Televizoare Smart TV 2018

televizoare smart tv 2018

Aparitia de "televizoare inteligente" este acum urmatorul val de divertisment pentru Internet, dincolo de smartphone si tableta. 

Daca faceti cumparaturi pentru un televizor inteligent, aruncati o privire la lista pe care am compilat-o mai jos pentru a va ajuta sa gasiti cele mai bune televizoare Smart Tv pentru dvs.

LG B7A: Un televizor OLED remarcabil cu caracteristici inteligente

Tip: OLED

Dimensiuni: 55 ", 65"

 Este un televizor OLED versatil, cu unele caracteristici impresionante inteligente. Interfata inteligenta a LG se numara printre cele mai bune calitati. Dispune de o buna selectie de aplicatii, multe altele fiind disponibile in Magazinul de continut LG. Din pacate, in magazinul de continut exista reclame si acestea nu pot fi dezactivate. Nu are caracteristicile vocale mai avansate gasite pe modelul 2018 LG C8, dar, in general, acest lucru nu merita investitia suplimentara pentru majoritatea oamenilor.

Are o manevrare exceptionala a miscarii si un decalaj de intrare foarte scazut, ceea ce il face grozav pentru iubitorii de filme si jucatorii de jocuri. De asemenea, are unul dintre cele mai largi unghiuri de vizionare de pe piata si o maniera excelenta de reflectie, deci este perfect pentru vizionarea de filme cu mai multi prieteni. OLED-urile nu sunt insa perfecte, deoarece exista intotdeauna un risc de arsura permanenta. Majoritatea oamenilor nu ar trebui sa experimenteze acest lucru, desi LG B7A este o alegere excelenta.

televizoare smart tv 2018

Sony X900E: Cele mai bune televizoare inteligente din clasa mijlocie

Tip: LED

Dimensiuni: 49 ", 55", 65 ", 75"

Daca doriti un televizor de 4k cu un buget mai mic, mergeti pe Sony X900E. Este dotat cu functii, ruleaza Android 7.0 usor de utilizat, dar puternic. In timp ce interfata inteligenta este oarecum simplista si lenta uneori, ea are o selectie excelenta de aplicatii, iar aplicatiile incorporate pot reda majoritatea tipurilor de fisiere comune.

X900E are si o calitate superba a imaginii. Este potrivit pentru o mare varietate de tipuri de camere. Arata la fel de bine intr-o camera luminoasa, datorita luminozitatii ridicate si o manevrabilitate deosebita a reflectiei. Pe kombi.ro iti stau la dispozitie si alte articole si informatii interesante despre televizoare, internet, tehnologie.

televizoare smart tv 2018

TCL R617: Un televizor cu buget incredibil, cu performanta premium

Tip: LED

Dimensiuni: 55 ", 65"

Daca doriti un televizor inteligent bun, cu functii inteligente inteligente, la un buget mai mic, achizitionati un TCL R617. Este cel mai bun televizor de pe piata si continuarea extrem de populara a modelului 2017 TCL P607. Este un televizor versatil 4k, cu o calitate foarte buna a imaginii, excelenta pentru o varietate de tipuri de camere, indiferent de lumina ambientala. Principalul sau dezavantaj este uniformitatea slaba a ecranului.

Are caracteristici inteligente extraordinare, care ruleaza sistemul usor de utilizat Roku. Interfata este una dintre cele mai silentioase si mai usor de utilizat. Exista sute de aplicatii disponibile si canale de streaming. Aplicatia de la distanta este una dintre cele mai puternice si are o functie de "ascultare privata" care transfera audio de la aplicatiile native la casti. In timp ce interfata inteligenta nu are unele dintre cele mai avansate caracteristici de obicei gasite pe televizoarele mai scumpe, acopera elementele de baza.

televizoare smart tv 2018

Televizoare LG SK9000: O varianta alternativa pentru camerele mari

Tip: LED

Dimensiuni: 49 ", 55" 65 ", 75"

Daca doriti un televizor bun cu caracteristici inteligente, dar aveti nevoie de un unghi de vizionare mai larg, LG SK9000 este solutia perfecta. Are un unghi mare de vizionare, perfect pentru o zona de sedere larga sau pentru cei carora le place multitasking. De asemenea, are o calitate buna a imaginii si este foarte potrivit pentru vizionarea in timpul zilei, in timp ce faceti lucruri in jurul casei. Calitatea imaginii nu este la fel de buna ca Sony X900E intr-o camera intunecata.

Caracteristicile inteligente sunt excelente. Ruleaza interfata inteligenta inteligenata webOS 4.0 de la LG. Interfata este rapida si usor de folosit. Telecomanda functioneaza ca un pointer, ca un mouse pe un PC. Aplicatiile incorporate pe aceste televizoare Smart Tv sunt puternice si pot reda majoritatea formatelor obisnuite de muzica, video si imagini.

televizoare smart tv 2018

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here