Un Craciun Fericit-Sarbatori fericite

 Un Craciun Fericit-Sarbatori fericite

-Linistea, bucuria, lumina si caldura sfintei sarbatori a Nasterii Domnului sa iti mangaie si sa iti incalzeasca sufletul si in urmatorul an.
-Fie ca toate visele pe care le fauriti in aceste zile magice de Sarbatoare
-Sper ca darul meu sa-ti aduca aminte de lunga prietenie care ne leaga.
-Ar fi extraordinar daca in aceste momente de tihna deplina si moment al bilantului ne-am gandi si la cei nepastuiti de soarta, la cei ce n-au hainute si nici n-au cui sa-i spuna mama!! Oamenii au devenit indiferenti la problemele semenilor, dar cred ca acest flagel al nepasarii si ignorantei nu v-a atins.
-Fie ca spiritul bland al Sfintelor Sarbatori sa ninga asupra voastra doar bucurie si senin, prosperitate, veselie si sanatate in anul ce vine! Sarbatori Fericite! La Multi Ani!
-Craciunul sa aduca in inimile noastre, ale tuturor, pace, bucurie si …multa dragoste!
-Iti doresc ca fiecare glob de pe bradul tau sa-ti aduca aminte de fiecare an trecut din viata ta, incepand cu clipele in care il asteptai cu nerabdare pe Mosu, si pana in clipa de azi in care il astepti, insa cu o alta atitudine. Sper sa primesti ce-ti doresti!
-Fie ca un fulg de nea razlet si vesel
sa bata-n usa casei tale si sa-ti aduca bucurii si lumina in seara sfanta de Craciun.
-Ma simt norocos sa-mi impart viata cu tine. Un Craciun Fericit!
-Iubirea divina coboara printre noi, ca o ninsoare naiva aducand cu ea bucuria Nasterii Mantuitorului.
-Un Craciun ca in povesti cu multa caldura in suflet, voie buna si un brad plin de cadouri va doresc din toata inima !
-In fiecare an am invatat sa zambim,
In fiecare an am invatat sa daruim.
Nu sper, pentru ca stiu ca anul 2008 va fi unul plin de intelegere, dragoste si bucurie intre noi.
-Fie ca de Craciun toate dorintele sa se implineasca si 2009 sa-ti aduca toate bogatiile (sufletesti si materiale) pe care le meriti!
-Intr-o zi cand voi privi pe fereastra si nu voi mai vedea rautate, tristete si egoism voi lua un brad il voi impodobi cu stele si aceea zi va fi Craciunul. Craciun fericit si fie ca –
„MULT NOROC si VISE IMPLINITE”!
-Farmecul zilelor de Craciun sa te insufleteasca si sa-ti lumineze toata fiinta! Bucura-te de adevarata semnificatie a acestei sarbatori alaturi de toti cei pe care ii iubesti!
-Craciun fericit si Sarbatori fericite!
-Dorinta mea de aceste sarbatori este sa ma iubesti asa cum te iubesc eu. Sa te gandesti la mine asa cum o fac eu, sa poti renunta la tot pentru a fi cu mine asa cum am facut eu deja. Vreau sa fim fericiti cum nu am mai fost pana acum. Vreau sa-ti implinesc toate dorintele. Sarbatorile sper sa ne ajute sa facem toate aceste dorinte realitate.

Related Articles

1 COMENTARIU

  1. reteta de craciun: se ia binecuvantare se adauga un strop de soare si o pulbere de stele se amesteca-ntre ele se mai pune bunatate si iertare de pacate iar iubire cat cuprinde si de la Iisus Hristos s-aveti un craciun frumos

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole