Teyana Taylor

Valoare netă Teyana Taylor: Teyana Taylor (cunoscută și ca Teyana Shumpert) este o cântăreață/compozitoare, dansatoare, artistă rap și actriță americană, care are o netă de 5 milioane de dolari. Ea și-a început cariera profesională cu o apariție la „My Sweet Sixteen” de la MTV în 2007 și a semnat cu Star Trek/Interscope Records, dar nu a lansat niciodată un album în timp ce era cu eticheta. După șase ani de frustrare, Taylor sa despărțit de casa de discuri pe cale amiabilă și la început să-și lanseze propriile proiecte în mod independent. Ea a lansat primul ei mixtape, „The Misunderstanding of Teyana Taylor”, la începutul anului 2012, iar albumul a dat naștere a două single-uri. De atunci, ea a semnat cu GOOD Music Group și The Island Def Jam Music Group.

Teyana și-a lansat albumul de studio de debut, „VII”, în noiembrie 2014, și a ajuns pe locul 1 în topurile R&B și R&B/Hip-Hop din SUA și pe locul 19 în „Billboard” 200. Taylor și-a urmat debutul de succes cu albumul din 2018 „ KTSE” și „The Album” din 2020 și a apărut în mai multe filme, printre care „Stomp the Yard: Homecoming” (2010), „Madea’s Big Happy Family” (2011) și viitorul „Coming 2 America”, care va fi lansat în decembrie 2020. Teyana a proiectat și pantofi sport pentru adidas, a lansat linia de îmbrăcăminte pentru antrenament Fade2Fit și a creat programul de antrenament „Fade 2 Fit”.

Primii ani de viață: Teyana Taylor sa născut Teyana Me Shay Jacqueli Taylor pe 10 decembrie 1990, în New York City. A fost crescută în Harlem de o mamă singură, Nikki, care a început să acționeze ca managerul Teyanei în anii adolescenței. Tatăl lui Taylor mai are trei copii, dar ea este singurul copil al lui Nikki. Teyana a început să cânte la vârsta de 9 ani și a participat la mai multe competiții de talent, cum ar fi căutat de talent Apollo Theatre National All-Stars. Taylor a spus că mama ei ia contribuit la modelarea gusturilor muzicale, iar influențele ei includ Lauryn Hill, Michael Jackson, Brandy, Toni Braxton și Stevie Wonder.

Cariera:La doar 15 ani, Teyana a fost coregrafă la videoclipul muzical „Ring the Alarm” al lui Beyonce din 2006, iar în anul următor, a fost semnat cu Star Trak Entertainment de la Pharrell Williams, o amprentă a Interscope Records. Ea și-a făcut debutul în televiziune într-un episod din februarie 2007 din „My Super Sweet Sixteen”, mai târziu în acel an, a apărut în videoclipul lui Jay-Z „Blue Magic”. Taylor a lansat primul ei single comercial, „Google Me”, în februarie 2008, și a ajuns pe locul 90 în topul „Billboard” Hot R&B/Hip-Hop Songs. Ea a lansat mixtape-ul „From a Planet Called Harlem” pe 16 august 2009 și a apărut în „Stomp the Yard: Homecoming” și în primul episod din „House of Glam” al rețelei Oxygen în 2010. În acel an, De asemenea , Teyana a ajuns să facă vocea invitaților pe albumul „My Beautiful Dark Twisted Fantasy” al lui Kanye West, după ce acesta a rugat-o să treacă la studio și să-i dea sfaturi despre modă pentru un videoclip muzical viitor. În timp ce se află în studio cu West, Taylor a fredonat împreună cu melodiile pe care le-a cântat pentru ea și ia cerut să se înregistreze vocea pentru piese „Hell of a Life” și „Dark Fantasy”. În 2010, Teyana a cântat și pe piesa „Christmas In Harlem” pentru GOOD Music, casa de discuri a lui Kanye, și a obținut un rol în „Madea’s Big Happy Family”. și a cerut să înregistreze vocea pentru piese „Hell of a Life” și „Dark Fantasy”. În 2010, Teyana a cântat și pe piesa „Christmas In Harlem” pentru GOOD Music, casa de discuri a lui Kanye, și a obținut un rol în „Madea’s Big Happy Family”. și a cerut să înregistreze vocea pentru piese „Hell of a Life” și „Dark Fantasy”. În 2010, Teyana a cântat și pe piesa „Christmas In Harlem” pentru GOOD Music, casa de discuri a lui Kanye, și a obținut un rol în „Madea’s Big Happy Family”.

Taylor a părăsit Star Trak în ianuarie 2012, a lansat un mixtape independent-ul „The Misunderstanding of Teyana Taylor” în martie și a semnat cu GOOD Music și The Island Def Jam Music Group în iunie. În această perioadă, ea a lansat și piese „Make Your Move” (cu Wale) și „DUI” (cu Jadakiss și Fabolous). În septembrie a acelui an, Teyana a cântat pe piesele „To the World”, „Sin City” și „Bliss” de pe albumul „Cruel Summer”, o compilație GOOD Music care a ajuns pe locul 2 în „Billboard” 200 și # 1 în topul Topului Albumelor R&B/Hip-Hop, precum și în topul Topului Albumelor Rap. Ea și-a lansat albumul de studio de debut, „VII”, pe 4 noiembrie 2014, iar single-ul „Maybe” a ajuns pe locul 10 în „Billboard”. Bubbling Under Hot 100 Singles și locul 11 ​​în topul Hot R&B Songs. În 2015, Taylor a fost judecător la „America” s Best Dance Crew” de la MTV și a lansat un EP, „The Cassette Tape 1994”. În august 2016, Kanye West și-a prezentat în premieră videoclipul muzical „Fade” la MTV Video Music Awards, iar Teyana a câștigat recenzii excelente pentru interpretarea ei din videoclip.

(Fotografia de Rick Kern/Getty Images pentru)

Taylor a lansat albumul „KTSE” pe 23 iunie 2018 și a ajuns pe locul 2 în topul R&B „Billboard”. În 2019, a lansat single-urile „Morning” (cu Kehlani) și „We Got Love”, iar „The Album” din iunie 2020, care ia prezentat pe Lauryn Hill, Erykah Badu, Missy Elliot și Rick Ross, a ajuns pe locul 1 în R&B. clasamentul și locul 8 pe „Billboard” 200. Teyana a fost prezentată pe piese de mai mulți artiști, inclusiv „Put it on Ya” de Missy Elliott (2009), „Made It From Nothing” de Meek Mill (2017) și „You ” de la TI. ” (2019). În ultimii ani, a apărut în filmele „Honey: Rise Up and Dance” (2018), „The After Party” (2018) și „The Trap” (2019) și serialul TV „Star” (2017-). 2018). , „The Breaks” (2017),

Viața personală: La 1 octombrie 2016, Teyana sa căsătorit cu jucătorul profesionist de baschet Iman Shumpert, care a jucat pentru New York Knicks, Cleveland Cavaliers, Sacramento Kings, Houston Rockets și Brooklyn Nets. Le-au întâmpinat fiicele Junie și Rue pe 16 decembrie 2015 și, respectiv, pe 6 septembrie 2020; ambii copii s-au născut acasă, iar Iman ia născut. În 2018, cuplul a jucat în propriul reality show VH1, „Teyana and Iman”.

Premii și nominalizări: În 2017, Taylor a distribuit un MTV Video Music Award pentru cea mai bună coregrafie pentru „Fade” de Kanye West cu Guapo, Matthew Pasterisa, Jae Blaze și Fonzworth Bentley. În 2020, a fost desemnată Directorul Video al Anului la Premiile BET și la Premiile BET Hip Hop. Teyana a fost, de asemenea, nominalizată pentru cea mai bună artistă R&B/Pop feminină și premiul BET Her la premiile BET 2019 și cea mai bună performanță de la Soul Train Music Awards în 2019 și 2020.

Imobiliare: În 2018, Teyana și Iman au plătit aproape 3 milioane de dolari pentru o casă de 5.700 de metri pătrați în zona Studio City din Los Angeles și au pus-o pe piață pentru 3.695 milioane de dolari în august 2020. Casa include cinci dormitoare , 5,5 băi , o bucătărie gourmet, un cinematograf, o baie spa și o zonăgraf.

Articolul precedentCum influenteaza cultura pop societatea?
Articolul următorRob Gronkowski

Related Articles

Ultimele articole