Zac Taylor

Care este valoarea netă și salariul lui Zac Taylor?

Zac Taylor este un antrenor de fotbal profesionist american, care are o netă de 4 milioane de dolari. Zac Taylor este antrenorul principal al Cincinnati Bengals din NFL. Înainte de aceasta, a antrenat pentru Miami Dolphins și Los Angeles Rams. În 2021, Taylor a condus în mod memorabil pe Bengali la prima lor victorie în playoff în 31 de ani, obținând în cele din urmă prima apariție a echipei la Super Bowl din 1988.

Tinereţe

Zac Taylor sa născut pe 10 mai 1983 în Norman, Oklahoma. Tatăl său, Sherwood, a fost un fost fundaș defensiv și căpitan la Universitatea din Oklahoma. Taylor are două surori pe nume Kathryn și Quincy, plus un frate mai mic pe nume Press. În adolescență, Taylor a mers la Norman High School, unde a avut o carieră record în echipa de fotbal.

Cariera colegiala

Nefiind recrutat de vreun colegiu din Divizia I NCAA, Taylor a semnat în cele din urmă cu Wake Forest Demon Deacons în 2002. Acolo, și-a îmbrăcat în cămașă roșie primul și a preluat o funcție de rezervă în următorul. Taylor sa transferat apoi la Butler Community College din Kansas; un succes imediat, el a ajutat la conducerea școlii la meciul de campionat NJCAA și și-a câștigat onorurile NJCAA All-American din echipa a doua.

Pentru sezonul 2004-05, Taylor a fost recrutat de Universitatea din Nebraska, care a căutat un fundaș. Deși a avut un început dificil cu Cornhuskers, și-a dovedit în curând priceperea când a aruncat pentru un record școlar de 431 de metri într-un joc împotriva statului Iowa. Restul sezonului a constat din multe suișuri și coborâșuri; Cu toate acestea, în ciuda inconsecvenței în performanță, Taylor a postat un alt record școlar pentru yarzi de trecere într-un singur sezon, cu 2.653. El a continuat să aibă succes în ultimul său an la Nebraska în 2006, ajutând să-i aducă pe Cornhuskers la un record de 9-3 și o apariție în Big 12 Championship Game. Trecând pentru 2.789 de metri și 24 de touchdown-uri în timpul sezonului, Taylor a fost numit cel de-al 12-lea jucător ofensiv al anului.

Joc profesional

După ce a absolvit Nebraska, Taylor a rămas nereprezentat la draftul NFL din 2007. El a ajuns să fie semnat de Tampa Bay Buccaneers, dar a fost în curând tăiat. Ulterior, Taylor sa mutat în Canada pentru a juca pentru Winnipeg Blue Bombers de la CFL și și-a petrecut sezonul pe lista de antrenament a echipei.

Începutul carierei de antrenor

Taylor și-a început cariera de antrenor profesionist în NFL în 2012, când a fost numit antrenor asistent de fundași pentru Miami Dolphins. Înainte de aceasta, a fost antrenor asistent la Texas A&M. La sfârșitul anului 2015, Taylor a fost promovat în funcția de coordonator interimar al ofensivei Dolphins. Cu echipa, el a avut o mână semnificativă în dezvoltarea quarterbackului Ryan Tannehill, care a devenit doar al doilea fundaș al Dolphins cu mai sezoane de 3.000 de iarzi.

La începutul lui 2016, Taylor a devenit coordonatorul ofensivului pentru Universitatea din Cincinnati Bearcats. Echipa îl ținea la mare stimă, considerând-l ca pe o stea în ascensiune în rândurile antrenorilor. În anul următor, Taylor a devenit antrenor asistent de receptoare late pentru Los Angeles Rams; a fost promovat antrenor de fundași în 2018.

(Fotografia de Michael Reaves/Getty Images)

Cincinnati Bengals

Taylor a fost angajat ca antrenor principal al Cincinnati Bengals la începutul anului 2019. El a continuat să aibă un început incredibil de slab în această poziție, echipa pierzând 13 meciuri consecutive pentru cel mai prost început de sezon din istoria francizei. Taylor a înregistrat în cele din urmă prima sa victorie ca antrenor într-o victorie cu 22-6 în fața New York Jets. În cele din urmă, Bengalii au încheiat sezonul cu un record de 2-14. Sezonul 2020 a fi ceva mai reușit, în partea sa adăugării lui Joe Burrow ca fundaș titular al echipei și înlocuirii lui ulterioare cu Ryan Finley. Totuși, Bengalii au încheiat sezonul cu un record de 4-11-1, marcând al treilea sezon consecutiv al echipei care a terminat pe ultimul loc în AFC North.

După primele două sezoane mediocre până la proaste ca antrenor principal al Bengals, Taylor a avut un succes uluitor în al treilea sezon. Cu fundasul Joe Burrow recuperat din accidentare și revenit pe teren, echipa a continuat să afișeze primul sezon câștigător din 2015. Mai mult, Taylor ia ajutat pe Bengali să obțină titlul diviziei AFC Nord învingându-i pe Kansas City Chiefs; Ulterior, el a condus pe Bengali prima lor victorie în playoff în 31 de ani în jocul wild card împotriva lui Las Vegas Raiders. Bengalii au continuat să avanseze la primul lor meci de campionat AFC din 1988. În acel meci istoric, i-au învins pe Kansas City Chiefs în prelungiri pentru a-și asigura o apariție la Super Bowl, de asemenea prima lor din 1988.

Viata personala

Taylor este căsătorită cu Sarah Sherman, fiica fostului antrenor principal de la Green Bay Packers, Mike Sherman. Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată în 2005, în timp ce au urmat cursurile Universității din Nebraska și-au început relația mai târziu, după ce s-au întâlnit întâmplător la Rail. Împreună, cuplul are patru copii pe nume Brooks, Luke, Emma și Milly.

Articolul precedentBlac Chyna
Articolul următor24 de proverbe pline de invataturi

Related Articles

Ultimele articole