DJ Khaled

Care este valoarea netă a lui DJ Khaled?

DJ Khaled este un producător american de discuri, personalitate radio, rapper, DJ și director de case de discuri, care are o netă de 75 de milioane de dolari. DJ Khaled este, de asemenea, gazdă radio pentru postul de radio de muzică urbană WEDR din Miami și DJ pentru grupul de hip hop Terror Squad. DJ Khaled a câștigat, de asemenea, zeci de milioane din contract de aprobare cu companii precum Weight Watchers, T-Mobile Ciroc și Apple.

Tinereţe

Khaled Mohamed Khaled sa născut pe 26 noiembrie 1975, în New Orleans, Louisiana, din părinți palestinieni care au emigrat în Statele Unite. El sa descris ca fiind un musulman devotat. Fratele său Alec Ledd (Alaa Khaled) este actor. Părinții săi erau muzicieni care cântau muzică arabă. Khaled a dezvoltat un interes pentru rap și muzica soul în copilărie, iar părinții lui i-au susținut interesul. A lucrat într-un magazin local de discuri, ceea ce a ajutat să pună bazele carierei sale muzicale.

Carieră

Khaled a devenit cunoscut pentru prima dată în anii 1990, când era DJ la postul de radio hip hop din Miami 99 Jamz. Slujba lui postul de radio este cea care a determinat grupul Terror Squad să-l angajeze pe Khaled ca DJ. Odată ce a avut câteva credite în numele său cu Terror Squad, Khaled a intrat în curatoria de album și și-a lansat albumul de studio de debut „Listennn… the Album” în 2006. Khaled a continuat să lanseze „We The Best” în 2007, „Noi Global”. în 2008, „Victory” în 2010, „We the Best Forever” în 2011, „Kiss the Ring” în 2012, „Suffering from Success” în 2013, „M-am schimbat mult” în 2015, „Major Key” în 2016 , „Grateful” în 2017 și „Father of Asahd” în 2019. Albumul său „Khaled Khaled” este programat pentru lansarea în 2020.

Una dintre cele mai de succes cântece ale lui Khaled din „All I Do Is Win”, care îi prezintă pe Ludacris, Rick Ross, Snoop Dogg și T-Pain. Cântecul este de pe albumul lui Khaled din 2010 „Victory” și a fost al doilea single al albumului. Piesa a fost certificată de trei ori platină de către RIAA.

La sfârșitul anului 2015 și începutul lui 2016, câteva videoclipuri Snapchat cu Khaled, vorbind despre „cheia succesului” sa, au atras multă atenție datorită personalității sale mai mari decât viața. A devenit un star pe internet și unii oameni l-au numit „meme viu”. Astăzi, Khaled este unul dintre cei mai căutați producători din hip-hop și o personalitate foarte populară în social media.

În 2018, sa alăturat lui Demi Lovato ca actul de deschidere pentru turneul ei Tell Me You Love Me, care a început în San Diego, California, în februarie 2018 și a durat până în iulie 2018.

Pe 21 mai 2019, DJ Khaled a distribuit un nou videoclip pentru „Wish Wish”, cu Cardi B și 21 Savage. Regizat de Khaled și Eif Rivera, clipul prezinta o mulțime de explozii, incendii și motocicliști, care arată ca un film de curse stradale de la începutul anilor 2000 de nivel B, lansat în producție pentru a valorifica succesul primului Fast and The Furious .

Khaled a scris cartea „The Keys” care a ajuns pe lista celor mai bine vândute New York Times. Cartea include opiniile sale despre succes, povestește povești de viață și descrie contribuții altor muzicieni.

De asemenea, a lucrat ca actor, jucând în „Pitch Perfect 3” din 2017, „Spies in Disguise” din 2019 și în „Bad Boys for Life” din 2020.

Getty Images

Premii

În 2008, a primit premiile DJ-ului anului atât la Ozone Awards, cât și la BET Hip Hop Awards. În 2016, a câștigat premiile ASCAP Rhythm and Soul pentru cele mai bune cântece R&B/Hip-Hop pentru „Hold You Down” și „How Many Times”. Ambele melodii prezintă pe Chris Brown, August Alsina, Future și Jeremiah. În 2017 a câștigat premiile ASCAP Rhythm and Soul pentru cel mai bun cântec R&B/Hip-Hop pentru „I Got the Keys” (cu Jay-Z și Future) și premiul pentru cel mai bun cântec rap pentru „For Free” (cu Drake). ). Tot în 2017, a câștigat premiul pentru cântecul favorit de rap/hip-hop la American Music Awards pentru „I’m the One” (cu Justin Bieber, Quavo, Chance the Rapper și Lil Wayne).

Probleme legale

În noiembrie 2018, Khaled a fost de acord cu un acord total de 750.000 USD cu Comisia pentru Valori Mobiliare și Schimb pentru că nu a dezvăluit plățile acceptate de la emisiile unei oferte inițiale de monede, specificând o plată promoțională personală de 50.000 USD de la firma de criptomonede asediată Centra Tech Inc., a cărei co-fondatorii au fost inculpați pentru fraudă în mai 2018. Potrivit SEC, „sunt primele cazuri care implică acuzații pentru încălcarea lor privind promovarea investițiilor în așa-numitele oferte inițiale de monede sau ICO”. În acest eveniment a fost implicat și boxerul Floyd Mayweather Jr.

Viata personala

Khaled și soția sa Nicole Tuck au un fiu, Asahd Tuck Khaled, născut pe 23 octombrie 2016. Khaled a atras atenția națională după ce a transmis nașterea în direct pe contul său Snapchat. Pe 20 ianuarie 2020, Tuck a născut al doilea fiu al lor.

Repere salariale

Între septembrie 2017 și septembrie 2018, DJ Khaled a câștigat 30 milioane de dolari impresionanți de turneelor, producției și, cel mai important, susținărilor. Marea majoritate a câștigurilor sale într-un anumit an provin din aprobări cu companii precum Ciroc, Apple și chiar Weight Watchers. Este unul dintre cei mai bine plătiți oameni din hip-hop și banii lui nu au de fapt atât de mult de-a face cu hip-hop sau chiar cu muzica în general.

Câștiguri din carieră DJ Khaled pe an

2014: 7 milioane USD
2015: 8 milioane USD
2016: 15 milioane USD
2017: 24 milioane USD
2018: 27 milioane USD
2019: 39 milioane USD
2020: 35 milioane USD

Total (până în prezent): 155 milioane USD

Imobiliare

În ianuarie 2017, Khaled a cumpărat fosta casă a lui Robbie Williams din Mulholland Estates, o comunitate închisă din Los Angeles, pentru 9,9 milioane de dolari. El a vândut această casă în aprilie 2021 pentru 12,5 milioane de dolari, cu 1,5 milioane de dolari peste prețul cerut inițial!

În 2018, Khaled a cumpărat o casă pe malul mării în Miami pentru 25,9 milioane de dolari.

Related Articles

Ultimele articole