Sexul ecologic , o noua moda

Sexul ecologic , o noua moda

Doresti sa salvezi planeta? Vrei sa traiesti o viata sanatoasa intr-un mediu sanatos? In acest caz trebuie sa stii ca chiar si modul in care iti petreci intimitatea poate influenta aceste aspecte.

Softpedia ( http://news.softpedia.com ) ne ofera 10 reguli care contribuie la o vizta sexuala cat mai ecologica. SPANGLISH

1.Inchide lumina! Daca doresti sa scapi de inhibitii , poti face sex in plina zi. Daca nu le ai , poti face si noaptea dar cu lumina stinsa pentru a salva energie.

2.Faceti dus impreuna dupa consumarea actului pentru a consuma mai putin apa. Mai mult de un miliard de oameni pe planeta nu au acces la apa.

3.Folositi ingrasamintele naturale. Un studiu realizat de Durex a scos la iveala faptul ca 22% dintre americani fac dragoste in gradina. Si cine vrea sa stea expus intr-un mediu plin de pesticide si ingrasaminte chimice?

4.Evitati jucariile sexuale. Foarte multe jucarii erotice contin substante toxice numite ftalati.

5.Alege calitatea in locul cantitatii. Nu conteaza ca este vorba despre lenjerie sau jucarii dar lucrurile ieftine tin mai putin ceea ce inseamna consum mai mare.

6.Incercati sa evitati utilizarea prezervativului. Nu sunt biodegradabile.

7.Alegeti afrodisiacii naturali cum sunt morcovii , ardeii iuti rosii , ginsengul , piperul negru sau avocado.

8.Deveniti vegetarieni! Legumele va vor ajuta sa va simtiti ca in adolescenta si trebuie sa stiti ca industria carnii este unul dintre cei mai mari poluanti ai apei.

9.Apelati la exercitii genitale cum sunt yoga sau alte tehnici orientale pentru a va intari muschii. Nu este nevoie sa folositi variante chimice din comert.

10.Faceti multa miscare. Pana la urma , miscarea este cel mai bun afrodisiac. Prin imbunatatirea circulatiei sangvine se imbunatatesc si functiile erectile.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole