Angelina Jolie si soacra ei

Angelina Jolie si soacra ei

Se spune că „nora” şi „soacra” nu pot să se sufere. Părea să fie valabil şi pentru Angelina Jolie, care, conform zvonurilor, nu s-ar fi înţeles timp de ani de zile cu mama lui Brad Pitt, Jane. Dar, ca şi în cazul sarcinii, vedeta din „Changeling” a negat speangelina-jolie-si-brad-pittculaţiile într-un mod practic. Ea a fost surprinsă cu zâmbetul pe buze, alături de părinţii partenerului ei şi de actor, în Hollywood.

Actriţa şi mama iubitului său, Jane Pitt, zâmbeau şi râdeau pe covorul roşu, la premiera recentului film al lui Brad „Strania poveste al lui Benjamin Button”, lăsând să se înţeleagă că nu există nici o divergenţă între ele.

Cea care i-a dat viaţă starului din „Citeşte şi arde” a fost extrem de apropiată de prima soţie a actorului, Jennifer Aniston, şi a fost şocată când cuplul a anunţat despărţirea în 2005. Jane ţine şi acum legătura cu vedeta din „Prietenii tăi” şi se întâlneşte cu ea, spre surprinderea Angelinei.

Din cauza acestei relaţii strânse pe care mama lui Brad o are cu Jennifer, fiica lui Jon Voight a fost neliniştită când i-a cunoscut pe părinţii sex-simbolului. „Când i-am cunoscut pe părinţii lui Pitt, aveam doi copii adoptaţi din alte ţări şi nu ştiam cum or să reacţioneze. Dar sunt iubitori cu ei”, a dezvăluit actriţa.

Pe de altă parte, Jane a fost uimită când Jolie a recunoscut că a infiripat idila cu actorul pe platourile de filmare de la „Dnul şi Dna Smith”, în 2004, când el era încă însurat cu Aniston.

Totuşi, se pare că mama lui Brad, care l-a crescut pe star în religia baptistă, este nerăbdătoare ca el şi jumătatea sa să meargă la altar după ce au făcut trei copiii fără să fie căsătoriţi.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole