Totul despre sex la prima întâlnire

Când pui ochii pe cineva, cu greu mai gândești limpede în preajma lui, mai ales dacă atracția fizică dintre voi doi este extrem de puternică și se lasă cu scântei în priviri de fiecare dată când ochii voștri se intersectează. Vă placeți, știți asta și sunteți aproape sigur că și celălalt simte la fel, prin urmare, vă întrebați dacă e indicat să faceți sex la prima întâlnire. De obicei, sexul la prima întâlnire este o activitate cu două tăișuri – poate fi una dintre cele mai incitante și frumoase experiențe pe care le-ați putea trăi sau se poate transforma într-un episod jenant pe care nu v-ați mai dori să-l repetați prea curând. Dacă vreți să vă situați în prima categorie, atunci e indicat să știți totul despre sex la prima întâlnire, pentru a ști exact cu ce anume vă confruntați și care sunt modalitățile prin care să faceți față acestei întâmplări.

Ei bine, în primul rând, cel mai mare inamic al sexului la prima întâlnire sunt prejudecățile existente în mintea celuilalt. De obicei, bărbații au prejudecăți clare cu privire la femeile care se lasă atât de ușor la prima întâlnire, considerându-le, în principal, mai libertine decât restul. Cu toate acestea, o parte dintre ei adoră astfel de femei, considerându-le experimentate și suficient de mature pentru a ști ce vor de la viață și dintr-o relație. În plus, mulți sunt de părere că nu poți afla totul despre sex fără o astfel de experiență la CV-ul personal, ca să nu mai vorbim de multe alte experiențe sexuale incitante care merită încercate măcar o dată în viață.

Cum gândesc femeile în privința sexului la prima întâlnire? Mai toate se arată îndoielnice și timide, căci sunt măcinate de gândul cum vor fi percepute de partener, dar intensitatea dorinței este la fel de mare ca și la bărbați.  Reținerea lor rezidă în teama de gânduri abstracte, însă dacă au suficient curaj pentru a trece peste ele și a se lăsa purtate de val, atunci nimic nu le va mai sta în cale pentru a avea parte de una dintre cele mai interesante experiențe ale vieții lor.

totul-despre-sex

Să știi totul despre sex la prima întâlnire include și modul în care trebuie să te comporți înainte sau după noaptea acțiunii, căci în foarte multe cazuri, comportamentul de după este cel care înclină balanța în favoarea unei viitoare întâlniri sau chiar începerea unei relații. S-ar putea ca impresia pe care i-ai făcut-o celuilalt în pat să fie una favorabilă, lucru care-l va îndemna să își mai dorească și o a doua întâlnire. Dar la fel de bine s-ar putea ca simpla constatare a faptului că sunteți pe aceeași lungime de undă în plan sexual să-l determine să vrea mai mult decât câteva întâlniri cu specific sexual.

Nu în ultimul rând, adu-ți aminte că poți afla totul despre sex la prima întâlnire documentându-te de pe Internet, în special de pe articole sex, căci acolo vei găsi tot felul de sfaturi, ponturi și trucuri care să te ajute să faci din sexul la prima întâlnire o adevărată experiență incendiară. Cititi mai multe pe www.ilovesex.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here