Virginitatea-mai multe despre virginitate

Virginitatea-mai multe despre virginitate

O data ce un barbat sau o femeie nu au experimentat inca sexul intravaginal, sunt considerati virgini. Ca si orice alta activitate, prima data cand incerci sexul intravaginal este putin probabil sa fie placut si incununat cu success. Totul cere practica. Daca te astepti la ceva extraordinar, ai putea fi dezamagit. Multe femei raman cu intrebarea: Ce a fost asa extraordinar?! .
Din pacate societatea are doua standarde pentru virginitate. Barbatii sunt incurajati sa capete experienta sexuala, in timp ce femeile sunt blamate daca o fac. Ele ar trebui sa ramana virgine pana in noaptea nuntii. Tatal uita ca tanara fata cu care fiul lui se distreaza este copilul altcuiva.


Valoarea virginitatii la femei este legata de valoarea lor ca obiecte in proprietatea barbatului. Femeile moderne suspecteaza ca dorinta de virginitate este datorata fricii barbatului de a fi comparat cu altii.

Inca exista oameni care cred ca virginitatea este importanta la o nevasta si ca a-si oferi corpul este darul suprem dat sotului. Pastrandu-se, face relatia speciala. Altii spun ca fara experienta sexuala, i-ar fi greu unei femei sa-si descopere propria sexualitate si sa-si aleaga partenerul compatibil. Ramane la alegerea fiecaruia de a hotari intre aceste optiuni.
Prima penetrare poate produce o usoara sangerare, dar absenta acesteia nu trebuie sa ne duca cu gandul ca a mai avut contacte sexuale intravaginale.
Observatia noastra este ca parintii din Romania suspecteaza cand copii devin activi sexual si, deci,este mai bine sa fiti discreti decat sa-i confruntati.


 

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole