Cum să găsești sex bucuresti

Într-o epocă în care nu există doar o aplicație pentru tot, ci o aplicație pentru orice, poate părea că regulile sexului ocazional s-au mutat de pe teritoriul lor deja murdar după natură într-un domeniu complet străin. Psihologul social Justin Lehmiller, afiliat la facultatea Institutului Kinsey, a construit o carieră care studiază sexul ocazional, fantezia sexuală și sănătatea sexuală. El explorează cercetarea care înconjoară sexul ocazional – mizele sale emoționale, lipsa orgasmului și viabilitatea prietenilor cu beneficii.

În comparație cu generațiile trecute, adulții tineri au astăzi mai mult sex bucuresti ocazional. Este interesant de remarcat, totuși, că numărul total de sexe și numărul de parteneri pe care i-au raportat oamenii nu s-au schimbat foarte mult în ultimele decenii. Lucrul care s-a schimbat este proporția de sex care este casual în natură. Cu alte cuvinte, în timp ce în prezent nu facem sex mai frecvent, circumstanțele în care facem sex se schimbă.

Pentru o anumită perspectivă asupra cât de mult s-au schimbat lucrurile, un studiu publicat în Jurnalul de Sex de Cercetare din 2014 a constatat că, în cazul în care 35% dintre adulții cu vârste cuprinse între optsprezece și douăzeci și cinci au raportat că au avut sex bucuresti ocazional la sfârșitul anilor ’80 și începutul anilor ’90, la 45% pentru copiii cu vârste cuprinse între optsprezece și douăzeci de ani care au fost chestionați între 2004 și 2012.

Nu este vorba doar de faptul că barurile au încetat să mai existe ca punct de întâlnire. În timp ce dating-ul online și aplicațiile de agățat sunt folosite din ce în ce mai mult, adevărul este că majoritatea oamenilor se întâlnesc încă în persoană. Luați în considerare acest lucru: un sondaj al Centrului de Cercetare Pew din 2015 a constatat că doar aproximativ un sfert dintre adulții cu vârste cuprinse între optsprezece și douăzeci și patru au folosit vreodată un site sau o aplicație online pentru sex bucuresti și sunt grupul demografic care le-ar fi folosit cel mai probabil departe! Deci, în ciuda a tot ce am auzit despre persoanele care își întâlnesc partenerii sexuali și de relații online, marea majoritate a adulților nu au încercat niciodată acest lucru.

Bineînțeles, o mulțime de femei au atitudini pozitive față de sexul ocazional și nu regretă că o au. De asemenea, există o mulțime de oameni care se uită înapoi la experiențele sexuale ocazionale cu regret și rușine. Există o mulțime de variabilitate individuală. Doar că atunci când privești lucrurile la nivel de grup general, observi o diferență, în medie, în ceea ce privește modul în care bărbații și femeile simt despre sexul ocazional.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole