Grile de examen 2009 Universitatea Spiru Haret – intrebari de examen pt facultati

Grile de examen 2009 Universitatea Spiru Haret – intrebari de examen pt facultati

Buna ,

Am vazut ca toata lumea cere grilele de examen.teste-grilaPresupun ca sunteti la Universitatea Spiru Haret.Nu conteaza ce facultate ,dar vreau sa va spun ,pt cei care nu stiu,ca de anul acesta nu se mai afiseaza grilele.Doar intrebarile care sunt intre 200 si 300.Trebuie sa va cumparati cartile de la biblioteca facultatii si sa cautati rasp corect.Iar la examen o sa aveti variantele de rasp.
Deci grilele raman surpriza.Intrebarile de examen le luati dupa site-ul universitatii :
www.spiruharet.ro
Acum sper sa nu mai cereti atat de mult grilele,pt ca nu mai sunt grile,tot ce puteti cere sunt variantele de rasp.Cel mai bine spune fiecare la ce facultate este,ce an,si ce rasp a gasit la anumite materii.Si asa puteti sa va ajutati intre voi.
Mult succes !!!

Related Articles

13 COMENTARII

  1. Multumim pentru incurajari. Ma intreb de ce nu s-a procedat asa de la inceput, cand a fost implementat sistemul electronic de examinare. Este corect oare ca unii studenti care au terminat in anii anteriori sa fi trecut prin facultate ca gasca prin apa, doar invatand grilele rezolvate poate de alti colegi iar cei care au de sustinut acum examene sa aiba grile la prima vedere si sa fie obligati sa cumpere toate manualele? De ce oare nu se mai afiseaza la biblioteca virtuala a facultatii manuale in format electronic? Sintezele nu sunt de ajuns penru a aprofunda nici o materie. Poate nu toata lumea are bani sa cumpere manualele din chioscuri sau librarii iar la bibliotecile facultatilor poate nu intotdeauna se gasesc suficiente exemplare pentru studiu. Cu atatia studenti si absolventi pe banda rulanta, pana la urma tot viata va alege… Dar cum in lumea noastra in ultima vreme guverneaza mai mult banii, nimic nu ma mai mira.

  2. poate nu toata lumea are bani sa poata cumpara manualele.e totusi o facultate la distanta si multi dintre noi suntem familisti si cu servicii.eforturile financiare sunt mari pt fiecare.de ce nu suntem intelesi si ajutati?

  3. poate nu toata lumea are bani pentru asi cumpara cartile uni din noi ne tinem si de servici de casa de copii si de facultate.de unde oare atatia bani??? nu va ganditi???????

  4. din cat vad eu unii sunt foarte norocosi , eu vreau sa va spun ca la tulcea nu sunt manuale , suntem in sesiune si inca nu avem manuale de unde sa invatam , avem sintezele afisate pe site dar oare de pe ce carti sa invatam ? cretca trebuie sa mergem la biserica si sa ne rugam la cel de sus sa reglementeze odata treaba aceasta , de luat bani sunt primii dar de dat carti …….. oare ce penalizari ar trebui sa plateasca conducerea ca sa se apuce intradevar de treaba , din cat am inteles , daca nu platim ratele la timp n-i se pun penalizari , lor de ce nu li se pun penalizari ca nu au adus cartile la timp ? de unde oare sa invatam , macar sa puna cartile in format electronic , avem acest drept care se incalca in mod flagrant si nimeni nu ia nici o masura , la cine sa mai apelam ? poate la presedintele Romaniei …………….

  5. Eugene eugene..eu „cretca” nea’ Base e de vina!!! Sa facem revolutzie ca nu esti in stare sa faci rost de cursuri!

  6. Ia zii tu Rhon tzule de unde dreq sa fac rost de cursuri?,eu ,,cretca,,nu e corect ce se intampla….pe bune,macar anul trecut aveam variantele,anul asta ce o sa facem?

  7. Sint niste idioti cei care conduc Spiru Haret. Nu sint in stare sa suplimenteze numarul de casieri (inaintea sesiunii) cind majoritatea studentilor vin sa plateasca ratele. Este aceeasi situatie de ani de zile si nu fac nimic. Se sta la coada cite 6 ore pina ajungi sa le DAI BANII. De asemeni, nu au nicio alta varianta (cu card, prin OP, sau pe internet).

  8. sunt anul II la CIG si sambata am xamen la finantele intreprinderii.Stie cineva daca s-au schimbat grilele si nu mai sunt sunt cele de anul trecut?

  9. as vrea si eu grilele din anul 1 sem 1 comunicare si relati publice cu intrbari si raspunsuri daca le aveti va rog mult

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole