ASAP Ferg

Care este valoarea netă a ASAP Ferg?

ASAP Ferg este un artist american de înregistrări hip hop, care are o netă de 6 milioane de dolari. ASAP Ferg a înregistrat atât ca artist solo, cât și ca membru al colectivului hip hop A$AP Mob. Lansările sale solo includ albumele de studio „Trap Lord” și „Always Strive and Prosper”, EP-ul „Floor Seats” și mixtape-ul „Floor Seats II”. Dincolo de lumea muzicii, Ferg a fondat brandul de modă stradală și stil de viață Traplord. El a făcut lucrări de aprobare pentru alegerea, de la Adidas la Tiany’s.

Tinereţe

ASAP Ferg, al numelui real este Darold Durard Brown Ferguson Jr., sa născut pe 20 octombrie 1988 în cartierul Harlem din New York, din părinți imigranți din Trinidad. Tatăl său, Darold Sr., deține un butic local și imprimă logo-uri și cămăși pentru artiști muzicali precum Heavy D, Bell Biv DeVoe și Teddy Riley. Inspirându-se de la tatăl său, Ferg și-a început propriile linii de îmbrăcăminte și bijuterii când era adolescent. În 2005, a lansat Devoni Clothing, prin care a proiectat și vândut curele high-end.

Începuturile carierei în muzică

Ferg a început să se aventureze în lumea muzicii la sfârșitul anilor 00 și până în 2009, a cultivat un stil capcană puternic de hip hop. Împreună cu prietenul său de liceu, ASAP Rocky, sa alăturat colectivului de hip hop A$AP Mob, de la care amândoi și-au luat numele de scenă.

Primul single și „Trap Lord”

În 2012, Ferg a avut un succes cu primul său single, „Work”, care a apărut inițial pe mixtape-ul A$AP Mob „Lords Never Worry”. În curând, videoclipul piesei a strâns peste două milioane de vizualizări online, lansând-o pe Ferg la faimă. A continuat să semneze un contract de discuri cu RCA Records și Polo Grounds. În cele din urmă, în august 2013, Ferg și-a lansat albumul de studio de debut, intitulat „Trap Lord”. Cu apariții ale unor artiști precum French Montana, Waka Flocka Flame, B-Real și ASAP Rocky, albumul a debutat pe locul nouă în Billboard 200. „Trap Lord” a fost susținut de trei single-uri: „Hood Pope”, „Shabba”. ”. ”, și remixul single-ului de debut al lui Ferg, „Work”.

Lansări ulterioare

După succesul „Trap Lord”, Ferg și-a lansat mixtape-ul de debut, „Ferg Forever”, în noiembrie 2014. Include apariții în invitații ai lui Twista, Big Sean, Wynter Gordon și MIA, printre alții. Ulterior, Ferg a lansat videoclipul pentru single-ul său „Dope Walk”, care a fost compus în întregime din imaginile pe iPhone realizate în timpul Săptămânii Modei de la New York. În 2016, Ferg a lansat al doilea album de studio, „Always Strive and Prosper”. Primul single al albumului a fost „New Level”, cu Future; ajungând pe locul 90 în Billboard Hot 100, a devenit cel mai înalt single al lui Ferg până în prezent.

În 2017, Ferg și-a lansat un treilea album de studio, „Still Striving”, cu apariții de la Meek Mill, Lil Yachty, Migos, Busta Rhymes, Snoop Dogg și mulți alții. Albumul a fost susținut de single-ul „Plain Jane”, care a devenit cel mai nou single cu cel mai înalt top al lui Ferg când a ajuns pe locul 26 în Billboard Hot 100. Un remix al cântecului cu Nicki Minaj a apărut mai târziu. în cursul anului. Alte lansări solo ale lui Ferg au inclus EP-ul „Floor Seats”, care a fost lansat în 2019, și mixtape-ul „Floor Seats II”, din 2020. Ultima lansare a dat naștere single-ului „Move Ya Hips”, cu Minaj și MadeinTYO. In special,

Getty Images

Apariții prezentate

Ca artist special, Ferg a apărut pe mulți melodii ale cântăriți și rapperi. În 2014, a apărut în „Hands on Me” a lui Ariane Grande; „Lotta That” de G-Eazy; „Don’t Wanna Dance” de Elie Varner; „Cântecul meu 5” al lui Haim; și „Whiteline” a lui Crystal Caines, printre alte piese. De atunci, el a fost prezentat pe cântece precum „That Damaged Girl” a lui SEVDALIZA; „Look At Us Now” de Lost Kings; „Străzile noastre” la DJ Premier; „Aprins” al lui Octavian; „Bezerk” al lui Big Sean; și „Spune-o din nou” de la Onefour.

Tururi

Printre turneele sale notabile, Ferg a plecat în turneul Turnt & Burnt de 23 de opriri cu Playboi Carti în 2016. El este însoțit în turneele sale de DJ-ul său, TJ Mizell, fiul celebrului DJ Jam Master Jay.

Cariera de televiziune

Ferg a aparut-o mana de program de televiziune de-a lungul anilor. În 2016, a dat vocea personajului Bodega Cat într-un episod din serialul de comedie animată pentru adulți „Animals”. Mai târziu, în 2020, a apărut în emisiunea de comedie sketch „The Eric Andre Show”. Ferg a făcut o apariție și într-un episod din 2021 din serialul de realitate Netflix „Nailed It!”

Marca Traplord

La sfârșitul anului 2012, Ferg a fondat brandul de modă stradală și stil de viață Traplord în New York City. Numit după albumul de studio de debut al lui Ferg, brandul se bazează pe designul și experiența sa în mod și oferă articole precum pălării tip găleată, snapback-uri și îmbrăcăminte cu imprimeu de camuflaj. Traplord a colaborat cu alte semne precum Young & Reckless Virgin Mega și Culture Kings pentru a lansa diverse colecții capsule și linii de îmbrăcăminte exclusive.

Related Articles

Ultimele articole