubeasca NECONDITIONAT.

Gaseste un barbat care sa nu puna accentul pe sex, un tip care vrea sa isi intemeieze o familie alaturi de tine, care te prezinta mandru familiei si amicilor lui. Gaseste un om adevarat, unul care sa iti aduca flori fara niciun fel de ocazie, unul care sa te duca la filmul preferat (chiar daca pe el il plictiseste de moarte), unul care sa se ofere sa iti maseje picioarele doar pentru ca esti obosita, nu pentru ca vrea sa te bage in patul lui.

Fiecare femeie merita un astfel de barbat, un barbat grijuliu, iubitor si ocrotitor, un barbat a carui iubire sa vina in mod neconditionat.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole