Vezi unde a locuit Monica Columbeanu in urma cu cativa ani

Vezi unde a locuit Monica Columbeanu in urma cu cativa ani


Personaj controversat incă de la varsta de 14 ani, cand – potrivit presei de scandal – a fost revendicată de două clanuri ţigăneşti din Bacău, Monica Columbeanu (fostă vezi-unde-a-locuit-monica-columbeanu-in-urma-cu-cativa-aniGabor) a locuit o perioadă în apartamentul mamei lui Dan Constantin Damaschin, alias Dinu Damaschin, din Bacău. Libertatea vă arată, astăzi, camera unde a stat, în vara lui 2003, actuala soţie a lui Irinel Columbeanu după ce a fugit de acasă de teama interlopilor.

Situat într-o zonă liniştită a Bacăului, apartamentul unde a fost dusă Monica Gabor de Dinu Damaschin, pe atunci reprezentant al Asociaţiei Internaţionale pentru Apărarea Drepturilor Omului din Bacău, actualmente vicepreşedinte pe ţară al acestei organizaţii, este unul modest. Acum, ca şi atunci, aici locuieşte doamna Constantinescu (mama lui Dinu Damaschin). La uşă ne-a întâmpinat Dinu Damaschin, flancat de mamă şi de doi prieteni. “Aici, în camera asta, a locuit Monica. Pe canapeaua asta a dormit”, ne spune Damaschin.vezi-unde-a-locuit-monica-columbeanu-in-urma-cu-cativa-ani3

«De jenă, se mai ducea şi lua pâine»

Mama sa completează: “Acum se face că a uitat. Stătea toată ziua, nu o puneam să facă nimic. Citea cărţile din vitrina aia. Câteodată, de jenă, se mai ducea şi mai lua pâine şi ziare. Voia să se facă şi ea utilă. Au fost seri când era atât de speriată, că o luam să doarmă în pat cu mine. Am auzit pe la televizor că ar fi negat că a stat aici. Să-i fie ruşine, că o pun de faţă cu toţi vecinii”.

Acuzat că ar fi fost proxenet şi că a profitat de Monica Gabor în acea perioadă, Dinu Damaschin explică: “Eu nu am avut nici o treabă cu fata. Mai mult, ştiu că la vremea respectivă era virgină”.

Azi stă într-o vilă cu piscină

Azi, Monica Columbeanu locuieşte alături de soţul ei, Irinel, şi de fiica lor, Irina, într-o vilă somptuoasă, situată pe o proprietate de aproximativ 6.000 de metri pătraţi, în comunvezi-unde-a-locuit-monica-columbeanu-in-urma-cu-cativa-ani1a ilfoveană Izvorani. Imobilul e uriaş, are trei nivele, piscină şi deschidere spre lacul Snagov. Când se plictiseşte acasă, Monica se urcă în automobilul ei, marca Bentley, sau se plimbă cu barca cu motor. Când vrea să se retragă, pentru a învăţa, Monica se mută temporar în apartamentul pe care soţul ei îl deţine în “buricul” Bucureştiului, în Piaţa Victoriei.
Livingul vilei în care locuieşte acum Monica are câteva sute de metri pătraţi şi e plin de obiecte de artă / Vila din Izvorani are piscină şi e situată pe un teren de peste 6.000 de metri pătraţi

A salvat-o din ghearele mafioţilor

Aşa arăta Monica Columbeanu cu şase ani în urmăNumele Monicăi Columbeanu a fost implicat, cu câţiva ani în urmă, într-un scandal declanşat de dezvăluirile lui Dinu Damaschin. Acesta a povestit că, în perioada adolescenţvezi-unde-a-locuit-monica-columbeanu-in-urma-cu-cativa-ani2ei, Monica ajunsese în atenţia unor personaje din lumea interlopă băcăuană, care nu erau străine de reţelele de prostituţie locale, însă el a intervenit pentru ea. Recent, scandalul a reizbucnit, tot cu Dinu Damaschin, “protectorul” Monicăi, în prim-plan.

«Monica e din neam de ţigani unguri»

Vicepreşedintele Asociaţiei Internaţionale pentru Apărarea Drepturilor Omului mai spune că recent, după reizbucnirea scandalului, Emil Gabor (tatăl Monicăi) a fost cules de pe străzi de familia sa. Mai mult, acelaşi Damaschin susţine că Irinel Columbeanu i-ar fi achiziţionat bătrânului şi o locuinţă, ca să nu mai doarmă cu boschetarii. “Tatăl Monicăi e un beţiv, stătea pe străzi. Îl mai ajutam eu, din când în când, de milă. Şi vă mai zic ceva. Ştiaţi că Monica se trage din neam de ţigani unguri? Gabor. Asta şi înseamnă, ţigan ungur. Dacă daţi de bunicii Monicăi, o să vă cruciţi”, a încheiat Dinu Damaschin.

Related Articles

6 COMENTARII

  1. buna ma numesc Ioana,am 21 de ani prea putin important nu am intrat sa vb despre mine.Am o intrebare pentru toti cei care o critica pe Monica:”ce v-a facut fata asta,de o criticati ori apare pe undeva?”si apropo de cei zic ca au ajutat-o cu diferite ocazii,voua ce va trebuie?statui,conturi in banca???aia a fost odata dragii mei si apoi daca nu ati fi putut nu ati fii ajutat-o!saraca fata cred ca regreta clipele in care v-a cunoscut si v-a acceptat ajutorul.mai bine i-ati multumi lui Dumnezeu ca un om pe care l-ati ajutat vreodata a ajuns undeva,indiferent cum.Oricum nu cred ca Monica a facut lucruri atat de rele incat voi sa pareti sfinti pe langa ea si sa aruncati cu pietre primi!vedeti-va de copii vostri,daca aveti,si lasati fata sa isi traiasca viata pt ca in final fiecare doarme cum isi asterne!VEDETI-VA DE VIETILE VOASTRE!!!

  2. TU ESTI CHIAR PROASTA NUSTIU CITI`ANI AI DAR VAD CA AI UN SINGUR NEURON IN CAP. S-A CASATORIT LA VIRSTA EI CU AFEMEIATUL ALA, CARE CORUPE MINORE, CE FATA E ASTA. NU MA INTERESEAZA DE BANII LUI, SI EU AM BANI MA DUC SI MUNCESC, DAR EA CE A FACUT, SEX PE BANI. IPOCRITA, IAR TU ESTI O TEMBELA CARE NU STII PE CE LUME TRAIESTI

  3. Oameni invidiosi. Incercati sa ajungeti si voi ca ea si mai vorbim. Cu totii facem lucruri pe care n-ar trebui sa le facem dar asta nu inseamna k trebuie sa isi dea altii cu parerea, sa o judece. Pe voi cine va judeca ? Nimeni k sunteti anonime, inexistente. Pun pariu k dak vi s-ar da si voua sansa ati face aceeasi alegere pe care a facut-o ea. Probabil a stiut ce greu sa sa nu ai bani si sa tanjesti dupa lucruri scumpe. Ideea e k monica e o invingatoare in ciuda tuturor rautatilor care se spun despre ea. A stiut sa ajunga un model faimos si sa aiba o viata pe care oricine si-ar dori sa o aiba. De ce sa te multumesti cu putin cand poti avea tot? De ce sa duci o viata mediocra? De ce sa fi un nimeni? Asa k nu ii mai judecati voi pe altii k nu aveti nici un drept.

  4. Toate curvele proaste ajung vedete in Romania parvenind. Am cateva prietene cel putin la fel de frumoase, dar care nu au supt p*** ca sa ajunga model chiar daca nu au nici ele o situatie financiara prea buna. Faptul ca Irinel s-a insurat cu ea spune multe si despre el si caracterul lui. Dar, cel mai dureros e ca sunt oameni ca voi care vor s-o lasam pe Monica in pace, oameni care ii iau apararea pentru ca noi, restul, suntem invidiosi. Nu cred ca asta e termenul potrivit, eu sunt dezgustat de ea si de cei care ii sunt fani!
    PS:
    Alina, esti proasta rau!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole