Sexul virtual – reguli ale sexului

Sexul virtual – reguli ale sexului

Iată cateva reguli esenţiale care trebuie respectate atunci cand vrei să te apuci să faci „sex pe internet”!
1. Dacă e prima dată când faci sex virtual, ar fi bine să-l laşi pe el sa conducă jocul. Tu trebuie doar să arunci momeala. Spune-i că ţi-ai cumpărat ceva sexy, sau că ai făcut o baie lungă, sau… că ai vrea să fii în braţele lui. De mai mult nici nu este nevoisexul-virtual-reguli-ale-sexuluie.

2. Adu în discuţie momentele în care aţi făcut dragoste şi pe cele în care plăcerea a fost maximă. Cu siguranţă el îţi va cere imediat detalii şi va intra în jocul tău.

3. Nu sări direct la acţiune! Mai joacă-te puţin înainte, iar atunci când te va întreba lucruri mai intime nu ezita să-i strecori un „ei, nu ştiu dacă trebuie sa fiu aşa de directă…”, „lasă, mai bine nu spun…”, „de ce eşti aşa de curios?”

4. Dacă nu-ţi plac obscenităţile, nu le folosi! Nu trebuie să te apuci de scris articole porno, ci doar spune-i ce simţi şi ce ţi-ai dori de la el. În schimb dacă nu te deranjează obscenităţile lasă-l pe el să dea tonul şi să stabilească limita. Nu e bine să pari prea agresivă!

5. Dacă îţi cere să te mângâi şi tu vrei asta, nu o face de la început! Lasă-l puţin să fiarbă şi totul va deveni mult mai incitant!

Aşadar sexul on-line poate deveni foarte util în relaţiile la distanţă, dar şi un condiment picant pentru o relaţie obişnuită. Orice femeie îşi poate exprima, în felul acesta sexualitatea mult mai uşor, lăsând inhibiţiile la o parte.

Articolul precedentAfla de ce apare frica
Articolul următorVedete la plaja – tu ce alegi?

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole