jocuri sexy-joc pentru sex-Chestii generale despre jocurile sexuale-sex-sexual

jocuri sexy-joc pentru sex-Chestii generale despre jocurile sexuale

Un lucru care este clar despre toate jocurile sexuale este ca acestea te fac sa atingi limite fara sa te intrebi daca ar trebui. Un alt lucru comun al jocurilor sexuale este ca fiecaruia „ii vine randul”, lucru care inlatura senzatia de a fi prea generos sau prea egoist.
De asemenea, acestea reduc inhibitia creata in jurul sexului, oferind o atmosfera in care ambii parteneri se simt mai liberi sa exploreze lucruri care altfel ar fi prea jenati sa le mentioneze. sau la care nici nu s-ar fi gandit si care au descoperit mai tarziu ca le plac.

Daca tu si partenerul(a) ta(tau) aveti probleme in a alege ce joc sa jucati sau descoperiti ca sariti peste anumite jocuri pentru ca va e frica sa va placa atunci incercati sa le jucati la nimereala. Puteti face mici semne in dreptul celor pe care le-ati incercat si probabil veti descoperi lucruri noi despre cealalta persoana. De asemena puteti incerca sa dati cu banul sau cu zarul.

Strategia dragostei
Acest joc presupune sa determini ceea ce-l face pe partenerul(a) tau(ta) sa se simta iubit(a). Pentru unii este doar un lucru mic pe care-l faci, cum ar fi sa pregatesti cina, sa cumperi flori, sa-ti aduci aminte de aniversari si tot asa. Pentru altii este un lucru pe care-l spui, cum ar fi „te iubesc”. Pentru multi oameni e un mod anume in care le place sa fie atinsi, sa fie luati in brate sau un anumit tip de sarut.
Incepe prin a-ti aduce aminte o imprejurare in care te-ai simtit iubit(a) in mod special. Daca nu poti sa-ti aduci aminte, imagineaza-ti cum ar fi sa fii iubit(a) intr-un anumit mod care iti place4 tie cel mai mult. Fii foarte detaliat in descrierea ta despre cum ar fi aceasta dupa ce ai gasit cel mai bun mod de comunicare dintre cele trei de mai sus. Apoi cere-i partenerului(ei) sa-si exprime dragostea exact in acel mod. In acest joc se face cu randul.

Acesta este un joc pentru dus.
Unul dintre iubiti se sapuneste bine pe tot corpul. Apoi, celalalt il „spala” pe primul frecandu-se cu propriul corp de corpul acestuia.
Nu uitati sa includeti spalatul spate la spate, fata la spate si fata la fata.

Incepeti prin a va lega amandoi la ochi cu cate o panglica astfel incat sa nu vedeti nimic. Incepeti imbracati.
Apoi, unul dintre voi il va dezbraca pe celalalt incet. Faceti cu randul in a scoate cate o piesa de imbracaminte de la celalalt. In timpul acestui joc nu se vorbeste, dar comuniuca liber prin gemete, strigate, etc.
Dupa asta, incepeti sa faceti dragoste ramanand legati la ochi.

Asteptai pana cand incepe o ploaie buna oriunde ati fi.
Asezati-va impreuna acolo unde puteti auzi ploaia si usor si senzual faceti dragoste in timp ce ascultati sunetul ploii.
Daca este o noapte de vara torida, puteti incerca sa faceti dragoste afara.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole