texte de dragoste-mesaje pentru persoana iubita

texte de dragoste-mesaje pentru persoana iubita

 

 

 

– Peste ani voi pasi alaturi de tine in adancul padurilor verzi; pe tarmuri cu nisip; si cand sorocul vietii noastre pe pamant se va sfarsi si in ceruri iti voi da mana mea.
– Te voi iubi si atunci cand marile vor seca… Te voi iubi si atunci cand stancile se vor topi…. Te voi iubi si atunci cand scurs nisipul vietii va fi!
– Tu esti alintul meu de noapte buna, sarutul delicat al fulgilor de nea, mangaierea tandra a vantului de vara esti tot ce am si voi pastra iubirea ta adanc ascunsa in inima mea. Te iubesc!
– Cel mai trist lucru in lume, este acela, ca uneori sufletul ti-1 ia tocmai acela ce nu are nevoie de el.
– Surasul tau o raza de lumina in viata mea, parfumul tau, aerul pe care il respir, de n-ai fi tu ce rol ar mai avea viata, un vis ar fi amestecat cu ceata. te iubesc.
– As vrea sa fiu o lacrima ce izvoraste din ochii tai frumosi. Daca a i fi o lacrima a mea nu as mai plange niciodata de teama sa nu te pierd.. i love you and i know it is very hard to keep you close to me … baby…
– Uneori ai nevoie de dragoste, uneori ai nevoie de singuratate, uneori de zi, alteori de noapte, uneori de frig , uneori de caldura… dar intotdeauna am nevoie de tine!!!!!!
– Gate stele vor muri fara sa simt? Cata vreme va trece fara sa te ating? Gate strigate de dor se vor pierde-n vant? Gate zile voi trai cu tine-n gand!
– Sunt stele ce dispar in noapte, dar niciodata nu se sting, sunt departari ce par aproape si inimi tari care inving.
– Noaptea e atat de rece si intunecata fara tine, nici o stea nu straluceste cand nu esti cu mine si mi-as dori atat de mult sa fii langa mine… Te iubesc!

Related Articles

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole