Erika Jayne

Care este valoarea netă a Erika Jayne?

Erika Jayne este un actor, cântăreț și vedetă de televiziune de realitate americană, care are o avea netă de 5 milioane de dolari. Erika Jayne a avut un oarecare succes în calitate de cântăreață de melodii de dans/cluburi, dar este probabil cel mai cunoscut pentru că a fost membru al distribuției în serialul de televiziune de realitate Bravo „The Real Housewives of Beverly Hills”.

Tinereţe

Erika Chahoy sa născut și a crescut în Atlanta, Georgia. La 18 ani sa mutat la New York pentru a-și continua cariera de actorie și cântăreață. La mijlocul anilor 1990, ea a făcut o mână de spoturi pentru a invita la emisiunile TV. În cele din urmă și-a găsit drumul spre Los Angeles.

La un moment dat, la sfârșitul anilor 1990, Erika – pe atunci încă sub numele ei de naștere Erika Chahoy, la început să lucreze la un bar/restaurant din Beverly Hills numit Chasen’s. Un avocat pe nume Tom Girardi a fost unul dintre coproprietarii restaurantului.

Tom Girardi a câștigat o avere considerabilă ca partener fondator al Girardi & Keese, o firmă de litigii din centrul orașului Los Angeles, specializată în cazuri de malpraxis a consumatorilor. În 1970, Girardi a devenit faimos pentru că a fost primul avocat care a câștigat o înțelegere în valoare de peste 1 milion de dolari pentru un caz de malpraxis medical în statul California.

De-a lungul deceniilor care au urmat, Tom a abordat cazuri împotriva unor companii precum Lockheed Corp, Autoritatea de transport metropolitan din Los Angeles și Pacific Gas & Electric Co., câștigând miliarde în sentințe pe parcurs. Girardi a preluat și cele șapte studiouri de film majore de la Hollywood. Celebrul său caz împotriva Pacific Gas & Electric a fost inspirația pentru filmul Erin Brockovich și a acordat 333 de milioane de dolari pentru 650 de locuitori din Hinkley, CA.

Căsătorie

Erika și Tom au început să se întâlnească la sfârșitul anilor 1990. Pe vremea când ea avea 20 de ani, el avea 60 de ani. Erika și Tom s-au căsătorit în 2000 la Los Angeles Country Club. La momentul căsătoriei lor, Tom se află în mijlocul unei lupte cu prima lui soție pentru bunurile comunale. Conform dosarelor judecătorești în cazul divorțului cu soția nr. 1, la acea vreme venitul lunar al lui Tom era de 263.000 USD. Erika și Tom nu au semnat un contract prenupțial.

Tom și Erika și-au anunțat despărțirea în noiembrie 2020, după 21 de ani de căsnicie.

David Buchan/Getty Images

Cariera muzicala

La un moment dat, în jurul anului 2007, Erika a decis să înceapă o carieră muzicală. În 2007 a lansat o piesă intitulată „Roller Coaster”. Single-ul a ajuns pe primul loc în topul american Billboard Hot Dance Club Play. Ea a lansat un album de debut de lungă durată intitulată „Pretty Mess” în august 2009.

Tom a finanțat toate cele mai bune resurse pentru cariera muzicală a Erika. Tom și Erika l-au angajat pe coregraful lui Michael Jackson, designerul de costume al lui RuPaul și un compozitor/producător Andreas Carlsson, care a scris hituri pentru Stevie Nicks, Backstreet Boys, Celine Dion, Katy Perry Britney Spears și Madonna, printre mulți alții.

În mod impresionant, Erika va continua să lanseze nouă single-uri care au ajuns pe locul 1 în Billboard Dance Chart din SUA. Muzica ei a fost prezentată în film precum „The Watch”. „Vecinul” și reality show „Copii mici și diademe” . Erika a pornit într-un turneu în Asia și a dezvoltat ceva într-un mic cult.

Adevăratele Gospodine

În 2015, Erika sa alăturat distribuției din serialul de realitate Bravo „The Real Housewives of Beverly Hills”. În serial, și-a promovat muzica și și-a etalat bogăția, inclusiv pretenția că a cheltuit 40.000 de dolari pe lună numai pe haine.

(Fotografia de Frazer Harrison/Getty Images)

Falimentul Giraldi

Pe măsură ce Erika devenea celebră în realitate, se pare că Tom lucra pentru a-și asigura împrumuturi firmei sale de avocatură. Potrivit unui raport din LA Times, într-o cerere de împrumut în această activitate, Giraldi și-a estimat avea netă la 264 de milioane de dolari. Dosarul a enumerat proprietatea în două avioane private, bijuterii în valoare de 9 milioane de dolari, antichități în valoare de 3 milioane de dolari și diverse bunuri imobiliare, inclusiv o proprietate în Pasadena în valoare de 15,5 milioane de dolari, după estimarea sa. El a estimat „în mod conservator” că taxele juridice ale firmelor sale în 2016 ar depăși 110 milioane de dolari.

Unul dintre creditorii săi, Law Finance Group, a devenit îngrijorat mai târziu, când a examinat cărțile lui Giraldi și a văzut milioane de dolari transferați către o entitate numită EJ Global LLC – corporația de divertisment a Erika. Se pare că suma totală transferată a depășit 20 de milioane de dolari.

Creditorul a dat în judecată pentru rambursare, susținând că fondurile lor au fost cheltuite pentru stilul de viață al lui Tom și Erika. Tom a numit afirmațiile „fraudă”. În cele din urmă s-au stabilit.

Alți creditori au intervenit, inclusiv o companie de securitate desemnată să-și protejeze casa din Pasadena, care a cerut 53.000 de dolari, iar prima soție a lui Tom, care a pretins că plățile lunare de pensie alimentară de 10.000 de dolari au încetat.

Unul dintre clienții lui Girardi – un bărbat care a suferit arsuri într-o explozie a condusei PG&E din 2010 – a afirmat că nu a primit milioane datorate lui, negocia ca o înțelegere. În ianuarie 2020, Girardi a fost de acord să-i plătească bărbatului 12 milioane de dolari, dar ar fi oprit plățile după doar 1 milion de dolari. Familia a dat în judecată, punând în valoare activă lui Girardi și Jayne în valoare de aproximativ 23 de milioane de dolari.

În decembrie 2020, Tom și firma sa de avocatură au fost forțați să intre în faliment involuntar din capitolul 7. Creditorii săi au inclus cei doi foști parteneri de drept, care au susținut că li se datorează 750.000 de dolari, respectiv 1,5 milioane de dolari. Cu o lună devreme, un la acuzat pe Tom a deturnat „milioane” de dolari datorate căutării federale.

Potrivit Los Angeles Times, în timpul mărturiei date la sfârșitul anului 2020, Tom a dezvăluit că:

La un moment dat, am avut aproximativ 80 de milioane de dolari sau 50 de milioane de dolari în număr. Toate acestea au dispărut. Nu am bani.

După examinare, Tom a raportat că portofoliul său de acțiuni, care la un moment dat valorează 50 de milioane de dolari, valorează acum doar câteva mii de dolari.

Potrivit mărturiei curții cu un an mai devreme, un creditor a susținut că Girardi a transferat 20 de milioane de dolari companii de divertisment a Erika. Reclamanții din dosarul de faliment au susținut că divorțul lui Tom și Erika a fost o „falsă” și că ea a stat pe acele 20 de milioane de dolari. Se pare că alți creditori au prezentat pretenții similare că banii de decontare nu au fost trimiși de Girardi.

Imobiliare

Pentru cea mai mare parte a căsătoriei lor, Tom și Erika au locuit într-un conac de 10.000 de metri pătrați din Pasadena, Ca, situat pe 1,7 acri. Ei au listat casa spre vânzare în mai 2021 pentru 13 milioane de dolari. Potrivit diverselor rapoarte, în cazul în care se face o vânzare, toate încasările vor merge spre satisfacerea datorilor cuplului. Erika sa mutat din conac în anul precedent, într-o închiriere în cartierul Hancock Park din LA.

Casa a fost proiectată de arhitectul Myron Hubbard Hunt. Construcția a fost finalizată în 1928.

Casa este situată pe un drum privat deasupra clubului de golf Annandale.

Articolul precedentTati Westbrook
Articolul următorGeddy Lee

Related Articles

Ultimele articole