Vedete la plaja – tu ce alegi?

Vedete la plaja – tu ce alegi?

Chiar dacă suntem în plină criză financiară, vedetele de la ei sau de la noi nu au ţinut deloc cont de asta şi au profitat din plin de vacanţă. Mabeyoncelibu, Sicilia sau… Mamaia au fost destinaţiile preferate de unele dintre cele mai frumoase femei din lumea mondenă.

 Tu cu care ai pleca acasă?

Beyonce s-a căsătorit în secret anul trecut cu Jay Z şi acum plănuieşte să devină mamică. Deşi e foarte ocupată cu turneele, cântăreaţa şi-a făcut timp să se răsfeţe în Malibu unde a fost admirata de sute de fani.
Jessica Alba nu se dezminte. Deşi a născut în urmă cu ceva timp şi a încercat să stea departe de bliţurile paparazzilor, actriţa a fost surprinsă în Malibu la fel de sexy ca întotdeauna.
Britney Spears a trecut prin multe transformări în ultima vreme. După eşecul în căsnicie alături de Kevin Federline şi scandalurile pentru custodia copiilor, artista a luat-o din nou pe drumul cel bun, iar costumul alb de baie pare să i se potrivească de minune.
Elena Udrea este peste tot! În Maramureş, cu traista pe umăr, pe bicicletă la Mamaia sau pe plajele de nudişti atunci când era studentă, frumoasa ministră este cu siguranţă tot timpul în centrul atenţiei.
Bianca Drăguşanu este fără discuţie una dintre favoritele presei modene. Dupjessica-albaă aventura din Marea Neagră alături de celebrul Cătălin Botezatu, superbul fotomodel a devenit una dintre cele mai dorite femei din România.
Alina Plugaru a şocat pe toată lumea când a declarat că s-a îndrăgostit. Starleta porno a frânt cu siguranţă inima a milioane de fani, dar nu are de gând să renunţe încă la filmele care au făcut-o celebră.
biancabritney-spearselena-udreaalina-plugaru

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole