Rob Gronkowski

Averea netă a lui Rob Gronkowski: Rob „Gronk” Gronkowski este un jucător de fotbal american care are o avere netă de 45 de milioane de dolari. Gronkowski a fost recrutat de New England Patriots în timpul al doilea an de facultate în 2010 și a rămas în echipă până la retragerea sa în 2018. Ca Patriot, a câștigat trei Super Bowl-uri și a stabilit mai multe recorduri, inclusiv recordul pentru cele mai multe mai multe recepții de touchdown de către un capăt strâns. El este de patru ori selecție All-Pro și a jucat de cinci ori în Pro Bowl. În 2012, Gronk a semnat cu Patriots pentru încă șase sezoane. Acordul său de extindere, evaluat la 54 de milioane de dolari, a fost cel mai mare acord încheiat vreodată între o echipă și un final strâmt din istoria NFL la acea vreme.

Când și-a anunțat retragerea, lui Rob mai avea un contract, iar în 2020, Patrioții l-au schimbat către Tampa Bay Buccaneers. Durerea și accidentările au jucat un rol în pensiunea lui Gronkowski, iar el a declarat în aprilie 2020: „Luarea unui an de concediu a fost cea mai bună decizie pe care am luat-o, nu doar în cariera mea, ci și pentru sănătate și sănătate. bunăstarea mea”. Pe lângă fotbal, Rob a apărut în mai multe proiecte de film și televiziune, inclusiv „Entourage” (2015), „The Clapper” (2017), „Family Guy” (2017) și „The Masked Singer” (2020) și în 2015, a jucat și a produs comedia specială Showtime „Unsportsmanlike Comedy with Rob Gronkowski”.

Susțineri: În timpul petrecut în NFL, Gronk a câștigat doar aproximativ 60 de milioane de dolari în salariu. De asemenea, a câștigat mai multe zeci de milioane în afara terenului prin aprobări cu companii precum Tide. În cartea sa din 2015 „It’s Good To Be Gronk”, Rob a susținut că nu a cheltuit nici un ban din salariul său din NFL și că, în schimb, trăiește exclusiv din banii din acordul său de aprobare. Pe lângă Tide, Gronkowski a susținut Nike, Dunkin’ Donuts, Visa, T-Mobile, Lyft, Cheerios și multe altele. PLB Sports a lansat o cereală numită Gronk Flakes în 2012 și a urmat-o cu Gronk’s Hot Sauce trei ani mai târziu, iar Monster Energy a lansat o aromă semnătură „Gronk” în 2016.

Tinereţe:Rob Gronkowski sa născut Robert James Gronkowski pe 14 mai 1989, în Amherst, New York. A crescut în Williamsville cu mama Diane, tatăl Gordon (fost jucător de fotbal al Universității Syracuse) și frații Glenn, Dan, Gordie și Chris, care au jucat cu toții fotbal profesionist. Hocheiul a fost sportul preferat al lui Rob până la vârsta de 14 ani, apoi a trecut la baschet. În timp ce frecventa liceul Williamsville North, a jucat fotbal (specialist în apărare, defensiv și boboc), baschet (centru) și baseball (primul baseman) pentru școală, iar după ce familia sa mutat în Pennsylvania, a jucat fotbal pentru Liceul Woodland Hills . Gronkowski a primit mai multe onoruri în timpul anilor săi de liceu, inclusiv a fost numit în prima echipă All-Western New York, SuperPrep All-American și Associated Press Class 4-A All-State jucător.

Carieră universitară: La Universitatea din Arizona, Gronk a fost un pre-business major și a jucat fotbal pentru Arizona Wildcats din 2007 până în 2009. A marcat o medie de 18,8 metri pe recepție ca boboc, ceea ce a fost cel mai bun bun dintre orice jucător. în echipă și a fost numit boboc Rivals.com All-American și bobocul „The Sporting News” All-American. În timpul sezonului 2008, Rob a fost numit de două ori John Mackey National Tight End of the Week, precum și un tight end All-Pac-10 la prima echipă și un All-American al echipei a treia de la Associated Press. În 2009, sa opera la spate și a trebuit să rateze sezonul de juniori.

Carieră profesională:New England Patriots la recrutat pe Gronk în draftul NFL 2010; a fost a 42-a alegere generală și a semnat un contract pe patru ani, de 4,4 milioane de dolari, plus un bonus de 1,76 milioane de dolari. În timpul primului sezon, Patrioții au câștigat campionatul AFC East, iar Rob a câștigat trei nominalizări Pepsi NFL Rookie of the Week și a fost ales pentru echipa NFL All-Rookie. În 2011, a doborât un record NFL, touchdown-uri înscrise într-un singur sezon printr-un final strâns, în timp ce juca cu Indianapolis Colts, și a fost numit AFC Offensive Player of the Week și „Hardest Working Man” de la NFL.com. Patrioții au ajuns la Super Bowl XLVI, dar au pierdut în fața New York Giants; Gronkowski și-a luxat glezna în timpul campionatului AFC, iar după Super Bowl,

În iunie 2012, Rob și-a prelungit contractul, semnând un contract pe șase ani și 54 de milioane de dolari. Mai târziu în acel an, și-a rupt antebrațul în timpul unui joc împotriva Indianapolis Colts și a trebuit să stea câteva meciuri; la rupt din nou în timpul primului joc de playoff al echipei și a trebuit să fie supus unei alte operații. În februarie 2013, antebrațul i sa infectat și a suferit o intervenție chirurgicală a curată a infecției, încă câteva luni mai târziu, a încă avut o operație pentru a înlocui placa metalică care ia fost implantată în timpul celei de-a doua intervenții chirurgicale. Gronkowski a suferit o intervenție chirurgicală la spate în iunie 2013 și sa întors la joc în octombrie; două luni mai târziu, el a rupt MCL și ACL la genunchiul drept din cauza unei lovituri de la TJ Ward de la Cleveland Browns. În 2014,

(Fotografia de Cindy Ord/Getty Images)

În 2015, Patrioții i-au învins pe Seattle Seahawks pentru a câștiga Super Bowl XLIX cu 28-24. În 2016, Gronk și-a rănit ischio-coarda, a suferit o contuzie pulmonară și a suferit o intervenție chirurgicală la spate, iar el a fost rezervat pentru accidentări la începutul lui 2017, când Patrioții au marcat 34-28 împotriva Atlanta Falcons pentru a câștigat Super Bowl LI. În ianuarie 2018, Rob a fost ales pentru prima echipă All-Pro a Associated Press, ce a dus la adăugarea unui stimulent de 2,5 milioane de dolari la contractul său. Luna următoare, Patrioții au jucat cu Philadelphia Eagles în Super Bowl LII, pierzând cu 33–41. Echipa a fost victorioasă în Super Bowl LIII, învingându-i pe Los Angeles Rams cu 13–3, iar 297 de iarzi și 23 de capturi ale lui Gronk au stabilit un record pentru yarzi și capturi la Super Bowl la un final strâns.

Recorduri NFL: Gronk a stabilit multe recorduri de-a lungul carierei sale cu Patriots, inclusiv cel mai tânăr jucător cu 3 recepții de touchdown într-un joc (2010), primul tight end care a condus liga în primirea de touchdowns (2011) și sezoane consecutive cu peste 10 touchdown-uri de la un capăt strâmt (2010–2012). Rob deține, de asemenea, recordul pentru cele mai multe recepții cu un final strâns din istoria Super Bowl (23), Cele mai multe yarzi de primire cu un final strâns din istoria Super Bowl (297), Cele mai multe touchdown-uri în postsezon în carieră cu un final strâns (12), Cele mai multe în carieră yarzi de primire postseason cu un tight end (1.163) și primul tight end cu peste 1.000 de iarzi de primire postseason în carieră.

Viața personală: Rob a început o relație cu modelul Camille Kostek în 2015. Cuplul a făcut știri în mai 2020, când a donat 1.600 de măști Departamentului de Pompieri Foxboro pentru a ajuta primii răspunsuri în timpul pandemiei de Coronavirus. Gronkowski și Kostek au apărut în videoclipul muzical „I’ll Wait” al lui Kygo din 2020, iar Rob a jucat și în videoclipuri muzicale de Katy Perry („Swish Swish”) și 3LAU („On My Mind”).

Imobiliare: În 2016, Gronk a plătit 1,9 milioane de dolari pentru un apartament de 2.100 de metri pătrați din Boston și la vândut cu aproximativ 2,3 milioane de dolari în 2019. Din 2014, Rob deține două case pe 1,5 acri de teren în Foxborough, Massachusetts. O casă cu 5 dormitoare construită la comandă măsoară 4.486 de metri pătrați, iar ceaaltă casă măsoară 4.466 de metri pătrați. În 2019, a doritonat un apartament cu 5 dormitoare în Miami pentru 1,7 milioane de dolari.

Articolul precedentTeyana Taylor
Articolul următorTeairra Mari

Related Articles

Ultimele articole