Tocurile interzise femeilor cu varice – cand avem voie sa purtam tocuri

Tocurile interzise femeilor cu varice – cand avem voie sa purtam tocuri
 


Multi specialisti considera ca varicele nu sunt o afectiune in sine, ci practic o forma avansata a insuficientei venoase. Daca se iau masuri de la primele semne, problemele se rezolva mai usor.
Femeile sunt cele mai afectate de varice. Aceasta maladie venoasa se caracterizeaza prin dilatarea anormala si permanenta a venelor, fie ca urmare a unor procese inflamatorii, fie ca urmare a cresterii presiunii sanguine. Dintre cauzele varicelor se pot enumera factorul ereditar, sedentarismul, excesul ponderal, statul indelung in picioare.
Nu purtati haine stramte
Pentru a combate varicele trebuie evitat sedentarismul si statul in picioare, in special in pozitii fixe. De asemenea, este bine sa nu purtati haine stramte sau tocuri inalte. Produsele naturale pot fi de ajutor.

-Circulate Sprint Pharma – tonifica venele, arterele, vasele capilare, imbunatatind circulatia la nivel cerebral si periferic.
Pret: 40 de lei.
-Varixinal – tonifica peretii venelor, scade fragilitatea acestora, creste rezistenta vaselor capilare si imbunatateste fluxul sanguin in vene si capilare.
Pret: 51 lei.

-Ginkgo Biloba Princeps Remedia – imbunatateste circulatia periferica, fiind utila in cazul tulburarilor venoase. Pret: 15 lei.

-Unguent cu galbenele si arnica Fares – actioneaza ca un antiinflamator si stimulator al circulatiei sangelui. Este binevenit in cazul senzatiei de “picioare grele”, al varicelor si flebitelor.
Pret: 2,5 lei.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole