Tati Westbrook

Care este valoarea netă a lui Tati Westbrook?

Tati Westbrook este un YouTuber și make-up artist american, care are o netă de 12 milioane de dolari. În momentul în care scriu acest articol, Tati are peste 8,5 milioane de abonați pe YouTube. Canalul ei a generat peste 1,4 miliarde de vizualizări și câștigă între 1 și 2 milioane de dolari pe an numai din YouTube. Probabil că câștigă mai multe milioane din celelalte aventuri ale ei. Westbrook și-a lansat canalul YouTube, GlamLifeGuru (acum numit Tati), în 2010 și a încărcat peste 1.000 de videoclipuri. Tați a apărut pe Amazon „Style Code Live” în 2016 ca corespondent de frumusețe din LA și a avut un rol necreditat ca Zeta Beta Zeta Sorority Girl în 10 episoade din serialul ABC Family „Greek” și a jucat ca oaspete într-un film din 1996. episod din „Misterele nerezolvate”. Westbrook a lansat companiile Tati Beauty și Halo Beauty.

Tinereţe

Tati Westbrook sa născut Tatiana Aleksandra Krievins pe 14 februarie 1982, în Seattle, Washington. Ascendența lui Tati este letonă și a spus că părinții ei, Cindy (agent de talent și manager) și Janis, s-au întâlnit la un leton. Tati are trei surori, Larisa, Sabrina și Erika. Sabrina și Erika sunt gemeni și ambele au apărut într-un episod din 1993 din „The X-Files” și în filmul TV din 1991 „Yes Virginia, There Is a Santa Claus”.

Carieră

Westbrook a lucrat ca consultant de imagine înainte de a-și crea canalul YouTube. Ea nu știa prea multe despre editare când a început să facă videoclipuri și a spus: „La început, când m-am așezat să editez, ar fi un proces de douăsprezece ore. Tutorialele de frumusețe încă durează mult, dar eu Am reușit să reduc asta la trei ore.” Canalul YouTube al lui Tati a atins 100.000 de abonați în 2013 și 1 milion de abonați în 2016, iar un articol „Newsweek” din 2019 a numit-o „mamă comunității de frumusețe YouTube”. Westbrook postează în primul rând videoclipuri cu tutoriale de machiaj și recenzii despre produse de frumusețe. În 2019, ea a lansat linia de cosmetice Tati Beauty, iar la puțin peste doi ani mai târziu, ea a anunțat că închide afacerea din cauza unor probleme legale și a pandemiei de COVID-19, afirmând: „ Nu mai vindem produse online și spun asta cu inima grea. Mi-a plăcut să creez acest brand. Aveam obiective, vise, viziuni uriașe pentru viitor.” La începutul lui 2018, Tati a fondat compania de suplimente de vitamine Halo Beauty Inc., care vinde produse fără cruzime, fără soia, fără conservanți, fără gluten, zahăr. -gratuit și vegan.Compania oferă produse precum stimulatoare de imunitate, stimulatoare pentru corp și creier și stimulatoare pentru păr, piele și unghii, iar paginile de socializare Halo Beauty promit „Cel mai bun păr, piele și unghii din viață ta!! !” conservanți, fără gluten, fără zahăr și vegan. Compania fără produse precum stimulatoare de imunitate, stimulatoare pentru corp și creier și stimulatoare pentru păr, piele și unghii, iar paginile de socializare Halo Beauty promit „Cel mai bun păr, piele și unghii din viață ta!!!” fără conservanți, fără gluten, fără zahăr și vegan. Compania oferă produse precum stimulatoare de imunitate, stimulatoare pentru corp și creier și stimulatoare păr, piele și unghii, iar paginile de socializare Halo Beauty promit „Cel mai bun păr, piele și unghii din viața ta!!!”

Controversa

În aprilie 2019, Tați a început să se ceartă cu prietenul/colegul YouTuber James Charles, după ce a postat o reclamă pentru o companie care era un concurent al Halo Beauty. Charles și-a cerut scuze publice lui Westbrook, spunând: „Ea a fost ca o mamă pentru mine încă din primele zile în această industrie. Și mi-a oferit mai multă dragoste, sprijin, resurse și sfaturi decât mi-aș putea cere vreodată”. Tati a postat apoi un videoclip de 43 de minute pe YouTube intitulat „BYE SISTER…” în care a detaliat motivele pentru care rupsese legăturile cu James, susținând că acesta a mințit despre ea și despre bărbați heterosexuali hărțuiți sexuale. În săptămâna după postarea videoclipului, Tati a câștigat peste patru milioane de noi abonați, iar James a pierdut peste trei milioane. După ce Charles a postat un videoclip ca răspuns la acuzațiile lui Westbrook, Tați a pierdut peste un milion de abonați și a devenit neeligibilă pentru Diamond Creator Award. În iunie 2020, Westbrook a postat un videoclip pe YouTube intitulat „Breaking My Silence…” și a susținut că a fost manipulată de colegii YouTuber Jeffree Star și Shane Dawson pentru a realiza videoclipul „BYE SISTER…”.

Getty

În octombrie 2020, Tati și soțul ei, James, au fost dați în judecată de co-fondatorul Halo Beauty, Clark Swanson, pentru neglijență gravă, încălcare a contractului și stimulare frauduloasă. În plângere, Swanson a susținut că planul inițial pentru Halo Beauty presupunea că el să dețină și jumătate din companie, iar Tați James dețin fiecare 25%. În august 2017, cuplul a propus să facă din Halo Beauty compania-umbrelă pentru toate viitoarele linii de îngrijire a pielii, cosmetice și parfumuri ale Tati și i-au cerut lui Swanson să împartă proprietatea companiei, fiecare dintre ei deținând 1/3. El a fost de acord cu noile condiții de proprietate după ce familia Westbrook la convins că popularitatea lui Tati pe YouTube va face semnele ei profitabile. În 2019,

Viata personala

Tati sa casatorie cu James Westbrook pe 11 ianuarie 2017 si aceasta mama vitregă a lui Tyler, fiul lui James dintr-o relație anterioară. Atât James, cât și Tyler au apărut în videoclipurile lui Tati pe YouTube. În iunie 2021, Westbrook sa întors pe YouTube după o pauză de un an și a vorbit despre consecințele ceartei cu James Charles, afirmând: „Lumea mea se opri. În aceeași perioadă, am primit cea mai intensă hărțuire. Vorbesc amenințări cu moartea care erau explicite în detaliu, oamenii spunând că mă vor vâna… au fost lucruri care se întâmplă atât de îngrozitoare.”

Imobiliare

În mai 2020, Tati a plătit 3,3 milioane de dolari pentru o casă în suburbia LA Sherman Oaks. Doar patru luni mai târziu, ea a scos la vânzarea casei cu cinci dormitoare și șapte băi pentru un pic sub 4 milioane de dolari. Casa a fost construită în 2016, iar proprietatea are o casă de oaspeți, piscină, home theater și bucătărie pentru bucătar. Interesant este că Westbrook locuise de fapt la proprietate din 2016, încheiend un contract de închiriere cu proprietarul anterior al casei. În cele din urmă, ea a vândut casa în noiembrie 2020 pentru 3,8 milioane de dolari. În aprilie 2022, ea a plătit aproximativ 2 milioane de dolari pentru o casă în Burleson, Texas, și deține, de asemenea, o casă modestă în Seattle.

Articolul precedentAzealia Banks
Articolul următorErika Jayne

Related Articles

Ultimele articole