Un brad de 80 de ani – Bradutul a prins multe Craciunuri alaturi de o familie

Un brad de 80 de ani – Bradutul a prins multe Craciunuri alaturi de o familie

O britanică va sărbători Crăciunul anul acesta cu un brad pe care îl are de aproape 80 de ani, moştenire de familie. Bradul care a trăit mai mult decât firma din Woolworths de la care a fost cumpărat, în 1929, a costat  trei penny şi a fost al soţului ei, Geoff, care l-a primit de la bunica lui, când era mic. Între timp, atât bunica soţului, cât şi acesta au decedat, însă femeii i-a rămas totuşi bradul de aproximativ 46 de centimetri.

Mai mult, doamna Fearn, în vârstă de 78 de ani, mai păstrează şi trei dintre decoraţiunile lui originale, care au împodobit bradul în urmă cu 79 de ani: un clopoţel auriu, un fluier şi o figurină care-l ilustrează pe Moş Crăciun. „Este cam jerpelit, dar a fost mândria şi bucuria soţului meu”, mărturiseşte femeia. Ea crede că bradul este cel mai vechi din Marea Britanie şi pentru că, odată cu trecerea timpului, a devenit tot mai jerpelit, femeia speră să nu-i producă vreo stricăciune anul acesta.

Ea a jurat că nu-l va arunca niciodată şi pentru că soţului ei îi era foarte drag, le-a oferit celor trei copiii ai ei şi deopotrivă, celor şapte nepoţi, acum doi ani, când Geoff s-a stins, câte o copie în miniatură, pentru a-şi aduce mereu aminte de Crăciunul petrecut în familie.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole