Drew Scott

Care este valoarea netă și salariul lui Drew Scott?

Drew Scott este un actor, gazdă de televiziune, producător și investitor imobiliar canadian, care are o avere netă de 100 de milioane de dolari. Drew Scott s-a născut Andrew Alfred Scott în Vancouver, British Columbia, Canada, la 28 aprilie 1978. Tatăl său, Jim Scott, a lucrat în industria filmului ca actor și asistent regizor. Drew și fratele său geamăn, Jonathan Silver Scott, co-gazdă și coproduc o varietate de proiecte media. Jonathan și Drew au un frate mai mare pe nume JD. Ambii frați sunt agenți imobiliari autorizați, iar Jonathan este un antreprenor autorizat. Drew a vrut inițial să fie actor, Jonathan un magician.

Au început să răstoarne case în liceu cu ajutorul fratelui lor mai mare și al tatălui lor (care a construit casa familiei de mână). Ei au reușit să înceapă datorită în mare parte unei lacune legale canadiane care le-a permis oamenilor fără credit și puțini numerar să preia ipoteca altcuiva, garantând personal împrumutul. Se pare că au câștigat 50.000 de dolari după primul flip și au fost dependenți din acel moment.

În 2004, frații au fondat Scott Real Estate Inc., o companie pe care sperau că clienții o vor folosi ca ghișeu unic pentru nevoile lor de cumpărare, vânzare și renovare imobiliară. Până în 2008, compania avea peste o duzină de angajați.

Drew, care încă avea vise din copilărie de a fi actor, a început să se întâlnească cu companii de producție pentru a prezenta reality show-uri bazate pe imobiliare. Un concept timpuriu a fost un spectacol de concurs imobiliar asemănător American Idol. În cele din urmă, a găsit succesul cu o companie de producție numită Cineflix, care dorea să o împerecheze pe Drew cu o co-gazdă feminină la o emisiune numită My Dream Home. Când Cineflix a descoperit că Drew avea un frate geamăn, conceptul de spectacol a fost schimbat și s-a născut Property Brothers.

Frații de proprietate

HGTV s-a îmbarcat cu Property Brothers după ce a vizionat o bobină și a comandat ulterior un pilot care a fost extrem de bine primit. Property Brothers a avut premiera pe 4 ianuarie 2011. La trei săptămâni de la debutul american al emisiunii la HGTV, ratingurile rețelei au crescut cu 77%. Spectacolul îi urmărește pe frați în timp ce îi ajută pe cumpărătorii de case să cumpere un fixator, apoi efectuează renovările.

În doar câțiva ani, spectacolul a atras în mod obișnuit 10 milioane de telespectatori pe săptămână, făcându-l unul dintre primele 5 programe de televiziune prin cablu pentru telespectatorii de la vârsta de 24-55 de ani. Până în 2017, evaluările au scăzut ușor, până la 2 milioane de telespectatori încă respectabili pe săptămână.

În momentul în care am scris acest articol, spectacolul a generat șase spin-off.

Getty

Scott Brothers Entertainment

În 2010, înainte de premiera spectacolului lor, duo-ul a fondat Scott Brothers Entertainment. De-a lungul anilor, compania a produs o serie de programe de realitate pentru televiziune, film și web.

Scott Brothers Global

În martie 2017, Jonathan și Drew au fondat Scott Brothers Global. În 2019, compania a achiziționat drepturile de proprietate intelectuală asupra Property Brothers de la Cineflix. Acordul le-a permis fraților să controleze și să producă toate versiunile viitoare ale show-ului. Cineflix a menținut drepturile de distribuție la nivel mondial, precum și o miză de participare la profit în continuare.

Astăzi, ei operează un imperiu în creștere sub umbrela Scott Brothers Global. În 2015, au fondat un brand de mobilier de exterior numit Scott Living împreună cu QVC. În 2016, compania a generat venituri de 100 de milioane de dolari. În 2017 s-au extins la mobilier de interior, țesături, decor pentru casă și multe altele. Produsele lor sunt vândute în Bed Bath & Beyond, Costco, Hobby Lobby, Lowe’s și multe altele. Potrivit unui interviu cu frații din revista Entrepreneur din 2018, afacerile lor combinate generează venituri de 500 de milioane de dolari pe an. Acest număr nu a fost confirmat, dar cu siguranță imperiul este destul de reușit.

În 2018, au lansat o platformă de design destinată consumatorilor numită Casaza. Se pare că au investit 2,5 milioane de dolari pentru a lansa site-ul de comerț electronic.

Ei găzduiesc, de asemenea, o croazieră anuală pentru fani numită Sailing with the Scotts, unde participanții vizitează ateliere de design în timp ce fac karaoke și beau cu frații.

Viata personala

Drew se întâlnește cu Linda Phan din 2010. S-au logodit în 2016 și s-au căsătorit în 2018.

Rezumat: Drew Scott este un investitor imobiliar canadian, antreprenor, star de realitate și actor care are o avere netă de 100 de milioane de dolari. Drew și fratele său geamăn Jonathan sunt cel mai bine cunoscuți ca co-gazde ai reality show-ului HGTV Property Brothers. Astăzi, ei se află în vârful unui imperiu de televiziune și retail prin intermediul companiei Scott Brothers Global, care generează un venit raportat de 500 de milioane de dolari pe an.

Articolul precedentEddie Money
Articolul următorMary Hart

Related Articles

Ultimele articole