Unde au muncit vedetele inainte sa fie celebre ?

Unde au muncit vedetele inainte sa fie celebre ?

Fie ca activeaza in muzica, televiziune sau teatru, vipurile mioritice au fost nevoite, la rindul lor, sa trudeasca pentru a ajunge vedete. Dupa caz, unora le-a suris norocul de timpuriu, altele au devenit cunoscute abia dupa prima tinerete, iar in ultima categorie intra fetele propulsate in showbiz de propriii iubiti. Insa, nu e suficient sa ajungi in `lumea buna`, ci trebuie sa dai dovada si de o inteligenta ascutita ca sa ramii in top.
Anna Lesko a fost dansatoare si cantareata intr-un bar
Cintareata Anna Lesko este in prezent una dintre cele mai bine vindute soliste autohtone. ana-leskoRusoaica vrea sa debuteze si pe plan international, iar la Premiile MTV din acest an este nominalizata la categoria „Cea mai buna interpreta solo„. Cu toate ca a fost acuzata, in repetate rinduri, ca apeleaza la playback, Lesko da vina pe organizatori care nu ii pun la dispozitie aparatura necesara. Revenind la inceputurile ei, Anna a avut norocul sa fie remarcata intr-un bar din Constanta de miliardarul Irinel Columbeanu. Unduirile lascive ale adolescentei de 16 ani, i-au atras atentia lui Irinel, care a rascumparat contractul pe care Lesko il avea cu trupa ruseasca de dans. Devenita iubita lui Columbeanu, Anichyka a avut meditatori care au invatat-o limba româna. Mai mult de atit, talentul ei la desen a fost cizelat chiar de pictorii Mircea Novac si Sabin Balasa, care si-au pus serviciile la dispozitia lui Lesko. Mai tirziu, ea si-a descoperit si calitatile vocale, asa ca Irinel s-a preocupat si a facut-o cintareata. Vlad Cernea si Crina Matei au instruit-o pe Anna in tainele muzicii. Desi relatia cu miliardarul s-a terminat dupa opt ani, frumoasa rusoaica a ramas in muzica, si are de gind sa se impuna chiar si ca designer. Vestimentatiile ei de scena reprezinta propriile idei, puse in practica de Matei si Andreea Corvin.

Madalina Manole controla traficul pe aeroportul Otopeni
O alta solista propulsata in muzica de partenerul de viata a fost fata cu parul de foc. madalina-manole


Madalina Manole a reusit sa ajunga cunoscuta prin mariajul cu regretatul compozitor Serban Georgescu. La 20 de ani, solista s-a amorezat de Serban, tomnaticul de 37 de ani. Astfel, Madalina a renuntat la jobul sau, de controlor de trafic pe aeroportul Otopeni si s-a ocupat serios de muzica. Piesele lui Georgescu cintate de mai tinara sa sotie au devenit adevarate hituri. Numai ca mariajul s-a terminat dupa 15 ani si, o data cu el, s-a dus la fund si cariera muzicala a Madalinei. In prezent, ea e preocupata de noul iubit Mircea Petru si de posibilitatea de a avea un copil.
Din fabrica, Mihaela Tatu a ajuns pe sticla
Prezentatoarea emisiunii „De 3 X femeie„ a cunoscut celebritatea dupa o activitate de 11 ani in diferite domenii. Simpatica vedeta de la Acasa Tv a fost muncitoare, functionara, contabila, sef de atelier. In timpul liber, Tatu a coafat si machiat, din placere, doamnele de la cofetaria din Zizin. mihaela-tatuSi pentru ca nu era multumita de indeletnicirile sale, Mihaela a urmat si cursuri de specializare ca instructor de dansuri populare, dar si in domenii precum: croitorie, desen tehnic sau teatru. A lucrat apoi ca dj la radio, a debutat la postul local TVS Holding, ca realizator-prezentator, apoi timp de patru ani a lucrat la Pro Tv Brasov. Din 2000 s-a mutat in Capitala la postul din Pache Protopopescu. Ea a povestit ca insusi boss-ul Adrian Sirbu i-a apreciat spontaneitatea si naturaletea si ca a invitat-o sa lucreze in trustul sau.

Iulia Vintur, instructor de modele
Actuala vedeta Pro Tv, Iulia Vintur este si blonda si are si picioarele lungi. iulia-vanturPrin urmare, prezenta ei a fost usor de remarcat. Iulia a cochetat de la 15 ani cu modelingul, dupa care a ajuns chiar ea sa instruiasca debutantele in lumea modei. Vreme de doi ani, blonda a fost instructor de modele la Iasi, Botosani si Suceava. La 19 ani a fost observata de cine trebuie si a debutat la statia locala de televiziune Europa Nova. Din cele 800 de candidate pentru jobul de la Pro, s-a remarcat Iulia. Asa a ajuns ea stirista de weekend, apoi prezentatoarea unui show ca „Dansez pentru tine„, unde si-a intilnit si marea iubire… pe micul Mozart. Mai nou, Vintur vadeste si unele tendinte de a deveni cintareata, stimulata probabil de iubitul sau, Marius Moga.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole