Mary Hart

Care este valoarea netă și salariul lui Mary Hart?

Mary Hart este o personalitate americană de televiziune care are o netă de 100 de milioane de dolari. Aceasta este o valoare netă combinată cu soțul ei producător, Burt Sugarman. Ea este cel mai bine cunoscută pentru că găzduiește programul sindicalizat de bârfă și divertisment „Entertainment Tonight” din 1982 până în 2011. Înainte de a deveni gazda acestui spectacol, Mary a fost numită Miss Dakota de Sud în 1970. Ea a fost descrisă drept „ fața”. de ET.”

Tinereţe

Mary Johanna Harum sa născut pe 8 noiembrie 1950 în Madison, Dakota de Sud. Crescută în Sioux Falls, Mary a petrecut și în Danemarca când era copil. Drept urmare, ea vorbește fluent engleza, daneză și suedeză. După ce a absolvit Academia Augustana, Hart a urmat Colegiul Augustana. În cele din urmă, a absolvit facultatea în 1972.

Carieră

Un moment timpuriu pentru Mary a venit în 1970, când a fost încoronată Miss Dakota de Sud. Acest lucru a făcut-o să intre în concursul Miss America 1971 și a ajuns în semifinale. După ce a părăsit facultatea, Hart a predat limba engleză la liceul Washington din Sioux Falls timp de doi ani. În această perioadă, ea a produs și și-a încă propriul talk show la o afiliată NBC din Sioux Falls.

În 1975, Hart și-a abandonat cariera didactică pentru a se concentra în întregime pe radiodifuziune. Primul ei concert cu normă întreagă a fost la WMT-TV din Cedar Rapids, Iowa, dar sa mutat rapid la un alt post din Oklahoma City. În timpul petrecut în Oklahoma City, ea a găzduit „Dannysday” împreună cu Danny Williams. Cu toate acestea, cariera ei de radiodifuziune încă nu a fost suficientă pentru a plăti faptele, iar Mary sa trezit lucrând cu jumătate de normă ca reprezentant de vânzări pentru o companie care vindea anuare școlare.

Până la sfârșitul anilor 70, Hart devenise deziluzionat de jurnalism. Ea a decis să-și facă bagajele și să se mute la Los Angeles. Cu economii de 10.000 de dolari, ea a adoptat o atitudine de tip „make-it-or-break-it” și la început să facă audieri pentru roluri de actorie. Ea a avut un oarecare succes, rezervând roluri în telenovele precum „Days of Our Lives” și obținând diverse concerte comerciale. Din păcate, aceste mici roluri de actorie nu au fost suficiente pentru a plăti faptele, iar ea sa trezit aproape fără bani la bancă.

Neavând altă opțiune, sa întors la jurnalism – dar cu o întorsătură. De date aceasta, ea se concentrează pe știrile de divertisment. Acest nou efort a început când ea a co-găzduit sau versiunea televizată a „PM Magazine”. Job a dus rapid la Această altă poziție de co-gazdă la începutul anilor 80 alături de Regis Philbin la NBC. Din păcate, acest spectacol a fost în cele din urmă anulat după doar patru luni. Cu toate acestea, a apărut rapid o nouă oportunitate – o care avea să definească cariera lui Hart.

În 1981, Mary Hart a fost intervievată de producătorii din „Entertainment Tonight” la un segment special despre cum sa simțit că a fost anulată. Această oportunitate a făcut-o să devină un nou corespondent al emisiunii. După aproximativ un an, a fost promovată ca gazdă alături de Ron Henren. De-a lungul anilor, Mary Har și-a păstrat poziția în timp ce co-gazdele ei au fost înlocuite după alta. Se părea că niciunul dintre ei nu putea dura mai mult de câțiva ani. Hendren a fost înlocuit de Robb Weller în 1984. Weller a fost înlocuit de John Tesh în 1986, care a avut rândul său a fost înlăturat de Rob Goen în 1996. În această activitate, a rămas o parte centrală a spectacolului. Până în 2004, Goen a fost înlocuit de Mark Steines.

În această perioadă, Mary a lucrat intens cu managerul ei, Jay Bernstein. lucru a dus la o serie de oportunități suplimentare, cum ar fi susținerea acestui lucru, a venit la Wrestlemania și multe altele. În 1988, Hart sa alăturat comediantului David Brenner pe scena din Las Vegas. Interpretarea profesională pe scenă a fost unul dintre obiectivele ei de carieră pe termen lung. În această perioadă, ea a zburat înainte și înapoi între Vegas și Los Angeles într-un program obositor.

Getty

Susținerea mărcii

Picioarele semnături ale lui Mary Hart au dus la un contract cu Hanes. Hart a purtat linia de chiloți a companiilor pe tot timpul anului 1987. Apoi și-a asigurat picioarele pentru un milion de dolari fiecare.

Active imobiliare

În 2013, Sugarman și Hart au plătit 3,8 milioane de dolari pentru un condominiu în centrul orașului LA, la Ritz Carlton. Apoi au vândut unitatea în 2018 pentru 6,7 milioane de dolari. Tot în 2013, familia Sugarman-Harts a vândut o casă de 11.000 de metri pătrați din Beverly Hills pentru 27 de milioane de dolari.

În 2015, cuplul a plătit 8 milioane de dolari pentru un apartament cu două etaje în West Hollywood. În 2016, au scăzut cu 4,65 milioane de dolari pe oa doua unitate din aceeași clădire. Ulterior, au cumpărat cel puțin două unități în aceeași clădire – Sierra Towers. În total, au cheltuit 15 milioane de dolari doar în aceeași locație. În Montana, cuplul a întreținut de mult mai multe proprietăți. Au vândut o casă pe malul lacului în acel stat pentru 5,9 milioane de dolari în 2014. De asemenea, dețin două proprietăți în clubul exclusiv Yellowstone, dintre care una a fost listată cu 8 milioane de dolari în 2018. În plus, ei dețin. o fermă de 160 de acri care era listată pentru vânzare în 2013 pentru 23 de milioane de dolari.

În 2019, Mary Hart și soțul ei au vândut un apartament la Ritz-Carlton pentru 6,3 milioane de dolari. Această reședință are trei dormitoare și metru pătrat de 4.170. Punctele de atracție suplimentare includ vederi spectaculoase ale Los Angeles, ferestre din poti ajunge în tavan și multe altele. Clădirea în sine oferă facilități precum o zonă pe acoperiș, o sală de biliard și serviciu de concierge.

În 2016, sa raportat că Mary Hart era ferma ei din Montana pentru 19,5 milioane de dolari. Situată în Big Sky, reședința cu șase dormitoare se află pe 160 de acri de teren și are 7.000 de metri pătrați de spațiu de locuit.

În total, portofoliul lor imobiliar valorează cel puțin 50 de milioane de dolari.

Articolul precedentDrew Scott
Articolul următor187 Mesaje De Anul Nou

Related Articles

Ultimele articole