Tiki Barber

Valoarea netă și salariul Tiki Barber: Tiki Barber este un jucător de fotbal profesionist american pensionat, care are o avea netă de 16 milioane de dolari. Deși Barber a câștigat mai întâi proeminență ca alergător pentru New York Giants, apoi a continuat să crească în fața după ce a devenit corespondent și autor.

Una peste alta, Tiki a petrecut 10 ani jucând pentru Giants înainte de a se retrage. Apoi a făcut o încercare eșuată de a reveni în NFL înainte de a se retrage definitiv. Fratele geamăn al lui Barber, Ronde, a jucat și el în NFL pentru Tampa Bay Buccaneers. Ca animator, Barber a apărut în spectacol precum „The Today Show” și „Football Night in America”. Aceste emisiuni sunt ambele distribuite prin rețelei NBC.

Viața timpurie: Atiim Kiambu „Tiki” Barber sa născut pe 7 aprilie 1975 în Roanoke, Virginia. Atât el, cât și fratele său geamăn s-au născut cu cinci săptămâni premature. Barber a născut într-o familie de atletism, deoarece lui James „JB” Barber a fost un alergător vedet pentru Virginia Tech, care mai târziu a jucat în NFL. Acestea fiind spuse, tatăl lui Tiki nu a fost implicat în creșterea lui și a oferit foarte puțin sprijin financiar familiilor. Mama lui a lucrat uneori trei locuri de muncă simultan pentru a-și întreține cei trei fii.

După ce a absolvit liceul, Tiki a urmat Universitatea din Virginia cu o bursă academică. Deși Barber era extrem de concentrat pe studiile de afaceri, sa implicat și în sistemul atletic al școlii. A stabilit noi recorduri pentru departamentul de atletism al școlii și a condus echipa de fotbal a școlii la noi culmi. El a alergat în mod regulat peste 1.300 de metri într-un singur sezon.

Carieră în NFL: După ce sa alăturat echipa New York Giants în 1997, Barber a fost considerat un alergător „a treia în jos”. Din fericire pentru Tiki, alți alergători la început să aibă performanțe dezamăgitoare, iar el a avut șansa să strălucească. Cu toate acestea, cariera lui a început-un ritm lent. Accidentele și performanțele slabe din primii săi ani au însemnat că nu a fost un jucător remarcabil.

Până în anul 2000, Barber era un membru consacrat al echipei Giants și am oferit un nou contract pe șase ani. Din acel moment, Tiki a jucat un rol important în atacul echipei. Punctele mari în această activitate l-au văzut pe 203 de metri Philadelphia Eagles, care avea una dintre cele mai bune apărări din ligă la acel moment. În ciuda formei groaznice a lui Giants în 2003, Barber a marcat cel mai mare nivel al carierei de 15 touchdown-uri.

În timpul sezonului 2005, atât Eli Manning, cât și Tiki Barber au condus echipa la o serie de rezultate mai bune. Ei au câștigat titlul NFC East pentru prima dată în cinci ani, iar Barber sa grăbit pentru un record de 220 de metri împotriva Kansas City Chiefs. El a terminat acel sezon cu un total de 1.860 de yarzi rushing total, ceea ce a făcut pe locul doi în ligă.

2006 s-ar dovedi a fi ultimul sezon al lui Barber în NFL. Era târziu în carieră, dar Barber încă a încheiat sezonul cu o serie de spectacole spectaculoase. În acel sezon, sa grăbit pentru 1.662 de metri și a marcat cinci touchdown-uri. Și-a încheiat cariera cu un joc împotriva Philadelphia Eagles, grăbindu-se pentru 137 de metri. Ultimul său joc oficial a venit cu Pro Bowl din 2007 din Hawaii.

În ciuda faptului că era un atlet profesionist îmbătrânit, mulți fani și-au exprimat surprinderea că Barber ar decide să se retragă în timp ce era încă în performanță. De ceva vreme plănuia să se aventureze într-o carieră în radiodifuziune și a declarat că a vrut să evite efectele fizice pe care fotbalul avea asupra corpului său. Giants au vrut ca să semneze un contract pe 2 ani și 50 de milioane de dolari în acest moment, dar au refuzat.

Tiki a mai spus că a fost de acord să părăsească NFL fără să câștige vreodată un Super Bowl. În mod oarecum ironic, Eli Manning și Giants au câștigat Super Bowl la anul după ce Tiki sa retras. A acoperit evenimentul în calitate de corespondent, dar prezența sa a stârnit furie din partea colegilor săi. Barber a făcut mai devreme comentarii despre lipsa calităților de conducere a lui Eli Manning, ceea ce a făcut ca echipa să ia partea lui Manning în discuție.

În 2011, Barber a încercat să se întoarcă în NFL. În timp ce Tiki a susținut că „nu este vorba despre bani”, diverse instituții de presă au susținut că, de fapt, el avea nevoie de bani după un divorț. Deși sa antrenat cu Miami Dolphins, nicio echipă nu și-a exprimat în cele din urmă vreun interes să-l semneze.

Cariera post-fotbal: După ce sa retras din NFL, Barber a început să apară în „Today” de la NBC. De asemenea, a devenit analist pentru „Noaptea fotbalului în America” (cunoscut și sub numele de „Fotbalul de duminică noaptea”). De menționat că Barber este interesat să acopere toate știrile, și nu doar sport. Acest lucru îl face diferit în comparație cu mulți alți foști sportivi. De asemenea, a găzduit emisiuni precum „Fox & Friends” și „Morning Joe”.

În plus, Barber a apărut în emisiuni precum „Iron Chef America”, „Chopped”, „Celebrity Family Feud”, „Cash Cab”, „Knight Rider” și multe altele. A apărut chiar și într-o producție de pe Broadway „Kinky Boots” în 2019. În afara acestor activități, Tiki și-a stabilit interese de afaceri în diverse domenii, cum ar fi companii de apă îmbuteliată, săli de sport, canabis. -uri web.

Relații: După ce s-au căsătorit cu iubita lui de liceu în 1999, Tiki Barber și soția sa Virginia Cha Barber au avut un total de cinci copii împreună, inclusiv fete gemene. Din păcate, Tiki și Cha s-au despărțit în timp ce acesta din urmă era însărcinată cu gemeni. Ulterior a fost dezvăluit că Tiki și-a înșelat soția în mod repetat cu un stagiar NBC în vârstă de 23 de ani, pe nume Traci Lynn Johnson. El și Johnson s-au căsătorit la aproximativ o săptămână după ce divorțul său cu Virginia a fost finalizat. În 2016, au primit primul lor copil (al șaselea al lui Tiki) în lume.

Articolul precedentASAP Ferg
Articolul următorMark Burnett

Related Articles

Ultimele articole