Testul de inteligenta al lui Einstein

Testul de inteligenta al lui Einstein

 

 

 

 

Prezumtii:

1.Exista 5 case fiecare de alta culoare.

2.In fiecare casa locuieste o singura persoana, fiecare de alta nationalitate

3.Fiecarui locatar ii place o anumita bautura, fumeaza o anumita marca de tigari si detine un anumit animal de casa.

4.Nici una din cele 5 persoane nu bea aceeasi bautura, nu fumeaza aceeasi marca de tigari, si nu detine acelasi animal de casa.
Se dau urmatoarele:
a.Britanicul locuieste in casa rosie

b.Suedezul are un caine

c.Danezul bea cu placere ceai

d.Casa verde se afla in stanga casei albe

e.Locatarul casei verzi bea cafea

f.Persoana care fumeaza Pall mall are o pasare

g.Locatarul casei din mijloc bea lapte

h.Locatarul casei galbene fumeaza Dunhill

i.Norvegianul locuieste in prima casa

si.Fumatorul de Marlboro locuieste langa cel care are o pisica

ca.Locatarul care are un cal locuiste langa cel care fumeaza Dunhill

la.Fumatorul de Winfield bea bere

m.Norvegianul locuieste langa casa albastra

n.Germanul fumeaza Rothmans

o.Fumatorul de Malboro are un vecin care bea apa

Cine are acvariul cu pesti??

Albert Einstein a conceput acest test in secolul trecut . El sustinea ca 98% din populatia globului nu sunt in stare sa rezolve acest test. Tu tii cu majoritatea, sau…?

Related Articles

9 COMENTARII

 1. CU PERSOANA MEA SE FAC 3% DIN CEI CARE REZOLVA TRESTUL.
  ASTFEL EINSTEIN ESTE CONTRAZIS SI SE DOVEDESTEW A NU FI UN BUN MATEMATICIAN.
  ACVARIUL CU PESTI ESTE DETINUT DE GERMAN

 2. tip: logica, prin eliminare a diferitelor variante. da e germanul dar partea frumoasa e cum sa ajungi la concluzia asta. folositiva de TIP

 3. Testul era perfect valabil in vremea Dl. Einstein…. Cum o data cu timpul lucrurile au evoluat, tot datorita omului… si omul insusi s-a dezvoltat pt solutionari concrete, realizabile, realiste si care ajung la un singur rezultat posibil.
  Parerea mea este, ca acum este nesemnificativa rezolvarea acestui test. Mie sincer mi-a luat 15 minute.
  Intrebare: S-a gandit cineva sa adapteze acest test pentru capacitatiile actuale? (Eu nu ma prea pricep la crearea algoritmilor, doar la solutionarea lor sunt mai sclipitoare).
  Alt test. Dar de data asta nu l-am solutionat: Pe o hartie… (deci in plan) aranjati urmatoarele: 3 surse de curent si 3 becuri, astfel incat toate conexiunile (legaturile, spuneti-i cum vreti) sa nu se intersecteze,
  Extra tip: Fiecare bec trebuie conectat la toate cele trei surse. Astfel se creaza in total 9 conexiuni…. FARA INTERSECTIE….
  Succes in rezolvarea problemei.
  Nota: Matematic vorbind, se poate rezolva problema, deci in plan teoretic exista solutii, dar practic… Dumnezeu cu mila!

 4. si…lucica bau bau baum fost stupefiata si indragostita lulea de cretinul ala care papa sunca si jumria din america central cand vazut-o pe befana…iar ea l-a murdarit cu ceara si carbune pe fata aia spalacita de cioara din asia ….sau intre…pe l mijlocul sec.se credea mort dupa ,,bomba sexy,,si nu facea 3 lei si si-a indepartat privirile catre ,,liviutza albinutza galbentza…oribilutza,,care e,,the most ugly person in the galxy with a dappled soul who lives in a continuous funeral,, si a devenit moarta dupa conopistationul ala ….cu brocolastatin si el si vedeta lui catea din jubavaision din concuration cu ,,moartea la telefon,,cre ice sa ne batem , nu la scoala ci la o pizzerie…ce minte are…nu e asa?da ma bucur ca o sa ii fac caracterizarea sa vada lumea………
  ,,d-l Goe…,, reprezentat de cretinul din clasa mea numit…………
  am promis ca ma razbun…i-am facut adresa cu numele sau pe Barbiegirls….da …..e mort dupa 5 fete si are mutra de castravete in lupta si are o chestie deasupra gurii care se misca ca un limbrici…..a problema era simpla….Germanul!!!!!

 5. nu cumva merge sa conectam becurile intre ele cu trei conexiuni???deci sa conectam primul bec la prima a doua si a treia conecxiune si sa conectam becurile intre ele?? k eu asa am facut practic si e totul bine (sunt clasa a 7-a si inseamna k am creierul mai mare de atat dak am facut bine dak nu inseamna k sunt de cl a7-a)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole