Sarbatoarea Craciunului si Anul Nou-smsuri si email

 Sarbatoarea Craciunului si Anul Nou-smsuri si email

-Craciunul este o perioada a anului, in care sa ne amintim de cei la care tinem!
Fie ca zilele si inimile voastre sa fie luminoase!
Fie ca aceasta zi a nasterii Mantuitorului,
plina de speranta si pace pe Pamant!
Craciun Fericit!
-Celui mai bun prieten un cadou din suflet.
-Sa gasiti pe fiecare ramura a bradului implinirea viselor
si cheia succeselor viitoare,
iar MOS CRACIUN sa aduca doar pentru voi un SAC PLIN
La multi ani!
-Acum, cand colindele se nasc din sentimente curate, deschide fereastra sufletului, sa patrunda urarile mele si sa se aseze cuminti sub brad..
-De Craciun este momentul sa uitam de griji si suparari, sa iertam si sa iubim si sa ne amintim ca nu suntem niciodata singuri!
-Sarbatoarea Craciunului si Anul Nou sa va aduca pace in suflet cand va veti aduna in familie si alaturi de voi cu cele mai bune ganduri vom fi si noi.
-Fie ca Iubirea, Intelepciunea, Increderea si Generozitatea sa va calauzeasca pasii in noul an!
-La multi ani!
-Sa ne pierdem printre globuri si beteala, sa alergam prin ninsoare ca niste copii, sa ne ingropam in cadouri si sa ne iubim ca doi nebuni… de Sarbatori!
Iti urez cele mai fericite sarbatori!
Am vrut sa-ti fac cadou de sarbatori ceva care sa ramna cu tine mereu. Sper ca am reusit!
Un Craciun si un An Nou fericit!
-Catelus cu parul cret, s-aveti Geep-ul in cotet si o vila cu piscina, pe Madona ca vecina, o lopata pentru bani, La Anu’ si La Multi Ani! SARBATORI FERICITE!
Asta este o invitatie de-a ne petrece sarbatorile undeva, doar noi doi cu multa zapada si cu toata dragostea pe care o simtim unul pentru celalalt.
-Miros de brad, parfum de flori, bat la geam colindatori, clipesc pe cer mii de culori, acum si-n anii urmatori!
-Deschideti larg bratele si imbratisarea voastra calda,
-Ninge si cumpana anilor se va rostogoli magic in scurt timp, de la un an la altul, moment in care iti asterni visele pe capul de pod al sperantelor. Iti urez sa ai sarbatorile frumoase si luminoase, pline de caldura si implinire!
-Acum cand Mantuitorul s-a nascut, deschide-ti usa si lasa spriritul Craciunului sa iti intre in casa! Deschide-ti inima si lasa bucuria si implinirea sa iti intre in suflet! Deschide-ti larg bratele si imbratisarea ta calda, vorba buna si gandul curat sa fie cel mai de pret cadou pt cei dragi! Sarbatori fericite….si tot ce va doriti sa se implineasca

Related Articles

1 COMENTARIU

  1. Acum cand Mantuitorul s-a nascut, deschide-ti usa si lasa spriritul Craciunului sa iti intre in casa! Deschide-ti inima si lasa bucuria si implinirea sa iti intre in suflet! Deschide-ti larg bratele si imbratisarea ta calda, vorba buna si gandul curat sa fie cel mai de pret cadou pt cei dragi! Sarbatori fericite….si tot ce va doriti sa se implineasca

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole