Jason Statham spera sa se intoarca pentru ultimele doua filme Fast & Furious

Fast & Furious franciza este ca un magnet pentru cele mai mari vedete de actiune de azi, de la Vin Diesel si Dwayne Johnson la John Cena si Jason Statham. Urmatorul Fast and Furious 9 va fi prima parte a trilogiei finale a filmelor cu care se va incheia seria. Desi Statham nu va aparea in F9 in rolul sau de Deckard Shaw, actorul i-a spus lui Collider ca i-ar placea sa revina in urmatoarele doua filme care incheie saga Fast and Furious .

„Mi-ar placea sa ma intorc pentru acele doua filme. Este o gheata subtire pe care patinez daca vorbesc despre ce se va intampla in urmatoarele filme. Dar il cunosc pe [regizorul F9] Justin Lin, il cunosc cu adevarat Ei bine, si a fost amuzant, cand am venit sa fac cameo-ul in 6, el nu a ajuns niciodata la 7 si 8 si sunt cei pe care i-am facut, asa ca suntem destinati sa facem ceva mai mare. lucrez cu Vin si cu toate celelalte personaje, mi-am facut prieteni grozavi in acel film si imi place foarte mult franciza de film in sine. Cred ca este un succes global din toate motivele corecte. A face parte din el este doar un mare privilegiu. Deci, daca ma vor in urmatoarele, voi fi acolo. „

In timp ce Deckard Shaw s-ar putea sa nu apara in F9 , prezenta sa va fi simtita prin revenirea personajului Han. Cand Shaw a intrat prima data in franciza ca un ticalos, si-a stabilit credinta prin uciderea lui Han pe ecran. In filmele ulterioare, Shaw a trecut de la un aliat reticent la Dominic Toretto si echipa sa, la a deveni oficial unul dintre baietii buni.

Acest lucru nu a stat bine cu fanii, care au inceput o campanie #JusticeforHan. Producatorii au auzit strigatul, motiv pentru care Han este readus pentru F9 . La randul sau, Statham este constient de sangele rau care exista inca intre Shaw si Han si este gata sa rezolve problema pe ecran, spunand recent lui EW: ,,[Seria Fast and Furious] mai bine ma aduce inapoi, pentru ca trebuie sa pun stinge focul. Daca are vreun scor sa se stabileasca, este cu mine. „

Intre timp, Jason Statham face parte, de asemenea, din serialul de succes Fast and Furious , Hobbs si Shaw . Primul film din serie a avut un succes masiv, dar asta nu inseamna ca echipa din spatele proiectului se grabeste sa faca urmatorul. Potrivit Statham, distributia si echipajul asteapta sa gaseasca scenariul potrivit pentru Hobbs si Shaw 2.

„Sute de milioane sunt cheltuite pentru realizarea filmului si promovarea filmului, asa ca trebuie sa aiba un scenariu bun. Suntem motivati sa facem ceva in acest sens; asteptam ciocanitul la usa, in esenta.”

In regia lui Justin Lin, F9 joaca Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris „Ludacris” Bridges, John Cena, Nathalie Emmanuel, Jordana Brewster, Sung Kang, Helen Mirren, Kurt Russell si Charlize Theron. Filmul ajunge in cinematografe pe 25 iunie. Fast & Furious 10 nu are inca o data de incepere a productiei. Aceasta veste ajunge de la Collider .

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole