Angelina Jolie şi Brad Pitt in prag de despartire

Angelina Jolie şi Brad Pitt in prag de despartire

Brad şi Angelina doar joacă rolul unui cuplu fericit

Poveştile despre relaţia tensionată dintre Angelina Jolie şi Brad Pitt au crescut în frecveangelina-jolie-si-brad-pitt-in-prag-de-despartirenţă în ultima vreme.

Şi, chiar dacă starurile încearcă să păstreze aparenţele unei perechi fericite, informaţii “din imediata lor apropiere” le zădărnicesc eforturile. Din ce declară apropiaţii cuplului, Brad şi Angelina nu numai că au recurs la “clasica” metodă de a folosi dormitoare separate, dar au trecut la nivelul următor: dorm în case separate. The Mail a publicat fotografii cu proprietatea din Long Island în care au locuit în ultimele patru luni.


Chiar dacă actorii sunt însoţiţi de cei şase copii ai lor şi 18 persoane din anturajul lor, reşedinţa include o casă pe plajă şi alte opt clădiri. Unul dintre cei care-i însoţesc a declarat că Angelina preferă să doarmă singură, în casa de pe plajă.

“Aleg adesea să doarmă cât mai departe unul de celălalt, nu doar în dormitoare separate, ci chiar în case diferite. Angelina îşi petrece majoritatea timpului într-una dintre anexe, în vreme ce Bard preferă clădirea principală, cea cu zece dormitoare”, spune “anonimul” care le e prin preajmă.

După aceste declaraţii recente, tentativa de la Cannes a cuplului Jolie-Pitt de a părea cât se poate de fericit nu mai convinge pe nimeni. “În afara momentelor în care s-au afişat împreună, pentru presă şi fani, au existat multe momente tensionate, dezvăluie un martor.

Angie s-a refugiat în muncă, în vreme ce Brad n-a prea dat pe-acasă”. Angelina, despre care prietenii spun că este abătută şi a slăbit mult, ar plănui să petreacă mai mult timp în familie, în vreme ce Brad pare să aibă nevoie de “spaţiu”, pentru a analiza relaţia. Niciunul dintre purtătorii de cuvânt ai celor două celebrităţi nu a comentat aceste scenarii.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole