Black Panther 2 este intitulat oficial Wakanda Forever

Black Panther 2 si- a dezvaluit titlul oficial. Conceputa sa se inchine in cinematografe pe 8 iulie 2022, viitoarea continuare se numeste Black Panther: Wakanda Forever. Titlul a fost dezvaluit ca parte a unui nou MCU Phase 4 sizzle reel branding de titluri si date de lansare pentru diferite proiecte viitoare de la Marvel Studios si puteti viziona videoclipul de mai jos.

Nu se stiu prea multe despre ce se va intampla in Black Panther 2: Wakanda Forever , dar Ryan Coogler se intoarce sa scrie si sa regizeze continuarea. Kevin Feige a confirmat ca Chadwick Boseman nu va fi reformat cu un nou actor care joaca T’Challa si nici nu va fi introdus digital in film folosind CGI. Ramane de vazut cum este scris T’Challa din continuare, dar Feige promite ca filmul va ,,onora mostenirea” regretatei vedete Black Panther .

Killmonger-ul lui Michael B. Jordan se poate intoarce, dar probabil ca nu in Black Panther 2

Au existat zvonuri conform carora Shuri, Letitia Wright, va lua un rol mai important in continuare, poate ca noul protagonist, dar acest lucru nu a fost confirmat. Stim ca Wright, Danai Gurira, Lupita Nyong’o, Winston Duke, Angela Bassett si Martin Freeman isi vor relua rolurile din primul film care va aparea in Black Panther: Wakanda Forever . Tenoch Huerta ar fi fost in discutii pentru a juca si rolul unui ticalos.

In plus, Coogler dezvolta o serie Wakanda fara titlu pentru Disney + . Nu au fost dezvaluite detalii despre complot, dar seria se va extinde pe povestea Black Panther si Black Panther: Wakanda Forever . Nu este clar in acest moment cand va fi lansat serialul.

,,Ryan Coogler este un povestitor singular, a carui viziune si gama l-au facut unul dintre cineastii remarcabili ai generatiei sale”, a spus Bob Iger de la Disney cand a fost anuntata stirea. ,,Cu Black Panther , Ryan a adus la viata o poveste revolutionara si personaje iconice intr-un mod real, semnificativ si memorabil, creand un moment cultural important. Suntem incantati sa ne consolidam relatia si asteptam cu nerabdare sa spunem mai multe povesti grozave cu Ryan si echipa.”

Scris de Coogler si Joe Robert Cole si regizat de Coogler, Black Panther a fost lansat cu un succes extraordinar in 2018. Filmul Marvel a ajuns sa atraga mai mult de 1,3 miliarde de dolari la box office, facandu-l una dintre cele mai mari incasari din toate timpurile . A devenit, de asemenea, primul film de super-eroi nominalizat la cea mai buna imagine la premiile Oscar, castigand premiile Oscar pentru cel mai bun design de costume, cel mai bun scor original si cel mai bun design de productie.

Dupa ce a jucat in filmul original, Chadwick Boseman a murit anul trecut in timpul pre-productiei pentru Black Panther 2 . Trecerea sa a fost o surpriza pentru Coogler si Marvel, deoarece actorul isi pastrase secretul lupta de ani de zile cu cancerul. Recent, Lupita Nyong’o i-a spus lui Yahoo ca este greu sa ne intoarcem pentru continuarea fara Boseman acolo, dar a sugerat ca Coogler s-a gandit la o modalitate excelenta de a-l onora pe regretatul actor.

„Trecerea lui este inca extrem de cruda pentru mine si nici nu pot incepe sa-mi imaginez cum va fi sa pasesc pe platou si sa nu-l am acolo”, a spus Nyong’o. ,,Dar, in acelasi timp, avem un lider in Ryan, care se simte foarte mult ca si noi, care simte pierderea si intr-un mod foarte, foarte real. Si ideea sa, modul in care a remodelat al doilea film este atat de respectuos fata de pierderea pe care am trait-o cu totii ca distributie si ca lume. Asadar, se simte corect spiritual si emotional sa faci asta. „

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole