Dick Wolf

Care este valoarea netă și salariul lui Dick Wolf?

Dick Wolf este un producător american prolific, creator de emisiuni de televiziune și scriitor. Dick Wolf are o avere netă de 600 de milioane de dolari. El este probabil cel mai faimos astăzi pentru că a fost creator popular francize de televiziune „Lege și ordine”. This franciză a făcut din Dick Wolf unul dintre cei mai bogați producători de televiziune din toate timpurile.

În momentul în care am scris acest articol, franciza originală „Lege și ordine” a produs peste 450 de episoade în peste 20 de sezoane. „Law & Order: Special Victims Unit” a difuzat peste 500 de episoade în peste 23 de sezoane, făcând-o cea mai longevivă emisiune de televiziune din toate timpurile. „Law & Order: Criminal Intent” a difuzat 195 de episod în 10 sezoane. Au existat mai multe alte iterații și mai sunt câteva în dezvoltare.

Venit lunar

Într-un dosar juridic depus ca parte a procedurii sale de divorț din 2019, a fost dezvăluit că Dick câștigă între 10 și 15 milioane de dolari FIECARE LUNĂ din imperiul său de televiziune. Asta echivalează cu între 120 și 180 de milioane de dolari, înainte de impozitare, în fiecare an. Adică între 328.000 USD și 490.000 USD FIECARE ZI.

Tinereţe

Richard Anthony Wolf sa născut în New York City la 20 decembrie 1946. Mama lui, Marie G. (născută Gaffney) era casnică, iar tatăl său, George Wolf, era director de publicitate. El a urmat Școala Saint David, The Gunnery și Phillips Academy, înainte de a primi o diplomă de la Universitatea din Pennsylvania. A absolvit ca membru al clasei din 1969 și a fost membru al frăției Zeta Psi.

Cariera timpurie

După ce sa mutat la Los Angeles, sunt trei dintre scenariile sale produse. Dintre acestea trei, filmul „Masquerade” (1988), cu Rob Lowe și Meg Tilly, a fost deosebit de bine primit. Și-a început cariera în televiziune ca scriitor la „Hill Street Blues”. A fost nominalizat la primul său premiu Emmy pentru munca sa la episodul „Pentru ce sunt prietenii?”, pentru care să-și îngrijească singurul scriitor. Ulterior sa mutat la emisiunea „Miami Vice”, unde a fost scriitor și co-producător pentru sezonul al treilea și al patrulea.

Getty

Lege si ordine

Următorul proiect al lui Wolf, drama „Law & Order”, sa desfășurat între 1990 și 2010. Este una dintre cele mai de succes francize ale televiziunii și a egalat „Gunsmoke” cu titlul de cea mai longevivă emisiune dramatică din istoria televiziunii la acea vreme . Alte realizări ale serialului includ cele mai multe nominalizări consecutive la premiile Emmy din orice serial dramă în timp de primă audiență. De asemenea, a inspirat mai multe seriale spin-off, inclusiv „Law & Order: Criminal Intent”, „Law & Order: Trial by Jury”, „Law & Order: UK” și „Law & Order: Los Angeles”. Deși seria spin-off listată a fost anulată, un spin-off este încă difuzat. „Law & Order: Special Victims Unit” este, din mai 2019, cea mai longevivă dramă în primetime scenariu, difuzat 458 de episod. A doborât recordul recordului inițial „Lege și Ordine” de 456 de episod. Wolf este creator și producătorul executiv al filmului „Law & Order: Special Victims Unit”.

Alte Proiecte

Alte proiecte la care a lucrat Wolf la sfârșitul anilor 1990 și începutul anilor 2000 includ drama polițienească „New York Undercover”, care a rulat pe Fox Broadcasting Company Network din 1994 până în 1998. El a co-creat serialul împreună cu Kevin Arkadie și a fost și producător executiv. a seriei. El a fost, de asemenea, creator și producătorul executiv al seriei de realitate pentru sala de judecată de la NBC „Crime & Punishment”, care are legătură cu viața reală care să aibă fost urmărite de biroul procurorului districtual din San Diego. De asemenea, a fost implicat în producția unui documentar despre grupul rock The Door, numit „When You’re Strange”, iar compania este un produs scurtmetrajul câștigător al Oscarului despre doi frați care și-au pierdut viața pe 11 septembrie 2001. „Turnurile gemene” (2003).

Getty

Un alt serial de succes produs de Wolf este „Chicago Fire”, care a avut premiera pe NBC în mai 2012. Serialul urmărește un grup de bărbați și femei care lucrează la Departamentul de Pompieri din Chicago. Deși inițial nu a avut evaluări mari, a urmat să devină serialul dramă cu scenariul nr. 2 pe NBC. De asemenea, a dat naștere mai mult sau în serie spin-off, cum ar fi „Chicago P,D”, „Chicago Med” și „Chicago Justice”. Începând cu ianuarie 2019, franciza Chicago a difuzat peste 35 de episoade în diverse sale seriale. Un alt spectacol la care Wolf a lucrat ca producător executiv este drama CBS „FBI”, cu membrii distribuției „Law & Order”, Jeremy Sisto și Alana de la Garza. El a dezvoltat, de asemenea, emisiunea nescenizată „Cold Justice” pentru TNT și a anunțat, pe 31 martie 2020, un nou „Law & Order: SVU”

Wolf a câștigat multe premii pentru munca sa, în special de la Banff Television Festival, NATPE, Anti-Defamation League, Entertainment Industries Council, New York Chapter of the National Academy of Television Arts & Sciences, Publicist’s Guild of America și Edgar Award. de la Mystery Writers of America. Pe 29 martie 2009, Dick Wolf a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame.

Viata personala

Wolf a fost căsătorie de trei ori. Bătălia lui de divorț cu a doua soție, Christine Marburg, a durat 12 ani. În ianuarie 2019, a fost dezvăluit că Wolf divorța de a treia soție, Noelle Lippman.

Reglementări de divorț

Divorțul dintre Wolf și Marburg a început la începutul anilor 2000 și a fost reglementat legal în 2005. Din moment ce a fost timpul de căsătorie lor, Burg avea dreptul legal la dreptul de a crea în dreptul spectacolului. În timpul negocierilor, consilierii financiare au estimat că valoarea totală a „Legea și Ordinea” era de 8 milioane de dolari. Așadar, puteți imagina șocul lui Marburg când, la câteva luni după semnarea acordului de reglementare, ea a citit în LA Times că a susținut că Wolf finalizează un nou contract de producție cu NBC, care a evaluat Law & Order la  1,6 . miliarde de dolari .. This dezvăluire a pus-o pe Christine pe o criză legală care a durat până în 2016. Procesele nu au avut în cele din următorii succes. A treia soție Lippman a fost de acord să primească un decont de 17,5 milioane de dolari în număr plus 2 milioane de dolari pe an timp de opt ani.

Venit anual

În 2012, Wolf a câștigat în jur de 70 de milioane de dolari, conform mai multor rapoarte publice. În ianuarie 2019, un dosar în instanță ca parte a divorțului său de Noelle Lippman a dezvăluit că Dick Wolf câștigă între 10 și 15 milioane de dolari în fiecare lună din imperiul său TV. Adică 120 – 180 de milioane de dolari pe an. Același dosar a arătat că Wolf și Lippman au un contract prenupțial care ar proteja o mare parte din activele TV, deși ea ar mai avea dreptul la jumătate din venitul câștigat și din activele pe care le-au dobândit în timpul căsătoriei lor, care a durat din 2006 până în 2018. .

Imobiliare

În aprilie 2019, Dick și-a cumpărat viitoarele sale soții Noelle un conac de 14,8 milioane de dolari în Santa Barbara, California.

Casa principală a lui Dick din 1999 a fost o proprietate de 5 acri, nu departe de Santa Barbara, în orașul de lux Montecito. Proprietatea sa are 16.000 de metri pătrați de spațiu de locuit răspândit pe mai multe structuri. Pe baza vânzărilor comparabile recente, spread-ul lui Dick Montecito este potențial o valoare mai mare de 50 de milioane de dolari.

Related Articles

Ultimele articole